2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Benim doktor bu ovulasyon testleriyle hamile kalan görmedim demisti haklı sanırım...
:) ben bir kez almıştım geçen sene o zaman da hep çift gördükçe sevindim sevindim psikolojik mi ne adetim tam 25 gün gecikti ama kanda bir şey çıkmadı sonra kendiliğinden adet oldum aman dedim batsın ovulasyonu :::::::D

Şuanda pozitif değil ama inşallah ilerleyen zamanda pozitif çıkar kızlar ya henüz umutsuzluğa düşmedim ama sinir de olmadı değil :KK47:
yok ben umutluyum inş canım sadece pozitif sonra çatlama oluyor ben anlamıyorum şu ovulasyondan dualarım seninle tüm arkadaşlarımla da kendimle de canımcım

Iyi aksamlar kizlar..
Ovulasyon testlerine bostan bosa para veriyorsunuz ne zaman yumurtladiginizi sizde bilirsiniz mesela ben bugun yumurtladim lavaboya gittigimde peceteye yumurta akı gibi akıntı dustu uzun sünüyor bilinki yumurtladiniz ;)

Iyi aksamlar kizlar..
Ovulasyon testlerine bostan bosa para veriyorsunuz ne zaman yumurtladiginizi sizde bilirsiniz mesela ben bugun yumurtladim lavaboya gittigimde peceteye yumurta akı gibi akıntı dustu uzun sünüyor bilinki yumurtladiniz :KK66:
Ben o akıntıyı görmüyorum canm nedense bende olmuyor sanırım. 2 günde 1 de istikrarlı olamıyoruz ondan dolayı bide test deneyeyim dedim.. bu ay da olmazsa kk ya girmicem bi süre dayanabilirsem kafamdan atmak istiyorm çocuk konusunu buradan dolayı çocukla yatıp çocukla kalkıyorm daha da zorlaşıyo işler

Ben o akıntıyı görmüyorum canm nedense bende olmuyor sanırım. 2 günde 1 de istikrarlı olamıyoruz ondan dolayı bide test deneyeyim dedim.. bu ay da olmazsa kk ya girmicem bi süre dayanabilirsem kafamdan atmak istiyorm çocuk konusunu buradan dolayı çocukla yatıp çocukla kalkıyorm daha da zorlaşıyo işler
Bende oluyor canim . Bugun oldu. Adetime yakinda oldu galiba bende 2 defa yumurtluyorum 1 adetten sonra bide tekrar adet baslamadan 2.3 gun once.. bakalim hayirlisi.. fazla kafamada takmiyorum ben aslinda Allahim verecek olursa veriyor her turlu.. insallah hepimiz hamis kaliriz bir an once ;)

Bende oluyor canim . Bugun oldu. Adetime yakinda oldu galiba bende 2 defa yumurtluyorum 1 adetten sonra bide tekrar adet baslamadan 2.3 gun once.. bakalim hayirlisi.. fazla kafamada takmiyorum ben aslinda Allahim verecek olursa veriyor her turlu.. insallah hepimiz hamis kaliriz bir an once :KK66:
İnşallah canım yaa bende hayırlısını istiyorum vrmediğine göre bir hayır vardır diyorum ama işte insan dayanamıyo.. sen takmıyosan ne mutlu valla.. ne kadar zamandir istiyodunuz siz çocuk

pink senin bat ne zaman?
3-4 olması gerekiyodu ama henuz yok cnm..ilac kullandım ya o geciktiriyo gecen ay da ilac pazar bitince pers oglen oldum ama bu ay pers gece oldu şu an olmadm daha..dun 6 gun once testlerinden aldim kocaman negatif..huzursuz oldum iyce deilsem cok gecikmese bari :((

İnşallah canım yaa bende hayırlısını istiyorum vrmediğine göre bir hayır vardır diyorum ama işte insan dayanamıyo.. sen takmıyosan ne mutlu valla.. ne kadar zamandir istiyodunuz siz çocuk
Canim zaten benim 1 oglum var 11 aylik.. 2.ciyi istiyoruz Allahim nasip ederse insallah 2-3 haftadir basladik calismalara digum kontrol hapi kullaniyordum 3 haftaya yakin olacak biraktim onuda. Ilk aydan hamile kalinmaz diyolar ama Allahim verecek olursa ilaci 1 gun bile unutsan veriyor ;) o yuzden Rabbime biraktim herseyim bol bol dua şu mübarek cuma gununde erken kalktim kurani kerim okudum namaz kildim hepimiz icin dua ettim inssallah kabul olur ;)

Canim zaten benim 1 oglum var 11 aylik.. 2.ciyi istiyoruz Allahim nasip ederse insallah 2-3 haftadir basladik calismalara digum kontrol hapi kullaniyordum 3 haftaya yakin olacak biraktim onuda. Ilk aydan hamile kalinmaz diyolar ama Allahim verecek olursa ilaci 1 gun bile unutsan veriyor :KK66: o yuzden Rabbime biraktim herseyim bol bol dua şu mübarek cuma gununde erken kalktim kurani kerim okudum namaz kildim hepimiz icin dua ettim inssallah kabul olur :KK66:

Allah kabul etsin canım yaa.. Doğru senin oğlun vardı dimi sen yine şanslısın bize göre en azından o duyguyu yaşıyosun çok şükür Allah sağlıklı uzun ömür versin hayırlı evlat olsun inşallah.. Sen ondan fazla kafaya takmıyosun hem bi oğlun var hemde hapı yeni bırakmışsın:KK51: benim temmuzda 2 sene bitecek her geçen ay daha da zor oluyo malesef

:KK1:
Allah kabul etsin canım yaa.. Doğru senin oğlun vardı dimi sen yine şanslısın bize göre en azından o duyguyu yaşıyosun çok şükür Allah sağlıklı uzun ömür versin hayırlı evlat olsun inşallah.. Sen ondan fazla kafaya takmıyosun hem bi oğlun var hemde hapı yeni bırakmışsın:KK51: benim temmuzda 2 sene bitecek her geçen ay daha da zor oluyo malesef
Evet her geçen ay daha zor oluyor , benimde 1,5 yıl geçti Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah , tükeniyorum, 3 gün sonra adetim yine stres sartı , yine belirti arıyorum , ruhum yaşlandı artık bundan başka birşey düşünemiyorum :KK1: Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et , amiiinnn

:KK1:
Evet her geçen ay daha zor oluyor , benimde 1,5 yıl geçti Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah , tükeniyorum, 3 gün sonra adetim yine stres sartı , yine belirti arıyorum , ruhum yaşlandı artık bundan başka birşey düşünemiyorum :KK1: Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et , amiiinnn
Neler hissettiğini ve yaşadığını anlıyoruz burda canım çünkü hepimiz aynı durumdayız.. İnşallah Rabbim daha fazla bekletmez sağlıklı hayırlı evlat nasip eder tüm bekleyenlere.. Senin de adetin gelmez bebeğin gelir inşallah

:KK46:
Neler hissettiğini ve yaşadığını anlıyoruz burda canım çünkü hepimiz aynı durumdayız.. İnşallah Rabbim daha fazla bekletmez sağlıklı hayırlı evlat nasip eder tüm bekleyenlere.. Senin de adetin gelmez bebeğin gelir inşallah
Canım benim ne güzel söyledin inşallah gelsinler artık peş peşe , hepimizin kucakları dolsun ,evlerimiz şenlensin :KK46:

Back
X