- 1 Ocak 2015
- 898
- 797
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz daha hamiş olmayı bekliyoruz napalımmBu arada hamişler napıyorlar acaba?
Her ay heyecanla bekliyorum.. regl olsamda şu ağrıdan kurtulsam derdim bekarken şimdi olcam diye ödüm kopuyor. Şöyle bahar aylarında hepimiz hamileyim desek ya sonrada hamişlik belirtileri neler yaşadık onları konuşsak ahh ahhbiz daha hamiş olmayı bekliyoruz napalımm![]()
ahh canım ahh..ne güzel demişsin..inşallah en yakın zamanda yaşarız o duyguyu..ama yaşarsamda kimsenin gözüne sokmıcam hamileliğimi..bu duyguyu yaşayamış bekleyişte olan insanları anlamadan davranan o kadar çok insan var ki..en yakın arkadaşlarımızda buna dahil..bazısına hemen nasip ediyor..bizim imtihanımız da böyle heralde..bizim bebişlerimiz çok daha değerli olur..el üstünde tutarız..Allah bi nasip etsin dee:)Her ay heyecanla bekliyorum.. regl olsamda şu ağrıdan kurtulsam derdim bekarken şimdi olcam diye ödüm kopuyor. Şöyle bahar aylarında hepimiz hamileyim desek ya sonrada hamişlik belirtileri neler yaşadık onları konuşsak ahh ahh
ah ah o günleri bir görsek hayırlısıyla aylardır bekliyoruz yıllardır olcak yakında yani.. kaynanan gece kabuslar görsede kaçıp gitse bian önceaaa asla moral bozmak yok canım sakın sakın kuzum seninle bebişlerimize aldığımız şeyleri paylaşacağız çikolatamı aldıracağım hiç mızıkçılık yokgül bakalım bu ay bir dinlenme olarak düşün ben de doktora gideceğim şu kaynanamgil bir gitse
![]()
sağolasın canım bugün daha iyiyim geçiyo zamanla yeni umutlar yeşeriyo.. dddiğin gibi bizim bebeklerimiz çok kıymetli olacaklar inşallah ne kadar zor sahip olmaya çalışıyoruz. Allah kimseyi evladından ayırmasın evlatla sınamasınCok tesekkurr ederimm canimm insallah hepimizz saglicakla kucagimiza alirizz bebisleriimizi.. ters lalem uzulmee nolurr biliyorum cokk zorr bir durum inan seni okadar iyi anliyorummki cok hassasm bende her adet donemii aglamaktan harap oluyorum. Bir de etrafimdaki herkesn hamile kolayca kalmasi ve bunun kiymetini bilememelerine deli oluyom.. bizim evladlarimiz cok guzel kiymet gorcekler ben hamile kaldigimda hep bizim gibileri dusuncem dusuncesizlik yaomicam insallah..
İnşallah gelmez reglin de o zaman pozitifi görürsün ama eğer gelirsede canım adetinin 3. Günü kanda hormonlarına baktırmanı tavsiye ederim. Bende prolaktin yüksekliği vardı. Süt gelmiyodu ama tahlilde çıktı hamileliğe engel olan ama çok da değişken olan bir hormon stresli olduğunda çıkabiliyor sonradan düşebiliyor. Eğer yüksekse de bi ilaç veriyo hemen düşüyo sıkıntı yapmaO nasıl oluyor canım? uc kısmını hafif sıktım normalde bayanlarda prolaktin hormonuna bağlı oluyormuş ben de şimdi araştırdım. Ama gebeliğe engel olabiliyormuş kafam yine karıştı dediğin şeyi nasıl yapıcam. ?
