2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Ama
Bu test cok onemliymis yumurtalik rezervini olcuyomus yani kalitesini.. bunun icin aylardir ilac kullanan biliyorum. Mutlaka yapilmasi lazim diyorlar

Merhaba kızlar benide alın aranıza.. bende umutla bekleyenlerdenim. Benim adetim düzensizleşti baya bu ay kaćında olcam bilmiyorum son aderim 7 şubat dün dayanamadım test yaptım ama negatif:( sizce bu ay da umudu kesmelimiyim? :( :(

Merhabalar hanımlar. Ben 2,5 senedr bebek istiyorum ama ksmet olmadı.bi sorunumuzda yok çok şükür. Dün bi rüya gordum çok etkilendim. Rüyamda 8 aylık gebeym kontrole gdiyorum.kontrol esnasında dogurtuyorlar beni hiç haberm yok.soruyorum doğuma daha vardı sancmda yoktu nasl olur dye.onlarda doğum başlamıştı bizde cataldayken müdahale ettik diyorlar.kucagima bi çocuk veriyorlar kumral,beyaz tenli,yanakları al al tombalak bi erkek çocuk.annemde dyor ki bak biz esmerz çocuk esmer olur dyrdun ay parçası gbi bi çocuğun oldu.
Snra uyandm ama cocugm yüzü gozUmun önünde.Ablam hamile erkek diyorlar acaba kız mi olacak ben ona yordum.kendime yormayacak kadar UMİDİMİ kaybettim çünkü.bu ay zaten kardesim ameliyat oldu birliktelik yasamadk pek.iki bilemedin uc en fazla.herşeyin hayrlisi Rabbim hayırlara yorsun.
Ben de gecen bu tarz bir ruya gordum erkek bebek iyi diyorlar canım icin rahat olsun...

Ben de gecen bu tarz bir ruya gordum erkek bebek iyi diyorlar canım icin rahat olsun...
Evet özellikle doğum yapmak güzel hayırlı şeylere yoruluyor çok sukur.Allah büyük biz her turlu davamızı ona bıraktık hakkımızda hayırlısı olsun :)

Merhaba kızlar benide alın aranıza.. bende umutla bekleyenlerdenim. Benim adetim düzensizleşti baya bu ay kaćında olcam bilmiyorum son aderim 7 şubat dün dayanamadım test yaptım ama negatif:KK43: sizce bu ay da umudu kesmelimiyim? :KK43: :KK43:
Kaç günde bir oluyorsun ortalama?bugün 28. Gunun senin.iki gün sonra 30 gün olacak eğer mens dönemlerin arası 30 yada üstü dglse iki gün snra test net bilgi verebilir

Okuldayken doktorun senin cocugun olmaz dedigi arkadasım dahi hamileymiş yeni ogrendim...hormon vs. hic bir problem yokken olmaması tabiki kısmet biliyorum ama ben üzulmeden edemiyorum bu ay atlattim kafam rahat diyodum hep ama adet olunca onun da verdigi duygusallıkla agladm hep...acaba aşılama fln direk denesem nasıl olur sizce?

Okuldayken doktorun senin cocugun olmaz dedigi arkadasım dahi hamileymiş yeni ogrendim...hormon vs. hic bir problem yokken olmaması tabiki kısmet biliyorum ama ben üzulmeden edemiyorum bu ay atlattim kafam rahat diyodum hep ama adet olunca onun da verdigi duygusallıkla agladm hep...acaba aşılama fln direk denesem nasıl olur sizce?
Cnm onun içinde Dr unla gorusmen gerek.rahim filmi çekildi mi sana?bunu istiyorlar çünkü. Bide ne zmndir bebis istiyorsunuz?bak bnm 2,5 sene oldu.bi sorunum yok ustelk ikinci çocuğu istiyorum.gerci benm ikinci evliligm kzm ilk esmden.ama eşimin de tahlilleri temiz bi sorunumuz yok yanı.bi ara senn gbi hem takmiyorm der hem regl olunca bunalıma girerdim.bununla baş etmenin tek yolu kendini her ay gebeliğe değilde adet olacak olmaya hazirlaman.bu sayede bi suredir adet olunca stres yapmıyorum. Çünkü zaten her ay adeti bekliyorum. Ki düşün benim bi kaç ay testlerim hep pozitif ckti,kan testlerim hep 5 ustu çıkıyordu.her ay gebe oldugumdan emin olup dr gdiyordum bebek yok deynce hungur hungur agliyordm.Dr sende 10 üstü ile gebelik dusuncez dedi.normalde 5 ustu şüpheli gebelik sayılıyor ama bende saymiyoruz .ne zaman 10 ustu gorursek o zmn dusuncez artık.zor biliyorum ama inan strste engel gebeliğe.

Ne kadar zaman oldu canm istemeye baslayali? Hic doktora gttin mi hangi tahliler yapildi? Bende ayni senin gibiydim inanki hep agliyofum simdi tedavi sirecindeyim asilamaya basliyoz

Ne kadar zaman oldu canm istemeye baslayali? Hic doktora gttin mi hangi tahliler yapildi? Bende ayni senin gibiydim inanki hep agliyofum simdi tedavi sirecindeyim asilamaya basliyoz
9 ay oldu bu ay canım...golcuk kocaeli bolgesindeyim cok iyi dedikleri bir doktora gittim testleri yaptı bn tam isimlerini bilmiyorum da...hersey normal çıkti bende de eşimde de..her ne kadar bir sene dolmasına kadar bekliycem desem de şu son iki gundur canım cok yanıyo bi de tum arkadaslarm hamile sanırım ondan bu kdr takıldım bu meseleye..isin kotu tarafı tedavoye baslasam istanbula gidip gelmem lazim surekli...sen ne zmn yaptrcan aşılama

