2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Aşılama nasil oluyo canim kısaca bahseder misin
Herkesin durumuna gire tedavi sekli farkli oluyor canm ama ozetle su sekilde adetin ikinci gunu ignelere basliyorsun doktor gerekli gordugu dozda baslatiyo iki gune bir kontrole gidip yumurtalrin durumuna gore ilacin doZunu ayarliyor. 8 10 gun sonra catlatma ignesi vuruluyor bir gun sonrada esinden alinan sperm lerin en kaliteli olanlari sana enjekte ediliyor. Sonrasi bekleyis :) hayirlisi allahtan insallahh

Hnmlar pazar gunu kzm yastk savasi yaparken yastgi kaldrirken boynunu incitti.dr gttik film cekildi kemiklerde bsey yok cok sukur.krem verdi bde pedifen agriyi kessn dye.yanlz kzm iki gundur hareket edebiliyor ama atesi var boyun tutulmasi ates yapar mi?bilgisi olan var mi?

adete kaldı 10 gün bekle bakalım ayna:)
Oooo 10 gun cok :D bi iki gun evvel yumutlrtlams olman gerek guzel degerlendrdn mi?insallah guzel haberler verrsn bnm kaldi 3 gun :D gecen ay 12 snde oldum bakalm bu ay olacak mym?adet dongum(26-27-28) gun olarak degisio.

Kizlar bu arada bu benim nacizane fikrim ise yarayan cok arkadasm var tavsiyemle deneyip.smcik regly gununuz dyelim 10 u adet dongunuz de 30 gunden uzun degil ise bi daha ki adetinizi kafaniza 10 u dye koyun.boylece 28 gunde bir regly oluyor iseniz beklediginiz gunde adetnz 2 gun gecmis olacaktir.bu ornek tarihe gore 28 gunde bir regly olan bi bayan 8 inde regly olmali.ayin 10 u geldgnde reglyniz iki gun gecms olacak ;) anlatabldm mi bilmiyorm ama bu strese bire bir.siz 10 unu beklerken bi bakmssnz iki gun gecmis ble.neden bunu soyluyorum cunku regly tarihinizi ovulasyon tarihinizi bire bir hesaplarken cok strese griyoruz

Bende haftaya bugun ogrencem dort gun onceden hic belirtim yok sizlerde varmi bi değişiklik

Bende haftaya bugun ogrencem dort gun onceden hic belirtim yok sizlerde varmi bi değişiklik
Valla bende bsey Yok. Bebim bu ay beklentim de yok cunku iliski olmadi pek.kardesim y.bakmdaydi onun stresnden bu ay iliski yasayamadik pek.olan da gunune denk gelmemistr herhalde.yani ben bu aydan bsey beklemiyorm belrti de yok.adete son 3 gun.gogus agrm falan da yok henuz.regly olayimde gdip rahim filmi falan onlari halledeyim.onumuzde ki ay guzel bi haber veririm belki

Valla bende bsey Yok. Bebim bu ay beklentim de yok cunku iliski olmadi pek.kardesim y.bakmdaydi onun stresnden bu ay iliski yasayamadik pek.olan da gunune denk gelmemistr herhalde.yani ben bu aydan bsey beklemiyorm belrti de yok.adete son 3 gun.gogus agrm falan da yok henuz.regly olayimde gdip rahim filmi falan onlari halledeyim.onumuzde ki ay guzel bi haber veririm belki
Tedavi gordunmu cnm ne kadar zamandir isyiyorsun benimde ikinci klomen ucuncuden sonra bende film cekilcem sonra asilma dedi

Tedavi gordunmu cnm ne kadar zamandir isyiyorsun benimde ikinci klomen ucuncuden sonra bende film cekilcem sonra asilma dedi
Cnm tedavi olmadim,folik asit vs kullandm.yumurtam kendi catliyor 2,5 sene oldu benm.rahim flminden snra sanrm asilama olur bnmde.cok uzun zaman oldu kendilignden olacagi yok

Insallah bu ay olur allah herkese versin insallah benim umudum var bakalim hayirlisi o filmdende korkuyorum cok acirmi acaba

Folik asitin hic faydasi yok tiksindim artik icmiyorum ben ilac kullanmayi sevmiyorum senin sorunda yok kendi catliyor problem ne acaba benim catlamiyor igneye catlattik

Folik asitin hic faydasi yok tiksindim artik icmiyorum ben ilac kullanmayi sevmiyorum senin sorunda yok kendi catliyor problem ne acaba benim catlamiyor igneye catlattik
Ya aciyormus cnm.basincli bi ilac vrriyorlar snucta.anestezi ile yaptrmak en guzeli.bnm bi sorun yok olmadi ksmet sadece.bakalm ne zmn olacak

Herkesin durumuna gire tedavi sekli farkli oluyor canm ama ozetle su sekilde adetin ikinci gunu ignelere basliyorsun doktor gerekli gordugu dozda baslatiyo iki gune bir kontrole gidip yumurtalrin durumuna gore ilacin doZunu ayarliyor. 8 10 gun sonra catlatma ignesi vuruluyor bir gun sonrada esinden alinan sperm lerin en kaliteli olanlari sana enjekte ediliyor. Sonrasi bekleyis :) hayirlisi allahtan insallahh
Insallah cnm ilk denemende tutar :) ben yarın rahim filmi cektiriyorum bakalm ne çıkcak sonuc insallah kotu bisey yoktur..

Merhaba Canım tarihi gecenlerden biri sensin. Yok mu guzel bir haber?
Yok malesef cnm bn yazdm aslnda olumsuz sonuc bu ay da...bugun doktora gttim yeni birine daha cok icime sindi ve yrn rahim filmi cektiriyorum simdi 9 ay oldu cekindikten sonra da 4-5 ay bekleyelim olmazsa aşilama dedi doktor..ikimizde de hic bir problem yok ama yine de beklemenin alemi yok bnce...herkes daha 25 yasindasin diyo ama bn her regl oldugumda dunyanin basima yikilmasindan yoruldum ve etrafmda o kdr cok hamile ve yeni dogum yapan var ki hayirlisyla bir an evvel olur insallah....

Anne olmanin stresi daha gebe kalmadan basliyor.varın gerisini siz düşünün. Benim bi kzm var 5 yaşında. Annelik zor ama cok guzel.rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Insallah cnm ilk denemende tutar :) ben yarın rahim filmi cektiriyorum bakalm ne çıkcak sonuc insallah kotu bisey yoktur..
İnsallah canimm rabbim hayirlisini versin hepimizin yuzunu gukdursun.. korkma canm hayrlisi olsun de ben hep oyle dua ediyorum allahim sen tedaviyle verceksen bir vesile eyle de o yola gireyim dye. . Kendini kotu vikarsa fa sonuc uzulme. Hakkinda hayirlisi insallah. Sonucundan beni haberdar et yarin merak ederim

Back
X