2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Bizde 8 ayimiza girdik ki eşim ilk günden beri istiyor bebekte bebek bende istemiyordum dur daha bi senemizi dolduralim diyordum şimdi bende istiyorum ama yok olmuyor bu ayda olmaz umudum yok sabır inşallah güzel haber alırsın belli mi olur
inşallha canm pskolojikmi bilmiyorm midem buanıyor eşime hast gdelm diyemiyorm gebe degilsn dediklernde onun yannda aglıyorm :( inşl vardr 14 subatta süprz yapcam

Senelerce bekleyenlerin yanında lafı olmaz ama 7ay oldu hiç korunmadım hiç hamile kalmadım birkaç ay daha bekleyip doktora gidicez yine bu arada 30yaşındayım o yüzden tahammülde düşüyor ister istemez
Dr lar genelde 1 yıl bekleyin diyorlar ama uzatmamak en iyisi. En azından sizde eşinizde kan tahlili verip muayene olun sıkıntı çıkmazsa en azından bekleme süreciniz daha rahat olur. Ben o hatayı yaptım. Başta hiç düşünmedim sonra erteledim 6 sene sonra 4. tüp bebek tedavisinde oldu çok şükür. Rabbim kucağımızada almayı nasip etsin

ben bu ay ovu testi ile calıştım kzlar oldumu olmadımı biliyorm ama aksam ovu testii yapcam inşl koyu cıkar gebeyken koyu çıkıyormus diye duydum
Canım benim ful koyuydu bu ay ve butun ay bunu arastırdım bugün 30. gün böylemi olması gerekiyor gebelik için biliyormusun sen?

Eklentiler

• image (1).webp
    image (1).webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 46
  • image (2).webp
    image (2).webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 50
inşallha canm pskolojikmi bilmiyorm midem buanıyor eşime hast gdelm diyemiyorm gebe degilsn dediklernde onun yannda aglıyorm :KK43: inşl vardr 14 subatta süprz yapcam
Ayyy en büyük en güzel hediye olur keşke benimde olsa öyle bir süpriz yapsam rabbim sen büyüksün dualarımızı elbetteki duyuyor

Kızlar ilk defa bu kadar gecikince çok umutlanmıştım nasıl hayaller kurmuştum üçgündür ama bugün aniden sancıyla regl oldum biliyorum herkese moral vermeye çalıştım ama çok üzgünüm gönlüm vardır hayır diyor ama gelde anlat. Hiç hamile kalamıycam diye korkuyorum eşimde üzüldü bu ay çok umutluyduk yinede nasip diyoruz vardır Rabbimin bildiği ve takdiri. Allahım tez vakitte bizlerede nasip et bütün burdaki arkadaşlarım hepinize dua ediyorum buruğum bugün.
Hayirlisi canim uzulme Allah buyuktur.. Allahim gönlüne gire versin insallah tez zamanda kavussursun insallah bebegine.. istedigun o yavru kokusuna..

bizde haftasonunu iyi değerlendirdik dün akşam kayanamgili eltim bize postaladı kendi de memlekete kızıyla gezmeye gitti güya onlarda iki hafta kalacaktı 6. gün bize geri yolladı :D bende giremedim nete anca bakıyorum yazışmalarınıza kuzular :D

****************:KK200:2016 ANNE ADAYLARI:KK200:*********************

1.aaynaa=========>11 şubat
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart========>
4.darkgirl1906=====>29 şubat
5.arkadasimes=====>1 ocak
6.Hulya90=========>4 şubat
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>23 şubat
10.krkr===========>
11.smay===========>
12.miray30========>
13.mavimli========>6 şubat
14.kremalicorek :anneadayı:
15.hijabiqueen======>
16.1234emremelek :anneadayı:
17.avucdolusudua====>
18.yagmur559======>
19.umut-90 =========>
20.askininaskisi======>
21.echomare=========>
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA=====>
24.Mezura=========>
25.sinsirella========>
26.zeynep lia=======>
27.emelocco=========>:anneadayı:
28.nlgn2616 :anneadayı:
29.hayatimin_rengi =====>20 şubat
30.Ters Lale ==========>16 şubat
31.Bet_can ===========>
32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993 ===========>
34.YAGMURTOPRAKK :anneadayı:
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak
38.esessevo :anneadayı:
39.duyguyusuf ========>
40.hiranur3419 =======>5 şubat
41.su perim
:anneadayı:
42.lale_cik ===========>
43.yusuf un annesi :anneadayı:
44.pink_love_lady ======>3-4 şubat
45.nurcan4419 =========>
46.Bonbon1601 :anneadayı:
47.Bhydmlr :anneadayı:
48.ardey ==============>
49.sedefbxl :anneadayı:
50.Nisa terzIsci =========>
51.Ahestecik ===========>
52.melekbaby ===========>
53.ecrinny ========>25 ocak
54.nurumesra======>
55.gemstones=======>6 şubat
56.berivanberivan16 :anneadayı:
57.Vildan_kalp_ibrahim
58.poncikkkk
59.Kitapkurdu1903 :anneadayı:

60.profesor :anneadayı:
61.showerbaby
62.ahucansu28

63.veraerva
64.

