- 5 Şubat 2016
- 204
- 78
- 13
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnn canım
Canım benim ne güzel söyledin inşallah gelsinler artık peş peşe , hepimizin kucakları dolsun ,evlerimiz şenlensin![]()
Hoş geldin aramızaSelamlar araniza yeni katıldım prengly ignesi kullanan varmi
Allahim buyuktur canim ondan umut kesilmez insallah en yakin zamanda gonlunuze gore verir rabbimAllah kabul etsin canım yaa.. Doğru senin oğlun vardı dimi sen yine şanslısın bize göre en azından o duyguyu yaşıyosun çok şükür Allah sağlıklı uzun ömür versin hayırlı evlat olsun inşallah.. Sen ondan fazla kafaya takmıyosun hem bi oğlun var hemde hapı yeni bırakmışsınbenim temmuzda 2 sene bitecek her geçen ay daha da zor oluyo malesef
Hayirlisi canim insallah rabbim en uygun zamani bekliyor hepimiz icinKIZLAR MERHABA 2 POZİTİF İDRAR TESTİNDEN SONRA NE YAZIK Kİ KAN NEGATİF NE YAZIK Kİ DİYORUM AMA BİR YANDANDA KİMYASAL OLMADIĞI İÇİN SEVİNİYORUM ÇÜNKÜ BU KANAMALAR HAYRA ALAMET DEĞİLDİ BELKİ DE VARDI GEBELİK AMA HEP KİYASALSA NEGATİF OLSUN DİYE DUA ETTİM TETSİ YAPTIRANA KADAR DÜN POYRAZ KARAYELDE KIZ HAMİLELİĞİNİ YENİ ÖĞRENMİŞ BİR KADININ DUYGULARINI O KADAR GÜZEL ANLATTI Kİ SANKI BİZLERİ ANLATTI BENİM ÇOK AĞLADIM TABİ YİNE 3 DÜŞÜĞÜM OLDU VE BEN 3 KERE ANNE OLMA DUYGUSUNU YAŞADIM RABBİM BUNDAN SONRA NASİP EDECEKSE İNŞALLAH SONUNA KADAR SAĞ SALİM KUCAKLARIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN DİĞER TÜRLÜSÜ ÇOK ZOR TESTİ YAPAR YAPMAZ ADET OLDUM HERŞEYİN HAYIRLISI
hoşgeldin canımSelamlar araniza yeni katıldım prengly ignesi kullanan varmi
üzülme canım ALLAH inş hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip eder hepimize de isteyen herkese de bizlerin sevinmesine de az kalmıştır inş aminKIZLAR MERHABA 2 POZİTİF İDRAR TESTİNDEN SONRA NE YAZIK Kİ KAN NEGATİF NE YAZIK Kİ DİYORUM AMA BİR YANDANDA KİMYASAL OLMADIĞI İÇİN SEVİNİYORUM ÇÜNKÜ BU KANAMALAR HAYRA ALAMET DEĞİLDİ BELKİ DE VARDI GEBELİK AMA HEP KİYASALSA NEGATİF OLSUN DİYE DUA ETTİM TETSİ YAPTIRANA KADAR DÜN POYRAZ KARAYELDE KIZ HAMİLELİĞİNİ YENİ ÖĞRENMİŞ BİR KADININ DUYGULARINI O KADAR GÜZEL ANLATTI Kİ SANKI BİZLERİ ANLATTI BENİM ÇOK AĞLADIM TABİ YİNE 3 DÜŞÜĞÜM OLDU VE BEN 3 KERE ANNE OLMA DUYGUSUNU YAŞADIM RABBİM BUNDAN SONRA NASİP EDECEKSE İNŞALLAH SONUNA KADAR SAĞ SALİM KUCAKLARIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN DİĞER TÜRLÜSÜ ÇOK ZOR TESTİ YAPAR YAPMAZ ADET OLDUM HERŞEYİN HAYIRLISI
eklerim şimdi canımHosbulduk evet yumurta catlatma ignesi benide listeye eklerseniz sewinirim bat 21subat
yeni okudum .. üzülme vardr bunda da bi hayırCANİM YENİ TEST YAPTİM BU DAHA BELİRGİN AMA DURDUKCA BELİRGİNLESİYO BANA DUA EDİN BİRAZ KANAMAM VAR
Ben 1 ay kullanmıştım tutmadı benim inşallah senin olurHosbulduk evet yumurta catlatma ignesi benide listeye eklerseniz sewinirim bat 21subat
KIZLAR MERHABA 2 POZİTİF İDRAR TESTİNDEN SONRA NE YAZIK Kİ KAN NEGATİF NE YAZIK Kİ DİYORUM AMA BİR YANDANDA KİMYASAL OLMADIĞI İÇİN SEVİNİYORUM ÇÜNKÜ BU KANAMALAR HAYRA ALAMET DEĞİLDİ BELKİ DE VARDI GEBELİK AMA HEP KİYASALSA NEGATİF OLSUN DİYE DUA ETTİM TETSİ YAPTIRANA KADAR DÜN POYRAZ KARAYELDE KIZ HAMİLELİĞİNİ YENİ ÖĞRENMİŞ BİR KADININ DUYGULARINI O KADAR GÜZEL ANLATTI Kİ SANKI BİZLERİ ANLATTI BENİM ÇOK AĞLADIM TABİ YİNE 3 DÜŞÜĞÜM OLDU VE BEN 3 KERE ANNE OLMA DUYGUSUNU YAŞADIM RABBİM BUNDAN SONRA NASİP EDECEKSE İNŞALLAH SONUNA KADAR SAĞ SALİM KUCAKLARIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN DİĞER TÜRLÜSÜ ÇOK ZOR TESTİ YAPAR YAPMAZ ADET OLDUM HERŞEYİN HAYIRLISI
Allahim buyuktur canim ondan umut kesilmez insallah en yakin zamanda gonlunuze gore verir rabbim
Ne kadar zamandır istiyorsunuzBen 1 ay kullanmıştım tutmadı benim inşallah senin olur
Canım idrarda çıkıp kanda çıkmaması çok ilginç gerçekten ama hakkında hayırlısı buymuş demek ki Rabbim en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin sana.. Yaşadıklarını önce sevinip sonra kaybetmenin ne demek olduğunu 2 kere yaşadım rabbim kimseye yaşatmasın beterinden korusun
Amin canım şüphesiz ki veren Allah bize de hayırlı zamanda verecektir. Tek ihtiyacımız sabır ve dua
Benimde aynı :)2014 temmuzdan beri diyebiliriz.. Ama benim 2 kimyasal gebeliğim oldu.. Siz ne kadar zamandır istiyosunuz?
Hadi ya tesadüfe bakBenimde aynı :)
yok doktora gittim bu ay yumurta tembelliği varmışHadi ya tesadüfe bakhiç hamile kalabildin mi bu süreçte bilinen bi problem var mı canım
Canim belirti olacak diye birsey yok zaten hele bekle insallah hamilesindir canimm.6 gün kaldı bana da ama tıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk belirti yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk