2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Hangi il desin sen canm bende ozele gidiyorum ama uygun bir hastane asiri kalabalik oluyor.. Hayirlisi ama bunu kafaya takmiyotum olsun da yeterki.. 22. Gun 6.6 cikmisti sanirim igne tedavisi olacak dedigin gibi. 4 cm di sanirim canm tam hatirlamiyorum... allahim sana da nasip etsin insalah
yeşil türbe mi ne var bursa da oraya gidersen bizlere de dua et canım

u-mutlu lale u-mutlu lale ablası ne yapıyorsun ben bu sıralar kafamı kaşıyacak vakit bulamıyorum yine kaynanamgil nedeniyle :(

KIZLAR SELAM İDRAR TESTİ YAPTIM T ÇİZGİSİNİN ALTINDA BİR KARARTI VAR SANKİ BAKABİLİR MİSİNİZ

Eklentiler

• image (4).webp
    image (4).webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 55
kızlar demin otururken karnıma danki bıçak gibi sağ taraftan bir batma oldu canım acıdı acaba hamilelik belirtisi olabilir mi :D

kızlar demin otururken karnıma danki bıçak gibi sağ taraftan bir batma oldu canım acıdı acaba hamilelik belirtisi olabilir mi :KK70:
Bata kadar herşey hamilelik belirtisi bizim için bende iki gündür çok halsizim iki gündür başım ağrıyor bi sağ kasımda bi sol kasigimda batma oluyor

Kizlar bir sorum olacak erken döllenme ne kadar erken oluyor ki. ?
Ben ocak 25'te adet gordum ve 28 ocakta bitti.
Ilk iliski 29 ocakta oldu.. birde 31 ocakta..
Acaba hamile kalmis olabilir miyim..
Yumurtalamam bu hafta sonu olacak..
Calismalara devam. Sizce varmidir bisey. ?
Canım ne demek istediğini anlayamadıö henüz yumurtlaman olmadı ama 1 hafta önce yapılan ilişkiden hamile kalabilirmiyim diye mi soruyosun?

KIZLAR SELAM HATIRLARSINIZ BELKİ DÜN ADET OLDUM DEMİŞTİM DÜN ÇOK AZ SİLİNCE AKINTININ İÇİNDE PEMBE LEKE GELDİ BU BİR KAÇ KERE OLDU SONRA Bİ DAHA HİÇ BİŞEY GELMEDİ ŞİMDİ LAVOBOYA GİTTİM YİNE AYNI SİLDİM ÖNCE AKINTININ İÇİNDE UÇUK PEMBE ÇOK AZ GELDİ SONRA YİNE YOK İDRAR TESTİ DE NEGATİF BENİM 3 GEBELİĞİMDE BÖYLE OLDU 2Sİ KİMYASAL 1 İ DIŞ GEBELİK OLDU BÖYLE OLUP HAMİLE KALAN VAR MI GEBELİĞİ DEVAM EDEN YADA
Canım yerleşme kanaması olabilir bence ama bir dr a git istersen kan tahlili için inşallah vardır hamileliğin ve sağlıklıdır

u-mutlu lale u-mutlu lale ablası ne yapıyorsun ben bu sıralar kafamı kaşıyacak vakit bulamıyorum yine kaynanamgil nedeniyle :KK43:
Bende işte acayiğ yoğunum abla ya nete bile girmeye vakit bulamıyorum doğru düzgün biliyomusun yorgunluk ve stresten ölmek üzereyim:KK43: senin şu kaynanlarda bi gidemedi evlerine yaa cadaloz:KK62:

KIZLAR SELAM İDRAR TESTİ YAPTIM T ÇİZGİSİNİN ALTINDA BİR KARARTI VAR SANKİ BAKABİLİR MİSİNİZ
Canım ben görüyorum baya bariz bi çizgi ama bu resmi testi yaptıktan ne kadar sonra çektin
Kızlar ben artık çocuk istiyorum demiycem isteyince olmuyor istemezsem belki olur:) hiiç uğraşmıycam gecikince bile umutlanmıycam artık nezaman midem bulanır reglm haftalarca gecikir anca öyle üzemem kendimi. :eek:
Ah canım benim yaa keşke söylemek kadar yapmakda kolay olsaa inşallah yaparsın ama sen:KK39::KK45:

Kızlar ben artık çocuk istiyorum demiycem isteyince olmuyor istemezsem belki olur:) hiiç uğraşmıycam gecikince bile umutlanmıycam artık nezaman midem bulanır reglm haftalarca gecikir anca öyle üzemem kendimi. :eek:
Tatlim bende cok denedim kafaya takmamayi ama olmuyor her ay diyorum artik umutlanmuycm takmiyacam ama ister istemz oluyo iste.uzulme insaalh hepimiz bir gun anne olcaz Rabbim nezamn nasip ederse.

siddetli bas agrisi migde bulantisi sol kasik agrisi bata 2 gun var ve bn bitms durmdaym kzlar :KK43:
Sende de mı baş ağrısı var bende de iki gündür baş ağrısı bel bacak ağrısı var kasigimda batma var bidé akintim bata 8 gün var hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Canım ne demek istediğini anlayamadıö henüz yumurtlaman olmadı ama 1 hafta önce yapılan ilişkiden hamile kalabilirmiyim diye mi soruyosun?

Canım yerleşme kanaması olabilir bence ama bir dr a git istersen kan tahlili için inşallah vardır hamileliğin ve sağlıklıdır

Bende işte acayiğ yoğunum abla ya nete bile girmeye vakit bulamıyorum doğru düzgün biliyomusun yorgunluk ve stresten ölmek üzereyim:KK43: senin şu kaynanlarda bi gidemedi evlerine yaa cadaloz:KK62:

Canım ben görüyorum baya bariz bi çizgi ama bu resmi testi yaptıktan ne kadar sonra çektin

Ah canım benim yaa keşke söylemek kadar yapmakda kolay olsaa inşallah yaparsın ama sen:KK39::KK45:
Evt canim oyle

Benim bat bugun ve yarın kızlar ama hic belirti yok karnım hiç şiş degil goguslerde şişkinlik uclarda hassasiyet var hic adet olcak gbi hissetmiyorum ama merak edip 6 gun once testlerinden yaptım kocaman negatif yaa anlamadım gitti ......

Kızlar acil bilgisi olan cevap verebilir mii. Bu ay birçoğunuzun da bildiği gibi ovulasyonla takşp yaptım 11. Gün net pozitifi gördüm 12.gün silikleşti yani tahmini çatladı 13. Gün çok silikti bugün yumurta akı gibi bir akıntı oldu akşam ovulasyon testi yaptım baya net çift çizgi çıktı aşağıda gördüğünüz gibi yorumu olan var mııo_O

Eklentiler

• 20160203_222519.webp
    20160203_222519.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 47
Benim bat bugun ve yarın kızlar ama hic belirti yok karnım hiç şiş degil goguslerde şişkinlik uclarda hassasiyet var hic adet olcak gbi hissetmiyorum ama merak edip 6 gun once testlerinden yaptım kocaman negatif yaa anlamadım gitti ......
Onlara çok güvenme canm ya yanlış göstermiş olabilir inşallah hamilesindir

Back
X