****************:KK200:2016 ANNE ADAYLARI:KK200:*********************

1.aaynaa=========>11 şubat
2.pinkneoneffect===>29 şubat
3.mavimart========>
4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak
6.Hulya90=========>4 şubat
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>23 şubat
10.krkr===========>
11.smay===========>
12.miray30========>
13.mavimli========>6 şubat
14.kremalicorek :anneadayı:
15.hijabiqueen======>
16.1234emremelek :anneadayı:
17.avucdolusudua====>
18.yagmur559======>
19.umut-90 =========>
20.askininaskisi======>
21.echomare=========>
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA=====>
24.Mezura=========>
25.sinsirella========>
26.zeynep lia=======>
27.emelocco=========>:anneadayı:
28.nlgn2616 :anneadayı:
29.hayatimin_rengi =====>20 şubat
30.Ters Lale ==========>16 şubat
31.Bet_can ===========>
32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993 ===========>
34.YAGMURTOPRAKK :anneadayı:
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak
38.esessevo :anneadayı:
39.duyguyusuf ========>
40.hiranur3419 =======>5 şubat
41.su perim
:anneadayı:
42.lale_cik ===========>
43.yusuf un annesi :anneadayı:
44.pink_love_lady ======>3-4 şubat
45.nurcan4419 =========>
46.Bonbon1601 :anneadayı:
47.Bhydmlr :anneadayı:
48.ardey ==============>
49.sedefbxl :anneadayı:
50.Nisa terzIsci =========>
51.Ahestecik ===========>
52.melekbaby ===========>
53.ecrinny ========>25 ocak
54.nurumesra======>
55.gemstones=======>6 şubat
56.berivanberivan16 :anneadayı:
57.Vildan_kalp_ibrahim
58.poncikkkk
59.Kitapkurdu1903 :anneadayı:

60.profesor :anneadayı:
61.showerbaby
62.ahucansu28

63.veraerva
64.

listemizin son durumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Oldum ya bugün oldum tam 4.gün gecikti derken oldu :KK43: artık birdahaki aydan umutlar
üzülme kuzum ya benimde 15 gün gecikmişti ya görsen tüm belirtilere baksan kesin hamileyim diyordum ama olmadı ben de umutlarımı şubata bıraktım beklemedeyim son 10 gün

Geçen arkadaşın hamile olduğunu öğrendim.istiyomuydunuz dedim.yok bu tamamen kaza kurşunu dedi.hiç adetim gecikti diye korku nedir bilmiyorum.çünkü hep adet olmayim diye duayla geçirdim herayi.kaza kurşunu nedir keşke bizde BİLSEK.
öyle diyenleri kıskanıyorum bizde mi sorun ya anlamadım gitti

YA CANIM HAKLISIN DA SABAH GEBELİK TESTİ YAPTIM NEGATİF OLSA SİLİKTE OLSA ÇIKARDI DİYE DÜŞÜNÜYORUM
Kaç gün var gününe canım. Ben regl günü yapılan testlerin doğruluğuna inanıyorum ondan öncesi çıkmayabiliyor. Birde okuduğum kadarıyla en erken gössteren ovulayıon testiymiş. Bu kadar da gaz vermek istemiyorum sana birde regl olursun üzülürsün ama bildiğimi söylüyorum bak inşallah pozitif olacak

Şıp diye hamile kalanlar nasıl kalıyor bilmiyorum ben ya biz 8 aydır korunmadigimiz halde tutmuyor rabbim büyüktür inşallah tez zamanda bizlerede nasip eder bu ayda olmassa diğer ay ovulasyontesti denicem bende
Canım ben ilk korunmadığımız ay da o dediğin kişilerdendim şıp diye hamile kaldım.Oh Ne kolay oldu dedim ama maalesef kimyasal oldu. Allah ol deyince anlamıyosun şıp diye oluyo gerçekten ama ortalamama bakarsan 17 ay da 2 hamileliğim var ikiside kimyasal. Allah hayırlı sağlıklı gebelik ve bebek versin. Bulup sonradan kaybetmek de çok zor inan..
ben bu ay ovu testi ile calıştım kzlar oldumu olmadımı biliyorm ama aksam ovu testii yapcam inşl koyu cıkar gebeyken koyu çıkıyormus diye duydum
Bende bu ay ovulasyonla takip ettim. Kaç günden sonra gösterir acaba canım yaa

7 aylık evliyiz 8 ayimiza girdik hiç korunmadık ama rabbim vermeyince vermiyor işte erken diye kendimizi avutuyoruz daha önümüzde uzun yıllarımız var diye ama insan istiyor sevdiği adamdan bir evladı olsun diye 2015 2 kişi bitirdik rabbim inşallah 2016 da ailemize 1 kişi daha katar diye dualarım rabbim 2016 da nasip eder inşallah kimsenin kucağını bos koymasin her ay regl olmak tam bir hayal kırıklığı oluyor bakalım ne zaman hayırlı bir haber alacağım eşimin yüzündeki sevinci göreceğim
sıkma canım bence de erken benim bu ay 21. ayım bebek isteyeli çok düşündükçe de olmuyor ama düşünmeyince de olmuyor düşünmeden duramıyorum ki :D

u-mutlu lale u-mutlu lale kuzucuğum nasılsın :) eltim dün akşam çaya gittik kaynanamgili bize sepetledi 6. gününde güya 15 gün kalacaklardı hehehehehe :D kendi de memlekete gezmeye gitti :D

Back
X