2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Sa hanımlar..13 aylık evliyim...2 düşük oldu..homozigot mutant çıktı. ..şimdi de gebe kalamiyorm 1 yumurta tek büyüdü ama adet olacam umidlu değilim. .neyapcam ben çok yoruldn
Homizigot mutant icin tedavi goruyormusun cunku benim bir arkadasimda vardi o kromozonlari itiyormus yani o nedenle dusuk yasiyorsun

Ismini alıntı yapıp nasıl yazacagimi bilmiyorum canım k.bakma yeni uye oldu. ..doktor hamile kalınca gel iğne baslayacaz dedi daha da birşey demedi...şimdide hamile kalamiyom. ..Bu ay adetin 20.gunu 20 mm olmuştu sağ da 1 yumurta. .ilişki günleri verdi...ona göre 9 Mart adet günüm bana göre 5 mart

Ismini alıntı yapıp nasıl yazacagimi bilmiyorum canım k.bakma yeni uye oldu. ..doktor hamile kalınca gel iğne baslayacaz dedi daha da birşey demedi...şimdide hamile kalamiyom. ..Bu ay adetin 20.gunu 20 mm olmuştu sağ da 1 yumurta. .ilişki günleri verdi...ona göre 9 Mart adet günüm bana göre 5 mart
Cevapla olarak yazabilirsin canim stres yapma en azindan senin dusuk olmus keske bendede olsa hamile kalabilsem

Öyle deme canım bu da çok zor...ya yine düşük olursa korkusu da ayrı dert. .çok üzülüyorum ya kimse anlamıyor anlatamiyorsun...homozigot mutant biraz daha sıkıntılı diyenler var kafa bi milyon. ..ilki düşmeseydi şimdi doğmuştu.2.si dusmeseydi 7 aylık gebeydm..öyle üzülüyorum ki

Ins sen böyle sorunlarla karsilasmadan gebe kalır ve dogurursun...senin sorunun ney ki

Ins sen böyle sorunlarla karsilasmadan gebe kalır ve dogurursun...senin sorunun ney ki
Catlamiyor benim igne ile catlattik klomenle buyutuyoruz bende takiyorum kafaya o ay olmuyor bu ay takmiyorum artik ikinci ignem insallah hayirlisi benim bi arkadasimdaa senin gibiydi bebegi oldu sikintili bir gebelikti ama olur yani

Inan seni çok iyi anlıyorum. ..artk ümidim kalmadı desem yeridir....2 günde bi doktora git çatala çık. ..2 günde bi ilişkiye gir ...Psikolojikmen çöktüm yaw

Ne zormuş anne olmak...istemeden hamile kalanlara imreniyorum ...gebeliğini 2 aylıkken öğrenenlwr falan.....ben resmen gün sayiyorum:KK12:

Bilmiyorum ki...Özel de iyi bi doktor var ona gidiyorum. .adet olursam gene gidicem. ...ona mi gideyim başka hangi doktor bulmak lazım bilmiyorum. ...ist büyük şehir otobüs yolculuklar mahvediyor beni...İlçe de ki en iyi doktora gidiyom. ...operatör uzman doktor ne demekse artk

Merhabalar hanımlar. Ben 2,5 senedr bebek istiyorum ama ksmet olmadı.bi sorunumuzda yok çok şükür. Dün bi rüya gordum çok etkilendim. Rüyamda 8 aylık gebeym kontrole gdiyorum.kontrol esnasında dogurtuyorlar beni hiç haberm yok.soruyorum doğuma daha vardı sancmda yoktu nasl olur dye.onlarda doğum başlamıştı bizde cataldayken müdahale ettik diyorlar.kucagima bi çocuk veriyorlar kumral,beyaz tenli,yanakları al al tombalak bi erkek çocuk.annemde dyor ki bak biz esmerz çocuk esmer olur dyrdun ay parçası gbi bi çocuğun oldu.
Snra uyandm ama cocugm yüzü gozUmun önünde.Ablam hamile erkek diyorlar acaba kız mi olacak ben ona yordum.kendime yormayacak kadar UMİDİMİ kaybettim çünkü.bu ay zaten kardesim ameliyat oldu birliktelik yasamadk pek.iki bilemedin uc en fazla.herşeyin hayrlisi Rabbim hayırlara yorsun.

Bilmiyorum ki...Özel de iyi bi doktor var ona gidiyorum. .adet olursam gene gidicem. ...ona mi gideyim başka hangi doktor bulmak lazım bilmiyorum. ...ist büyük şehir otobüs yolculuklar mahvediyor beni...İlçe de ki en iyi doktora gidiyom. ...operatör uzman doktor ne demekse artk
Kac yasindasin canim ev hanimimisin bu tedavi icin ev hanimi olmak en iyisi ama evde butun gun takiyon kafaya iste

Lsteye beni de ekler msn aaynaa aaynaa .belki şans getrr.bigün bu listede kendimi hamis olanlar arasında gorurum.Rabbim isteyen herkese salih ve saliha evlatlar nasip etsin.

Hayırlısı olsun canım belki rüya sana cikar klomen falan kullanmiyorsun galiba
Bana yazdn sanrm hiç bsey kullanmiyorm.de folik asit vs verdi kullanmiyorm ama geçen ay kullandm sadece 3 yum oluşmuştu,ikisi catladi ama tutmadı.bende saldm kendimi.adet tarihi vs kontrol etmiyrm artık bu ay maçında yumurtladm bilmiyorm.normalde hissederm ama ddgm gbi stresli bi ay atlattk bsey hissetmedm.birlikte de olmak esmle pek bu ay zor yani

Back
X