2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Ben bi kez yaptım canım aslında iki kez birer tatlı kaşıgı ama corekotunu cok sevmedigimden bi kez yapıp dolu dolu yedim bn
Bana bi arkadaş önerdi her sabah bi tatlı kaşığı yiyorum canım normalde 1 ayda sadece 2 gün mü yenmesi gerekiyor. Ben zaten yumurtluyorum ama kalitesi için yaptım fazla yiyipde kist olmasından da korkuyorum açıkçası

:) hehe bu haftalar önemli bu hafta ve diğer hafta sonra zaten adama yanaşasım da gelmiyor bebek şansı azaldı diye aklımızda hep bebek hayırlısıyla düşünmeden olaydı
zaten kocaları anca çocuk için kullanıyoruz yaa:KK70:Çocukdan önce öyle değildi ne güzeldi:KK51: keşke kaza olsaydı da haberimiz olmadan gidip yerine yerleşmiş olsaydı bizede tatlı bir sürpriz olsaydııı:110::KK46:

kızlar dün akıntıyla karışık kanamam oldu. bu sabah umutsuz bi şekilde yine de test yaptım. ikinci çizgiyi gördüm. umutlanamıyorum hala.yerleşme kanaması için geç değil mi sizce.. doktora gidicem bakalım.
Canım keşke hemen dr a gidebilsen ya gebelik var bence ama ne durumda olduğunu bilmen gerekir düşük tehlikesi varsa ilaç verirdi

çok saol canım inş darısı başınıza. çok belirti yaşıyordum demekki doğruymuş. son iki gün burun akıntısı yaşadım. İnş tutunur minik kuzum da sevinirim ben de rahat rahat.
Canım uzan dinlen bi iş yapma inşallah tutunur. akıntıyla karışık gelen renk ne renk kırmızı mı kahve mi

Allah kolaylik versin canım inşallah bebiş sağlıklıdır kucağına almayi nasib eder inşallah dua et bol bol bende ediyorum bugün cuma rabbim duamizi geri çevirmez inşallah
Allah razı olsun canım şu mübarek gün dualarımız geri çevirmesin Allahım. o çizgilerin en koyusunu görürsünüz inş

kırmızıydı cnm
O zaman yerleşme olabilir canım çünkü düşükler genelde kahve kanamayla başlıyor. Herkesde öyle mi bilmem ama benimki 2 kere oldu tecrübeyle sabit. İnşallah tutunuyodur bebeğin sana. Eğer sürekli gittiğin bi dr varsa danışacak gidemiyosan ara bi canım belki progestan al iç der

u-mutlu lale u-mutlu lale canım adetin ikinci günü başlıyosun 12. Günü bitiriyosun..ben klomenle aynı anda kullandım yine de kist olmadı. Iki tatlı kasigi diyodu günde ben bir cay kasigi yaptm.. oyle bi etki oldu ki resmen agrıdan hissettim yumurtaların geliştiğini...hatta kist diye korktum ama oluşmamış..

Çok geçmiş olsun canım tekrar olur inşallah bir kere olmuş yine olur Allah ın izniyle benimde 5 subat bat
cok yakınımş bekleyelım bakalım..inş olur cnm p.ertesi hormonlarıma baktrcam bı sıkıntı yok dıor doktor hatta yumurtam çatlamıstı 20 ocakta çalısıp beklemeye devam edıyorz

kızlar dün akıntıyla karışık kanamam oldu. bu sabah umutsuz bi şekilde yine de test yaptım. ikinci çizgiyi gördüm. umutlanamıyorum hala.yerleşme kanaması için geç değil mi sizce.. doktora gidicem bakalım.
hamile misin canım? neden umutlanamıyorsun

çok saol canım inş darısı başınıza. çok belirti yaşıyordum demekki doğruymuş. son iki gün burun akıntısı yaşadım. İnş tutunur minik kuzum da sevinirim ben de rahat rahat.
çok çok sevindim canım aha yeni hamişimiz var :D

Bana bi arkadaş önerdi her sabah bi tatlı kaşığı yiyorum canım normalde 1 ayda sadece 2 gün mü yenmesi gerekiyor. Ben zaten yumurtluyorum ama kalitesi için yaptım fazla yiyipde kist olmasından da korkuyorum açıkçası

zaten kocaları anca çocuk için kullanıyoruz yaa:KK70:Çocukdan önce öyle değildi ne güzeldi:KK51: keşke kaza olsaydı da haberimiz olmadan gidip yerine yerleşmiş olsaydı bizede tatlı bir sürpriz olsaydııı:110::KK46:

Canım keşke hemen dr a gidebilsen ya gebelik var bence ama ne durumda olduğunu bilmen gerekir düşük tehlikesi varsa ilaç verirdi
he ya dün akşam yorgun argın yaptık :) mum duruşu yok yastık koyma 15 dk bekledim artık gülüyorum kendime :D

****************:KK200:2016 ANNE ADAYLARI:KK200:*********************

1.aaynaa=========>11 şubat
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart========>
4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak
6.Hulya90=========>4 şubat
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr===========>
11.smay===========>
12.miray30========>
13.mavimli========>6 şubat
14.kremalicorek :anneadayı:
15.hijabiqueen======>
16.1234emremelek :anneadayı:
17.avucdolusudua====>
18.yagmur559======>
19.umut-90 =========>
20.askininaskisi======>
21.echomare=========>
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA=====>
24.Mezura=========>
25.sinsirella========>
26.zeynep lia=======>
27.emelocco=========>
28.nlgn2616 :anneadayı:
29.hayatimin_rengi =====>20 şubat
30.Ters Lale ==========>16 şubat
31.Bet_can ===========>
32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993 ===========>
34.YAGMURTOPRAKK :anneadayı:
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak
38.esessevo :anneadayı:
39.duyguyusuf ========>
40.hiranur3419 =======>5 şubat
41.su perim
:anneadayı:
42.lale_cik ===========>
43.yusuf un annesi :anneadayı:
44.pink_love_lady ======>3-4 şubat
45.nurcan4419 =========>
46.Bonbon1601 :anneadayı:
47.Bhydmlr :anneadayı:
48.ardey ==============>
49.sedefbxl :anneadayı:
50.Nisa terzIsci =========>
51.Ahestecik ===========>
52.melekbaby ===========>
53.ecrinny ========>25 ocak
54.nurumesra======>
55.gemstones=======>6 şubat
56.berivanberivan16 :anneadayı:
57.Vildan_kalp_ibrahim
58.poncikkkk
59.Kitapkurdu1903 :anneadayı:

60.profesor
61.

emellocco canım sonucu bildir hemen isminin yanına hamişi:anneadayı::KK200: kondurayım hadi bu hafta yine bir hamişimiz oldu

Back
X