2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

bu ay hamileliğimi öğreniceğimi hissediyorum şubat 20 güzel haberin gelmesine az kaldı.bakalım hislerim ne kadar kuvvetli test ediyorum şuan :) olumlu olumsuz burdan yazıcam
NE KADARDIR İSTİYORSUN CANIM İNŞ HAYIRLISIYLA HAMİLESİNDİR

****************:KK200:2016 ANNE ADAYLARI:KK200:*********************

1.aaynaa=========>11 şubat
2.pinkneoneffect===>29 şubat
3.mavimart========>
4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak
6.Hulya90=========>4 şubat
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>23 şubat
10.krkr===========>
11.smay===========>
12.miray30========>
13.mavimli========>6 şubat
14.kremalicorek :anneadayı:
15.hijabiqueen======>
16.1234emremelek :anneadayı:
17.avucdolusudua====>
18.yagmur559======>
19.umut-90 =========>
20.askininaskisi======>
21.echomare=========>
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA=====>
24.Mezura=========>
25.sinsirella========>
26.zeynep lia=======>
27.emelocco=========>:anneadayı:
28.nlgn2616 :anneadayı:
29.hayatimin_rengi =====>20 şubat
30.Ters Lale ==========>16 şubat
31.Bet_can ===========>
32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993 ===========>
34.YAGMURTOPRAKK :anneadayı:
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak
38.esessevo :anneadayı:
39.duyguyusuf ========>
40.hiranur3419 =======>5 şubat
41.su perim
:anneadayı:
42.lale_cik ===========>
43.yusuf un annesi :anneadayı:
44.pink_love_lady ======>3-4 şubat
45.nurcan4419 =========>
46.Bonbon1601 :anneadayı:
47.Bhydmlr :anneadayı:
48.ardey ==============>
49.sedefbxl :anneadayı:
50.Nisa terzIsci =========>
51.Ahestecik ===========>
52.melekbaby ===========>
53.ecrinny ========>25 ocak
54.nurumesra======>
55.gemstones=======>6 şubat
56.berivanberivan16 :anneadayı:
57.Vildan_kalp_ibrahim
58.poncikkkk
59.Kitapkurdu1903 :anneadayı:

60.profesor :anneadayı:
61.showerbaby
62.ahucansu28

63.veraerva
64.ebrulic_9
65.Mrlmerin
66.jtaime020626
67.

evet dün gece miğde bulantısı ve baş agrısı bni mahvetti bgn iyim bata 1 gun var yani yarn bakalm hakkmzda hayırlsı olsun sol kasık batmalarm devam ediyor bu arada
İnşallah vardır canım çok az kalmis benim 7 günüm var gece kasigimda çok şiddetli bir ağrı oldu rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Hanimlar bi sorum olacak..
Ben 25 ocakta adet oldum 24 ocakta iliskiye girdim 1 gun once
Adetim 28 ocakta bitti 29 ocakta tekrar iliskiye girdim.. dun ve bugun cok hafif bulantilarim var gogus uclarimda biraz hassas. Bugun doktora gidip kan testi istesem cikarmi biseyler.. ?

Hanimlar bi sorum olacak..
Ben 25 ocakta adet oldum 24 ocakta iliskiye girdim 1 gun once
Adetim 28 ocakta bitti 29 ocakta tekrar iliskiye girdim.. dun ve bugun cok hafif bulantilarim var gogus uclarimda biraz hassas. Bugun doktora gidip kan testi istesem cikarmi biseyler.. ?
çok erken olur bence

Umutlanmamaya çalışıyorum canım hayırlısı işte ama insan akışına bırakamıyor maalesef her an aklımda:KK43:

Aynen dediğin gibi canım bizde herşeyden hamilelik yağı çıkarıyoruz inşallah daha fazla beklemeyiz. Sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşuruz..

Mervem sen acil bi dr a git lütfen yaa testin bal gibi pozitif kanamam var diyosun ve hala gitmiyosun ben tutup kolundan götürcem seni:KK4:

Canım çok ilginç ya bugünde kasık ağrısı oluyo sanki regl olcakmışım gibi hissediyorum.. Dün akşam bu durumu farkettiğimde geç olmuştu o saatten sonra da çalışma yapmadık. Biraz da ikiz olur diye korkudan yapmadım aslında diğerinde tuttuysa bide bunda tutmasın dedim tabi Allah herşeyin hayırlısını versin o bizim için en doğrusunu bilir ama önemli olan tedbir..
Insallah bebek vardir canim.. hayirlisi..

İnşallah değildir canım sonucun çıkınca haber vermeyi unutma. İnşallah yüksektir değerin öyleyse progestan filan verir herhalde kanamayı kesmek için
kuzum nasılsın bu ay sende umutlar var sanırım hadi seviniriz inş

bi yandanda yakı yaptım kuru incir yiyorum bi kerecikde olsa hamama gittik tarçın çayı içiyorum ama bakalım vesile olcaklarmı hayırlısıyla inşallah olur hepimizin

benimde bat 25 şubat canım inşallah beraber seviniriz bende ovulasyon testi sipariş verdm bekliyorum daha elime ulaşmadı yumurtlamamı tesbit etmek istiyorum geç kalmazsam Hoppa
Canim benim adetim 25 ocakti. Normalde 24-25 subat tekrar olmam lazim.. internette hesaplama yaptim bugun digurganlik gununuz diyor. Ama benim yumurtlama zamanim yani adetin ilk gununde 14.cu gunune 7 subat gisteriyor.. bende o yuzden her 2 gune bir iliskiye giriyorum garanti olsun diye .. insallah hayirli haberler aliriz beraber ;)

Back
X