öyle canm sabır diyoruz. Rabbim ol demeden olmuyo bizde saatini bekliyoruz yapacak bişey yokCanım regl olmuşsun ne desem gönlün rahat etmeyecek insan üzülüyor sadece rabbim veripte kaybettirmesin hastalık vermesin sabır sabırr sabırrr. Dualarım seninle
Canım bişey olmaz Allahın izniyle kimler var neler içiyolar bebeğe bişey olmuyo. Adetin geçene kadar koruyomuş bebek kenddini sonra daha çok dikkat etcen bile bile olmazKızlar bu arada ben çok ağır hasta oldum geçmedi gribim boğazım. Mecburen tek doz antibiyotik aldım çünkü duramıyorum. Gebelik olursada rabbim korusun zaten daha reglme var off çok bunaldım ne gece uyku ne dermanım var. Tamda bu aydan umutluydum ya nasip artık
İnşallah senin için doğru bi dr dur canım hakkında hayırlısı olsunKizlar haftaya carsambaya hulusi bilent zeynelogluna randevu aldim baskent hast hakkimda hayirlisii insallah ne dıcek cok heyecanlıyım
ah ah öyle bş duygu işte canm ya biz doğmamış hatta olmamış bebeğimize kıyamazken insanlar bebeklerini sokağa terk ediyo döverek öldürüyo. Rabbim kimseyi şaşırtmasınYa ilaçsız geçmiyor yatak döşek yatıyorum tam hamile kalmak isterken bu çıktı napsam bilmem biraz dayanıcaz bebek için yawrum olcaksa hiç içmem çekerim hastalık. Insan doğmamış bebeğine kıyamıyor annelik nasıl bir his
benm iş arkadaşımda görüyo hep hemde erkek biliyo istediğimizi napim aynı ortamdasın sürekli oluyo böle şeylernolcak canım insanlık hali..ben okulda açım bakıyodum:) herkes arkamda görüyorduu:)
tokatta yaşıyorlar yarın doktor kontrolleri var işleri bitecek pazartesi eltime geçecekler 2 haftalığına ama yine de bbana yeniden gelip bir hafta daha kalacaklar ne işleri varsa git evine aman millet ne dermiş aylarca kal insanı rahatsız et milleti düşünüyor güya ama ders çalışamamamı düşünen yokya bu kadar yapışkan da olmaz insan ya
kaynanamgil eşim erbalılar ben de niksarlıyım canım sende mi tokatlısın?Canın kaynanan tokat li mi neresi
onlar kabus görmez kabus oldularah ah o günleri bir görsek hayırlısıyla aylardır bekliyoruz yıllardır olcak yakında yani.. kaynanan gece kabuslar görsede kaçıp gitse bian öncealcam kız sana çikolata krizin geldi yine dimi bende reglden dolayı yiyorum içim istiyo
sağolasın canım bugün daha iyiyim geçiyo zamanla yeni umutlar yeşeriyo.. dddiğin gibi bizim bebeklerimiz çok kıymetli olacaklar inşallah ne kadar zor sahip olmaya çalışıyoruz. Allah kimseyi evladından ayırmasın evlatla sınamasın
İnşallah gelmez reglin de o zaman pozitifi görürsün ama eğer gelirsede canım adetinin 3. Günü kanda hormonlarına baktırmanı tavsiye ederim. Bende prolaktin yüksekliği vardı. Süt gelmiyodu ama tahlilde çıktı hamileliğe engel olan ama çok da değişken olan bir hormon stresli olduğunda çıkabiliyor sonradan düşebiliyor. Eğer yüksekse de bi ilaç veriyo hemen düşüyo sıkıntı yapma
öyle canm sabır diyoruz. Rabbim ol demeden olmuyo bizde saatini bekliyoruz yapacak bişey yok
Canım bişey olmaz Allahın izniyle kimler var neler içiyolar bebeğe bişey olmuyo. Adetin geçene kadar koruyomuş bebek kenddini sonra daha çok dikkat etcen bile bile olmaz
İnşallah senin için doğru bi dr dur canım hakkında hayırlısı olsun
ah ah öyle bş duygu işte canm ya biz doğmamış hatta olmamış bebeğimize kıyamazken insanlar bebeklerini sokağa terk ediyo döverek öldürüyo. Rabbim kimseyi şaşırtmasın
benm iş arkadaşımda görüyo hep hemde erkek biliyo istediğimizi napim aynı ortamdasın sürekli oluyo böle şeyler
Allah razı olsun canm inşallah görücez o günleri.. inşallah bu ay senin güzel haberini alırız alamasak da kader arkadaşı oluruz yeni ayda birlikte bekleriz napalım
onlar kabus görmez kabus oldulartamam sen hamiş kalda çikolatalarımı isterim isterim isterim hehehehehe hiç krizim bitmiyor benim üzüldükçe daha çok yiyesim geliyor
aynen ya :Allah razı olsun canm inşallah görücez o günleri.. inşallah bu ay senin güzel haberini alırız alamasak da kader arkadaşı oluruz yeni ayda birlikte bekleriz napalım
aynı bennn yiye yiye şişiyoruz yaa
Kesin hep 25 ise 11. Gün falan canım yani 2 günün var..Benim dongum 25 gun şuan 9.gunumdeyim bat 5 subat yumurtlama ne zaman olur sizce
canım bak ne mutlu döngün belli benm belli olmadığı için tespittde edemiyorumBenim dongum 25 gun şuan 9.gunumdeyim bat 5 subat yumurtlama ne zaman olur sizce