2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Hiç pes etmeyin. İstemekten ve umutlu olmaktan asla vazgeçmeyin. Ben okadar zorlu sıkıntılı süreçlerden geçtim ki anlatamam. 6 yılda 1 aşılama 4 tüp bebek tedavisi. Ama ertelemeyin. Olmuyorsa tedaviye başvurun
TEDAVİ İÇİN ŞUAN DURUMUMUZ YOK MADDİ OLARAK CANIM

aaynaa aaynaa çalışmalara devam bende ovu testi aldım bugün yapmaya başlıycam eşimde alışmış 2 günde 1 çalışmaya geçen diyo bugün günü değil mi bende dedim artık 2 günde 1 değil test yapim önce ona göre yapcaz he canın istiyosa o ayrı da çocuk içinse gerek yok:KK70:o da hee tamam o zaman dedi sesi çıkmadı bida:KK70::p Bıktık artık çalışmakta yav:KK48:
:) hava da buz gibi üşüteceğiz diye korkuyorum bir nezle oldum mu bir ay geçmiyor bugün yumurtlama günü dedim kahvaltıda iyi bugün de yaparız diyor :D adamlar için sorun yok canım onlar hiç bebek için kullanıldıklarını düşünmüyorlar hehehehe bizim de aklımızda bebek olduğu için başka bir şey düşündüğümüzyok

:KK70:
Bizde eşimle konuşuyoruz diyo neden olmuyor dedim gün aşırı yaparsak daha kaliteli sperm olur. Şaşkınlıkla dinliyor yeni öğrendi :-):-) pat diye olcak sanıyormuş ohooo nerdeeee. Geçen yanıma geldi dedim bugün git yarın gel dinlenmen gerek yazık döndü gitti aşkım benimmmm kıyamam ama herşey bebiş için:KK36:
Bizde başladığımızda bilmiyoduk böyle ya zamanda öğrendik kendisi diyo bugün günü dimi diye:KK48: normalde düzenli bi ilişkimiz vardı kendi isteğimizle olan ama çocuktan sonra herşey otomatiğe bağlandı ya görev gibi oluyo bende sinir oluyorum artık:mad:

Benim eşim de gün asiriyi öğrendi ben demeden bugün yapmamız lazım diyor bana artık :)))
Aynen cnm benimki de öyle:KK70:otomatik programlı:KK30:

:) hava da buz gibi üşüteceğiz diye korkuyorum bir nezle oldum mu bir ay geçmiyor bugün yumurtlama günü dedim kahvaltıda iyi bugün de yaparız diyor :KK70: adamlar için sorun yok canım onlar hiç bebek için kullanıldıklarını düşünmüyorlar hehehehe bizim de aklımızda bebek olduğu için başka bir şey düşündüğümüzyok
Oh ne güzel dünden razı desene:KK24: benim ki üşeniyo artık valla bende öyle duşa girmekten bıktım saçını tara vs. kısa kestircem biraz daha devam edersek :KK70:2 günde 1 yapmaktan bıktık son haftada filan bırakıyoduk çalışmayı şimdi testle yürüycez bakalım ne olcak :KK51:

bende buaralar sorun çıkartmaya yer arıyorum kızlar eşimle iki farklı dizileri izliyoruz aynı akşam da o kendi istediği diziyi açtı sende telefondan aç izle kendi izini dedi bende normalde kulaklığı takıp yanında oturup izlerim başka odaya geçip izlemem ayrılmayalım diye. Dün akşam artistliğim üstümdeydi aldım telefonumu yatak odasına gittim o da kulaklığı almaya gittim sanmış ama gelmeyince de gelmedi arkamdan ben yattım uyudum o da sonradan geldi sabahtan beri bozuk çalıyorum:KK47::-) arkamdan gelseydi banane:KK67: çocuk yok vakit bol ya böle şeylerle zaman geçiriyoruz:KK70:

:KK70:
Bizde başladığımızda bilmiyoduk böyle ya zamanda öğrendik kendisi diyo bugün günü dimi diye:KK48: normalde düzenli bi ilişkimiz vardı kendi isteğimizle olan ama çocuktan sonra herşey otomatiğe bağlandı ya görev gibi oluyo bende sinir oluyorum artık:mad:

Aynen cnm benimki de öyle:KK70:otomatik programlı:KK30:

