- 31 Ocak 2015
- 2.422
- 1.980
- 333
Evet canim belli ama 1.5 senedir hiç hamile kalamadımcanım bak ne mutlu döngün belli benm belli olmadığı için tespittde edemiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim belli ama 1.5 senedir hiç hamile kalamadımcanım bak ne mutlu döngün belli benm belli olmadığı için tespittde edemiyorum![]()
Dün gece ilişki oldu bugün yapmicaz yarın yapıcaz böyle iyi değil miKesin hep 25 ise 11. Gün falan canım yani 2 günün var..
Aynen kuzum.11 gün muhtemelen yumurtliycaksin.12 ve 14 gün de ilişki olsun ama.olurda geç yumurtlrsan diye.her gün protein al ve bir saat yat..esinde varsa nar ve Kavrulmamış badem kabak çekirdeği yesin.Allahın izniyle hamileliğini duyariz.Ol deyiverir inşaallah.Dün gece ilişki oldu bugün yapmicaz yarın yapıcaz böyle iyi değil mi
Nar aldı yiyor Türk Kahvesi de içiriyorum 15 güne kadar o şekilde yapıcaz inşallah rabbim nasib eder hepimizeAynen kuzum.11 gün muhtemelen yumurtliycaksin.12 ve 14 gün de ilişki olsun ama.olurda geç yumurtlrsan diye.her gün protein al ve bir saat yat..esinde varsa nar ve Kavrulmamış badem kabak çekirdeği yesin.Allahın izniyle hamileliğini duyariz.Ol deyiverir inşaallah.
slm kızlar narı ilk defa duyuyorum ne işe yarıyor kiAynen kuzum.11 gün muhtemelen yumurtliycaksin.12 ve 14 gün de ilişki olsun ama.olurda geç yumurtlrsan diye.her gün protein al ve bir saat yat..esinde varsa nar ve Kavrulmamış badem kabak çekirdeği yesin.Allahın izniyle hamileliğini duyariz.Ol deyiverir inşaallah.
Sperm kalitesini guclendirip cogaltiyor canımslm kızlar narı ilk defa duyuyorum ne işe yarıyor ki
Nar ne işe yarıyor canım ?Aynen kuzum.11 gün muhtemelen yumurtliycaksin.12 ve 14 gün de ilişki olsun ama.olurda geç yumurtlrsan diye.her gün protein al ve bir saat yat..esinde varsa nar ve Kavrulmamış badem kabak çekirdeği yesin.Allahın izniyle hamileliğini duyariz.Ol deyiverir inşaallah.
Ben icmiyorum canım ilişkiden önce kahve spermi hareketlendiriyormusKahve çay kola yasak aman deyim sakın.kafein yumurtaya zarar veriyo.embriyolog söyledi.narı da o önerdi.
Haa tamam sen içmeBen icmiyorum canım ilişkiden önce kahve spermi hareketlendiriyormus
Ama çay içiyorum zararlı mıHaa tamam sen içme![]()
bende günde en az 6-7 bardak içiuorum:SAma çay içiyorum zararlı mı
aynen aynen biz de öyleyiz çay içmeden yatmayız ben hala içiyorum şuan elimdeben de çok çay içiyorum bir de akşam eşimle içiyoruz. ecrinny bu aralar kremsi beyaz akıntın oluyor mu canım.?
Yeter ki olsun bırakırım :))Bende is yerinde tüketiyorm çokça hamis olalimda bırakıRZ onlar icin:))