Daha erken bencede canım 1 yılın doldu hormonların da ve eşinde de problem yoksa o zaman yaptır bence. Eğer bir kere bile hamile kalsaydın hiç gerek yok derdim ama hiç kalamamışsın yaptırman iyi olabilir ama dediğim gibi daha erken 12 ayı doldur bence.. şuanfa hangi dönrmindesin adetin yakınmı eğer yumurtlaman geçtiysee başlama bence zaten pahalı bi ilaç inşallah olmazsın ama eğer regl olursan al bence. Hiç belli olmaz tek seferde bi olur canım yeterki Rabbim ol desin.
Bana ilk de tavsiye etti korunmayo bıraktığımız ayda dr a genel kontrol için gittim eğer çocuk istiyosan bunu kullanmanı öneririm daha kolay hamile kalırsın demişti öyle aldım. Bende pco filan da yok adetlerim de çok düzenlidir. Bildiğiö bir yan etkisini görmedim. Aksine kullandığım aylardaa kimyasal bile olsa hamile kalabildim. Bana pco luların dozunda vermişti sabah 2 akşam 2 bunu 1 1 olarak alabilirsin eğer pco yoksa. Bende düşürdüm artk sabah 2 tane karıştırıyorum suya aç karnına..
folbiol hiç kullanmadım abla yan etkisi olur mu bilmiyorum ama pek de sanmıyorum. Sen rutubeti kafaya takıyosan ondan dolayıdır belki daralman. İnofolic i adet başladığında almak daha mantıklı bence çinkü yumurtalar o dönemde gelişmeye başlıyolar. Çatlama zamanı bi işe yaramaz diye düşünüyorum
hadi inşallah abla hayırlara vesile olsun rüyan. Bende bi rüya görmüştüm kız bebek diyodu inşallah gelir bebekler kız erkek fark etmez sağlıklı hayırlı olsunlarda