Oh ne güzel dünden razı desene:KK24: benim ki üşeniyo artık valla bende öyle duşa girmekten bıktım saçını tara vs. kısa kestircem biraz daha devam edersek :KK70:2 günde 1 yapmaktan bıktık son haftada filan bırakıyoduk çalışmayı şimdi testle yürüycez bakalım ne olcak :KK51:
benim saçlarım da uzun canım kurutmsı taraması sonra aman üşütmeyelim hehe ayaklarımı duvara yaslıyorum o duruş falan çok komik oluyor ya :D

benim saçlarım da uzun canım kurutmsı taraması sonra aman üşütmeyelim hehe ayaklarımı duvara yaslıyorum o duruş falan çok komik oluyor ya :KK70:
Sorma şekilden şekle giriyoruz çocuk tutunsun diye millet evlenmeden kaçamak yapıyo ne çocuk fikri var ne amuda kalkıp bir süre bekleme bir bakıyorsun şıp diye oluveriyo:KK70:

Sorma şekilden şekle giriyoruz çocuk tutunsun diye millet evlenmeden kaçamak yapıyo ne çocuk fikri var ne amuda kalkıp bir süre bekleme bir bakıyorsun şıp diye oluveriyo:KK70:
heheh çok istiyoruz ya ondan sanırım bakalım bu ay ne olacak ALLAH bilir

Hamileler doğum yapıp 40gün gecene kadar melek sayılırmış. Bizlere ettiğiniz dualar kabul olsun inşallah. Tabi önce sende bebeğini sağ salim kucağına al arkadaşım. Buarada hamişlik nasıl gidiyor duygusu nasıl:)?

Amin Canım inş. Başladığından beri ağrılarım vardı hafif azalmıştı. bugün kendimi çok yordum sanırım. Misafir gelicek diye. Az önce hafif kanama yaşadım ağladım üstüne vicdan yapıp :( dikkat etmem gerekirken, öyle işte canım şu 3 ayı bi atlatsak en riskli dönem.. Duygusu da yeni yeni yerleşiyor sanırım konuşuyorum tutun hayata güçlü bebeğim diye :) aynaya bakıyorum boş boş anne mi olcam falan oluyo insan şapşal bi gülümsemeyle :) Allahım herkese yaşatsın bu güzel duyguları.

Kizlarr benden size tavsiye doktora mutlaka gidin ozellikle 1 yili gectiyse.. Benim sonuclarima gore pihtilasma sorunu cikti kizamikcik virusu cikti ya bu sekilde hamile kalsaydim bebegimi kaybedebilirdim:((

Kızlar bişey sorucam , hamilelikten dolayı olan gaz sancısı sadece kasıklara mı vuruyor yoksa hem karın göbek bölgesi hem kasıklara mı , göbek bölgemde çok fena bir ağrı ve iğneleme var nefesimi kesiyor resmen..

Amin Canım inş. Başladığından beri ağrılarım vardı hafif azalmıştı. bugün kendimi çok yordum sanırım. Misafir gelicek diye. Az önce hafif kanama yaşadım ağladım üstüne vicdan yapıp :KK43: dikkat etmem gerekirken, öyle işte canım şu 3 ayı bi atlatsak en riskli dönem.. Duygusu da yeni yeni yerleşiyor sanırım konuşuyorum tutun hayata güçlü bebeğim diye :) aynaya bakıyorum boş boş anne mi olcam falan oluyo insan şapşal bi gülümsemeyle :) Allahım herkese yaşatsın bu güzel duyguları.
Ne güzeeell maşallah Allahım kucağına almayı nasip etsin. İş yapma bırak sen bebişini düşün zorlama kendini hiç bir iş için değmez dinlen hemen:)

Amin Canım inş. Başladığından beri ağrılarım vardı hafif azalmıştı. bugün kendimi çok yordum sanırım. Misafir gelicek diye. Az önce hafif kanama yaşadım ağladım üstüne vicdan yapıp :KK43: dikkat etmem gerekirken, öyle işte canım şu 3 ayı bi atlatsak en riskli dönem.. Duygusu da yeni yeni yerleşiyor sanırım konuşuyorum tutun hayata güçlü bebeğim diye :) aynaya bakıyorum boş boş anne mi olcam falan oluyo insan şapşal bi gülümsemeyle :) Allahım herkese yaşatsın bu güzel duyguları.
amin hayırlarla inş bu şubat ayı için bende umutluyum bakalım

bakalım kızlar bu ay ALLAH hepimizin yanında benim de bebişime OL derse hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin tabii hepimize ilk beraberliğimizde bu ay için ALLAH'IM eğer bebeğim olursa hayırlarla erkek de olursa adını Muhammed koyacağım dedim ALLAH nasip ederse erkek olursa Muhammed Enes koyacağız bakalım ALLAH BİLİR biz dualar edelim

Back
X