bende ilk günü başladım neyse artık bişey olmaz herhalde 12. günü bitireyim o zaman bende 1 tatlı kaşığı yiyorum ama çok kötü midem kalkıyo.. İnşallah fayda eder bana da yaa korktuğum gibi kist olmasın da. Benim klomenle 6.5 cm kistim olmuştu korkuyorum onun için
Hadi rastgelsin abla

bende adetin bitmesini bekliyorum çalışmalar için bide ovulasyon testi alcam merak ediyorum tam olarak ne zaman yumurtlayabiliyorum diye
Canım hadi gözün aydın o zaman. Çok şanslısın tam yarı yıl tatiline girdiniz bol bol dinlen bebiş yerleşsin iyice inşallah.. Dr dan bizi haberdan et ne dedi ne oldu
Canım sakın öyle düşünme Allah sana nasip etti bak ne güzel şuan tek duan bebeğinin sağlıklı ve hayırlı olup sana tutunması. O yaşadığın kaygıları anlıyorum ben kimyasala hamile kaldığımda aynı düşünceyi yaşadım korktum gitti bebişim 2. de bile aklımdan geçti aman ALLAHIM içimde bi bebek mi olacak diye o da kimyasalmış.. Çok istiyorum tabi ama ilk anda öyle düşünce gelebiliyor insanın içine
Yok canım o içine doğması her zaman tutmuyo ben 2 ay önce öyle hamileyim diye geziyodum bi baktım regl olmuşum ağlamaktan yüzüm gözüm şişti sanki düşük yapmışım

eşim kızdı zaten yoktu neden bu kadar yıpratıyosun kendini diye