2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Benim esimde ikiz olmasini cok istiyor.. Benimde icimde eskiden beri hep oyle bir his varya ikizim olcakmis gibi geliyor.. Herkes de senn ikizin olcak bence diyor :)) hayirlisi insallah tabi.. Belkide tedaviyle ikiz sahibi olurum allah oylesini yazmistir kim bilir hayirlisii insallah olsun da yeterki tedavi surecine de raziyimm

Şakayla karışık bizde ikiz olurmuş falan diyoruz. Ama bizde yok eşimdede bilinen yok yani genlerde ikiz olmasada olabilir tabi ayyy birde erkek kız ikiz olursa tadından yenmez. Ah sağlıkla gelsinde tek çift kız erkek hiiiç önemli değil. Eşime 4gün sonra patikleri çıkartırmıyım acaba Allahım nolur geri çevirme bizi.

Şakayla karışık bizde ikiz olurmuş falan diyoruz. Ama bizde yok eşimdede bilinen yok yani genlerde ikiz olmasada olabilir tabi ayyy birde erkek kız ikiz olursa tadından yenmez. Ah sağlıkla gelsinde tek çift kız erkek hiiiç önemli değil. Eşime 4gün sonra patikleri çıkartırmıyım acaba Allahım nolur geri çevirme bizi.
Ay bizim ailede cok ikiz var yaa sansim var aslinda hayirlisii tabi kiz erkek ne farkeder yeterki bebisimiz olsunn

Ay bizim ailede cok ikiz var yaa sansim var aslinda hayirlisii tabi kiz erkek ne farkeder yeterki bebisimiz olsunn
Aynı anda aglayan iki bebek düşüncesi korkutuyor biraz nasıl idare ediyorlar hem çifte masraf hem iki küçük bebek Rabbim kolaylığını veriyor heralde. Ailede varsa sendede olabilir :KK37:

aaynaa aaynaa canım benim yeni bat 23 şubat... Adetin ilk günü bugün inofolic e başlasam mı şimdi acaba???

Kızlar belirti olarak bacakta agrı diyolar ya iliskiden sonra 4 gun gecti bnm bacagm bugun cok sızlıyo ve agrıyo evet biliyorum belirti arıyoruz erken erken sonra uzuluyoruz ama bu ay ztn umutlanmiyorum da dedim bu agrı neyin nesi bu kdr erken olmaz dimi ? :)

sağlıklı olsunlar da tospiklerim ben razıyım herşeylerinee
oy kuzum hoşgeldin gözükmüyor hamişlerimiz ortalarda :D sağlıklı hayırlı salih ve saliha evlatlar olur inşallah canım yoksa zorlukları da olacak elbet uykusuz her gece şarkısını dinleriz hep beraber :D

kızlar soğan kürü cumartesi 15 gün dolfu ve bıraktım bugünlerde yumurtlama günlerim diye beklerken bugün çok yoğun kanamam başladı şaşırdım kaldım iyi bişimi oldu kötü bişimi anlamadm:cry::KK42:

kızlar soğan kürü cumartesi 15 gün dolfu ve bıraktım bugünlerde yumurtlama günlerim diye beklerken bugün çok yoğun kanamam başladı şaşırdım kaldım iyi bişimi oldu kötü bişimi anlamadm:cry::KK42:
adet olmadın değil mi ne kanaması bu içindeki pislikler mi akıyor acaba

Kızlar belirti olarak bacakta agrı diyolar ya iliskiden sonra 4 gun gecti bnm bacagm bugun cok sızlıyo ve agrıyo evet biliyorum belirti arıyoruz erken erken sonra uzuluyoruz ama bu ay ztn umutlanmiyorum da dedim bu agrı neyin nesi bu kdr erken olmaz dimi ? :)
benim de bacağımda sol bacağımda sanki damarlar atıyor :D tak tak kalp gibi hiç hamişliğe yontmuyorum konuyu ama ay bu ay umutlansak mı ya :)

****************:KK200:2016 ANNE ADAYLARI:KK200:*********************

1.aaynaa=========>11 şubat
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart========>
4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak
6.Hulya90=========>4 şubat
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>23 şubat
10.krkr===========>
11.smay===========>