- 22 Temmuz 2014
- 30.142
- 26.882
- 798
tabii eklerim canım şimdi ekliyorumLsteye beni de ekler msnaaynaa .belki şans getrr.bigün bu listede kendimi hamis olanlar arasında gorurum.Rabbim isteyen herkese salih ve saliha evlatlar nasip etsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabii eklerim canım şimdi ekliyorumLsteye beni de ekler msnaaynaa .belki şans getrr.bigün bu listede kendimi hamis olanlar arasında gorurum.Rabbim isteyen herkese salih ve saliha evlatlar nasip etsin.
ne kadar zamandır istiyorsunuz canım bebek evleneli ne kadar olduBana yazdn sanrm hiç bsey kullanmiyorm.de folik asit vs verdi kullanmiyorm ama geçen ay kullandm sadece 3 yum oluşmuştu,ikisi catladi ama tutmadı.bende saldm kendimi.adet tarihi vs kontrol etmiyrm artık bu ay maçında yumurtladm bilmiyorm.normalde hissederm ama ddgm gbi stresli bi ay atlattk bsey hissetmedm.birlikte de olmak esmle pek bu ay zor yani
ben bu ay pek saymıyorum içimden bir ses ya hamilesin ya kalacaksın diyorAynen bi kerette hamile kaliyorlar ne zormus valla biktim gun saymaya
hadi hayırlısı ALLAH OL DEMİŞTİR İNŞ RABBİM BİLİR İNŞ SEVİNDİRİR BİZLERİ AMİNBende bu ay umudum var gecen kardeşim e biri fal bakms herseyi bilmis demis ablan hamile ben kardesime istediğimzi soylememistim o soyledi bana icime bir umut oldu mutlu oldum :)![]()
Sesleri hiç susmuyor yeni sustularKizlar kediler bile mart daha yeni girdi hepsi hamile bi kedi kadar olamadim diyorum![]()
Sesleri hiç susmuyor yeni sustular![]()
Canim senin ne sorunun var? Ben klomen hic kullanmadim asilamaya baslicaz direkKizlar kediler bile mart daha yeni girdi hepsi hamile bi kedi kadar olamadim diyorum![]()
İkinci evliligm bnm.iki seneyi geçti bebis istiyorzne kadar zamandır istiyorsunuz canım bebek evleneli ne kadar oldu
benim de 21 aydır olmuyor canım hayırlısıyla seviniriz hepimiz de inş doktora gittin mi canımİkinci evliligm bnm.iki seneyi geçti bebis istiyorz
Aynen canm yapcak birsey yok olmayinca olmuyor.. Ben pes ettim artik tedavi surecine girmek iyi geldi bana umut ediyorum enazindan.. Etrafimda bebegi olmayan tek kisi ben kaldim. Bazen dayancak gucum kalmiyor. Allah kimsenn kucagini bos birakmasinBekle bekle olmuyor zormuş evlat sahibi olmak kızlar ya. Hamile kalabilenlere mucize gerçekleştirmiş gözüyle bakıyorum ben kalamıyorum çünkü imkansızlaşıyor gözümde. Of iyi değilim bu ara moralim bozuk. Herkes için hayırlısı olsun ne diyeyim sınavımız bu demekki.
beklemedeyiz hanımlarAynen canm yapcak birsey yok olmayinca olmuyor.. Ben pes ettim artik tedavi surecine girmek iyi geldi bana umut ediyorum enazindan.. Etrafimda bebegi olmayan tek kisi ben kaldim. Bazen dayancak gucum kalmiyor. Allah kimsenn kucagini bos birakmasin
Kızlar heray umut heyecan hep üzüntü gecen regl oldum eşim akşam geldi belki geliyordur pamuğumuz dedi. Bende regl oldum gelmiyor diyince üzüldü. Heray batmalar sızlamalar ay acaba yerleşiyormular yoruyor ya. Heray regl olucam diye bekliyorum ve oluyorum beklemiyorum yine oluyorum. Sabıırr sabırrAynen canm yapcak birsey yok olmayinca olmuyor.. Ben pes ettim artik tedavi surecine girmek iyi geldi bana umut ediyorum enazindan.. Etrafimda bebegi olmayan tek kisi ben kaldim. Bazen dayancak gucum kalmiyor. Allah kimsenn kucagini bos birakmasin
Bizim bat lar bir gun arayla aayna :) sen igne ooldunmu yanibeklemedeyiz hanımlar
Gttim bi problemimiz yok çok şükür.işte bu ay rahim filmi çekilecekti ama kardesimden firsatm olmadı,aklımdan da çıktı açıkçası ama onda da bsey çıkacağını sanmıyorum.bnm bi kzm var beş yasnda ona kardeş istiyorzbenim de 21 aydır olmuyor canım hayırlısıyla seviniriz hepimiz de inş doktora gittin mi canım