2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

bir daha yumurtluyor olabilirsin canım..ben bu ay 3 kere çift çizgi gördüm..adetliyken gelen akıntımda o sümüksü şeffaf akıntıyı farkettim..acaba adetliyken yumurluyor olabilirmiyim diye merak ediyordum zaten..ovulasyon testi yaptım çift çizgi..sonra bir hafta sonra bir daha çift çizgi oldu..ondan 2 gün sonra bir daha oldu ama bu sefer 2. çizgi biraz daha silikti..ilk kez böyle bir şey oldu..bu ay çok ilaç kullandım acaba böyle şeyler etkiliyor mu bilmiyorum..ama bir ayda 2 ve daha fazla yumurtlayanlar oluyor seninde öyle olmuş olabilir..
günaydın kızlar canım ya bende dün akşam gene aynı akıntı oldu normal mi acaba

Genetik test yapildi canm onun sonucunda netlesicek pihtilasma olup olmadigi.. bir aya cikcak onun sonucuda iste onu bekliyorum.. cumartesi ogleye kadar acik oluyomus canim merkez
genetik test için ayrı bir ücret almışlardır sanırım..normalde bunu sadece düşükleri olanlara yapıyorlar..kendi doktoruma gitsem bile bu testleri yaptırmak için başkente gidicem yine..çünkü genetik testi kimse kolay kolay yapmıyor..inşallah önemli bişi çıkmaz..bende esra yada filiz hanıma gitmeyi düşünüyorum onlar hakkında bi fikrin var mı canım..onlarda prof..

günaydın kızlar canım ya bende dün akşam gene aynı akıntı oldu normal mi acaba
o kötü bişey değil canım yumurtluoyr olabilirsin..ovulasyon testin varsa yapsaydın keşke..azcık kremsi bir akıntı olsa hamilelik belirtisi dicem de..

genetik test için ayrı bir ücret almışlardır sanırım..normalde bunu sadece düşükleri olanlara yapıyorlar..kendi doktoruma gitsem bile bu testleri yaptırmak için başkente gidicem yine..çünkü genetik testi kimse kolay kolay yapmıyor..inşallah önemli bişi çıkmaz..bende esra yada filiz hanıma gitmeyi düşünüyorum onlar hakkında bi fikrin var mı canım..onlarda prof..
Canim genetik testten once active protein c diye bir test yapiyorlar onun durumuna gore yapiyolar genetik testi.. O test kaninin pihtilasmaya egilimli olup olmadigini gosteriyor yani egilimli cikti benm genetik istedi ayri ucret aliyorlar tabi canm.. soyledigin doktorlar hakkimda bilgim yok canm ama bence ozel muayeneli yerlere gitme hastaneye git ki daha sonra cocuk oldugundafa gebelik takibi yapilabilsin. Bn o yuzden baskenti sectim normalde aydan biri ye gidiyordum bende tabi bir de fiyatta cok pahali oluyor ozelde proflarin.. Baskentte ama devlet hast oldugu icin prof muayenesine 122 lira aliyorlar

Canim genetik testten once active protein c diye bir test yapiyorlar onun durumuna gore yapiyolar genetik testi.. O test kaninin pihtilasmaya egilimli olup olmadigini gosteriyor yani egilimli cikti benm genetik istedi ayri ucret aliyorlar tabi canm.. soyledigin doktorlar hakkimda bilgim yok canm ama bence ozel muayeneli yerlere gitme hastaneye git ki daha sonra cocuk oldugundafa gebelik takibi yapilabilsin. Bn o yuzden baskenti sectim normalde aydan biri ye gidiyordum bende tabi bir de fiyatta cok pahali oluyor ozelde proflarin.. Baskentte ama devlet hast oldugu icin prof muayenesine 122 lira aliyorlar
anladım canım ayın 20si gelsin de ona göre yolumu çizicem artık..

arkadaşlar ben adet oldum ama kan falan geldiği yok 2 gündür kahverengi akıntım var bir pedi bile doldurmayan bugün lavaboda silindiğimde de bir şey gelmedi

elimdeki son ovulasyon testini yaptım oda koyuya yakın bu ay dördüncü oldu..2 saatlik idrarla yaptım adetime 8 gün var..resim eklemesini bilmediğimden ekleyemiyorum..netten yine ovulasyon testi istedim gelir 1-2 güne..

20160212_145324.webp

arkadaşlar ben adet oldum ama kan falan geldiği yok 2 gündür kahverengi akıntım var bir pedi bile doldurmayan bugün lavaboda silindiğimde de bir şey gelmedi
günaydın kızlar aynacım durumun nedir merak ediyoruz bizede haber ver tatlım

günaydın kızlar aynacım durumun nedir merak ediyoruz bizede haber ver tatlım
Canim adet devam ama kan değil resmen kahverengi akıntı ve Pedi doldurmuyor bile test negatif çıktı annem intihab olabilir dedi canım

Arkadaşlar mrb, ben çok uzun zamandır girmedim foruma, adetlerim 27-28 günde olur, en son 15 ocak regl. Test yaptım ikinci çizgi var yok gibi tecrübelerinizle yorum yaparmısınız.
(Hangi konuya yazacağımızda bilemedim, doğru konu başlığındamıyım bilmiyorum) tşkler

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 183
Arkadaşlar mrb, ben çok uzun zamandır girmedim foruma, adetlerim 27-28 günde olur, en son 15 ocak regl. Test yaptım ikinci çizgi var yok gibi tecrübelerinizle yorum yaparmısınız.
(Hangi konuya yazacağımızda bilemedim, doğru konu başlığındamıyım bilmiyorum) tşkler
hamilesin gibi görünüyor ikinci çizgi orda. kan testi yaptır canım. tebrikler ;)

kızlar çok ağrım var gögüs ve kasık sanki yerinden kopacaklarmış gibi ağrıyor

Back
X