Cnm onun içinde Dr unla gorusmen gerek.rahim filmi çekildi mi sana?bunu istiyorlar çünkü. Bide ne zmndir bebis istiyorsunuz?bak bnm 2,5 sene oldu.bi sorunum yok ustelk ikinci çocuğu istiyorum.gerci benm ikinci evliligm kzm ilk esmden.ama eşimin de tahlilleri temiz bi sorunumuz yok yanı.bi ara senn gbi hem takmiyorm der hem regl olunca bunalıma girerdim.bununla baş etmenin tek yolu kendini her ay gebeliğe değilde adet olacak olmaya hazirlaman.bu sayede bi suredir adet olunca stres yapmıyorum. Çünkü zaten her ay adeti bekliyorum. Ki düşün benim bi kaç ay testlerim hep pozitif ckti,kan testlerim hep 5 ustu çıkıyordu.her ay gebe oldugumdan emin olup dr gdiyordum bebek yok deynce hungur hungur agliyordm.Dr sende 10 üstü ile gebelik dusuncez dedi.normalde 5 ustu şüpheli gebelik sayılıyor ama bende saymiyoruz .ne zaman 10 ustu gorursek o zmn dusuncez artık.zor biliyorum ama inan strste engel gebeliğe.
aynen stres bizi yakıyor

aynen stres bizi yakıyor
Misal sigara gebelik olasılığını azaltıyor.ben bebek sahibi olmak istedgmden beri her adet dönemi stresten yaktm pes pese sigaralari.artirdim sigarayi.al sana bi engel daha .zor bacım zor.millet ne güzel gebe kalio 2 aylıkken anlıyor falan.valla hayran kalıyorum onlara :D

Acep biz mi bseyi eksik yapıyoruz ?bnm rahimde arkaya dönük yanı hemen olmaması belkide normal ama 2,5 senede çok dgl mi dye sormadan edemiyorm

Acep biz mi bseyi eksik yapıyoruz ?bnm rahimde arkaya dönük yanı hemen olmaması belkide normal ama 2,5 senede çok dgl mi dye sormadan edemiyorm
Benim arkadasimin rahmi ters di ilk aydan kalmisti canim .. 2.5 sen az bir zaman degil yani. Bir de sunu kabullenmek lwzim bence sebepsiz infertilite diye birsey var. yani normal yolla olabilit tabikife herkesinki ama bi yerden sonrada bence tedavi gerekiyor. Belkide nasibimiz o sekilde kim bilir. İmkanin varsa bence mutlaka basla derim

9 ay oldu bu ay canım...golcuk kocaeli bolgesindeyim cok iyi dedikleri bir doktora gittim testleri yaptı bn tam isimlerini bilmiyorum da...hersey normal çıkti bende de eşimde de..her ne kadar bir sene dolmasına kadar bekliycem desem de şu son iki gundur canım cok yanıyo bi de tum arkadaslarm hamile sanırım ondan bu kdr takıldım bu meseleye..isin kotu tarafı tedavoye baslasam istanbula gidip gelmem lazim surekli...sen ne zmn yaptrcan aşılama
Daha once baska bir skntin olmadiysa bir yili doldurmaya bekle bence canim.. ama basit kan tahlillerini gidip yaptirabilirsinde. neyin ne icin yapildigini arastir bence. Ayni sekilde esin de yaptiracak. Ben bugun ignelere basliyorum insallah allahim nasip ederse bir ay sonra gebe olabilirimm insallahhh...

Benim arkadasimin rahmi ters di ilk aydan kalmisti canim .. 2.5 sen az bir zaman degil yani. Bir de sunu kabullenmek lwzim bence sebepsiz infertilite diye birsey var. yani normal yolla olabilit tabikife herkesinki ama bi yerden sonrada bence tedavi gerekiyor. Belkide nasibimiz o sekilde kim bilir. İmkanin varsa bence mutlaka basla derim
Biliyrm kuzum.bu ay rahim filmi çekilecekti ama kısmet olmadı kardesm ameliyat oldu.smdi adet olaym cektirecegim filmi

Daha once baska bir skntin olmadiysa bir yili doldurmaya bekle bence canim.. ama basit kan tahlillerini gidip yaptirabilirsinde. neyin ne icin yapildigini arastir bence. Ayni sekilde esin de yaptiracak. Ben bugun ignelere basliyorum insallah allahim nasip ederse bir ay sonra gebe olabilirimm insallahhh...
Igneler ne icin canım aşılama icin mi

Merhaba arkadaşlar güzel paylaşımlar dilerim herkese...eşimle geçen aydan beri bebek istiyoruz bu nasip olursa 2.bebeğim olacak geçen yıl bi tane kimyasal gebelik yaşamıştım sonra ara verdik geçen aydan beri deniyoruz geçen ay hormonlarımda bi dengesizlik oldu hep kanama yaşadım olmadı sonra dr.a gittim dr.bişeyimin olmadığını söyledi önemli günleri hep değerlendirdik aslında umutluydum bu ay hatta adetime 3 gün falan kaldı bende bugün dayanamayıp predictor early aldım ve sonuç negatif çıktı şimdi sizce hamile değilmiyim yani ümitlenmemelimiyim artık yoksa günüm geçerse tekrardanmı yapmalıyım 6gün öncesine kadar sonuç verdiği yazıyordu bilemiyorum kafam karıştı bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen

Back
X