2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Cnm tedavi olmadim,folik asit vs kullandm.yumurtam kendi catliyor 2,5 sene oldu benm.rahim flminden snra sanrm asilama olur bnmde.cok uzun zaman oldu kendilignden olacagi yok
Mrb Bende rahim film cekldm bu ay olmadi bidahaki aylra artk bi sorunda yok ama olmuyor iste

P pink_love_lady gozler senden gelecek haberde? Bi sorun ckmax insallah.rahim filminide merak ediyoruz bizi bilgilendirirsen cok sevinirz

Bende regly olmus bulunuyorum :) bi daha ki regly nisan 10 yazalm aaynaa aaynaa cım

P pink_love_lady gozler senden gelecek haberde? Bi sorun ckmax insallah.rahim filminide merak ediyoruz bizi bilgilendirirsen cok sevinirz
Canım 6 bucuk gibiydi randevum ancak yazabiliyorum...tavsiyem şu belli bi sureyi dolduranlar kesin çektirsin arkadaslar bnm 9 ay olmustu cogu insan daha erken gerek yok dur dedi ama iki tüpde de pıhtılar varmış biri açıldı ama digeri tam acılmadı yine de azcık kaldı dedi..olmaz demedi ama ben yine de üzuldum karaları bagladm sonra eşim tekrar aradı az once doktoru olmaz demiyo..yani bnce bu kdr sure tıkalı oldukları icin olmamis olabilir...tek tüpumde tam acilmadigi icin gebelik olursa dıs gebelik olabilir dedi yani olursa o tupten cikamayabiliyomuş o zmn dıs gebelik oluyomus bunun icin de surekli gozetim gerekiyomuş ilk zamanlarda da...özetle hormon sperm testi vs.de hic bir sorun yokken bu çıktı doktorum da 3 ay daha dene olmazsa gel dedi insallah rabbim nasip eder gerek kalmaz ama olmazsa da 3 ay sonra gidicem ne diyosa baslycam aşılama vs...

İnsallah canimm rabbim hayirlisini versin hepimizin yuzunu gukdursun.. korkma canm hayrlisi olsun de ben hep oyle dua ediyorum allahim sen tedaviyle verceksen bir vesile eyle de o yola gireyim dye. . Kendini kotu vikarsa fa sonuc uzulme. Hakkinda hayirlisi insallah. Sonucundan beni haberdar et yarin merak ederim
Canım is cıkışı cektirebildim ancak...yazdım sonucu bi arkadasa cevap olarak...doktor iki tupte de pıhtılar vardı temizlendi sadece birinde biraz kaldı dedi...cd den fotolara baktm resmen ilk ilac gonderdiginde cok az gitmis..ikisi de tıkalı gibiymis...insallah bundan sonra olur..olmazsa 3 ay sonra gel dedi heralde aşılama fln yapcak..yalnız aşılama ihtimalinde sonuc olasiligi düsuk mu olur onu bilmiyorum içim icimi yiyo ikisi de tam açık deseydi icim rahat olcaktı:(

Canım is cıkışı cektirebildim ancak...yazdım sonucu bi arkadasa cevap olarak...doktor iki tupte de pıhtılar vardı temizlendi sadece birinde biraz kaldı dedi...cd den fotolara baktm resmen ilk ilac gonderdiginde cok az gitmis..ikisi de tıkalı gibiymis...insallah bundan sonra olur..olmazsa 3 ay sonra gel dedi heralde aşılama fln yapcak..yalnız aşılama ihtimalinde sonuc olasiligi düsuk mu olur onu bilmiyorum içim icimi yiyo ikisi de tam açık deseydi icim rahat olcaktı:KK43:
Canimm hic uzulmee.. Tuplerdeki tikanikligi laproskopik cerrahyle acabiliyorlar ihtimali var yani en azindan arrik kafan rahat uc ay sonra olmazsa tedaviye baslanir muhtemelen belkide kismetimiz o sekilde evlad sahibi olmak canm hic canini sikma o yuzden.

Canimm hic uzulmee.. Tuplerdeki tikanikligi laproskopik cerrahyle acabiliyorlar ihtimali var yani en azindan arrik kafan rahat uc ay sonra olmazsa tedaviye baslanir muhtemelen belkide kismetimiz o sekilde evlad sahibi olmak canm hic canini sikma o yuzden.
Dogru soyluyosun canım belki de oyledir...ama hic oyle bi cerrahi isleme gerek varmis gbi de konusmadı belki de uc ay sonra gttimde bahseder...bakalm kısmet..once senin icin dua edelim :)

Dogru soyluyosun canım belki de oyledir...ama hic oyle bi cerrahi isleme gerek varmis gbi de konusmadı belki de uc ay sonra gttimde bahseder...bakalm kısmet..once senin icin dua edelim :)
Benim merak ettgm daha cok islem nsl?canin yandi mi agri vs oldu mu?ben bunlardan korkuyorm

Ayyy sagoll canimm insallahhh ☺️☺️ sende insallah gerek kalmadan uc ay icinde hamile kalirsin. Hsg sonrasi hamilelik sansi daha yuksek oluyomus simdi tek tupunde acildi insalh bu ay olurr

Benim merak ettgm daha cok islem nsl?canin yandi mi agri vs oldu mu?ben bunlardan korkuyorm
Yok canım anestezili yaptr canın yanmıyo ben hep bos yere anestezi almasam diye istiyodum ama zaten cok cok az veriyolar on dkda uyaniyosun islem de 5 dk fln suruyomus bnce korkma

Canım 6 bucuk gibiydi randevum ancak yazabiliyorum...tavsiyem şu belli bi sureyi dolduranlar kesin çektirsin arkadaslar bnm 9 ay olmustu cogu insan daha erken gerek yok dur dedi ama iki tüpde de pıhtılar varmış biri açıldı ama digeri tam acılmadı yine de azcık kaldı dedi..olmaz demedi ama ben yine de üzuldum karaları bagladm sonra eşim tekrar aradı az once doktoru olmaz demiyo..yani bnce bu kdr sure tıkalı oldukları icin olmamis olabilir...tek tüpumde tam acilmadigi icin gebelik olursa dıs gebelik olabilir dedi yani olursa o tupten cikamayabiliyomuş o zmn dıs gebelik oluyomus bunun icin de surekli gozetim gerekiyomuş ilk zamanlarda da...özetle hormon sperm testi vs.de hic bir sorun yokken bu çıktı doktorum da 3 ay daha dene olmazsa gel dedi insallah rabbim nasip eder gerek kalmaz ama olmazsa da 3 ay sonra gidicem ne diyosa baslycam aşılama vs...
canım bence canını sıkma tek tüple hamile kalan çok insan var bu zamana kadar tıkalı oldukları için olmamış bu 3 -4 ayı iyi değerlendir bence bak benim iki tüpümde açık çıktı ama ben yine de hamile kalamadm ben aşırı stresten paniklemeden dolayı olduğunu düşünüyorum benden abla nasihati içini ferah tut ve olacağını düşünerek bu 3 ayı iyi değerlendir güzel haberlerini bekliyorum bak bir bakmışsın hamilesin ;)

canım bence canını sıkma tek tüple hamile kalan çok insan var bu zamana kadar tıkalı oldukları için olmamış bu 3 -4 ayı iyi değerlendir bence bak benim iki tüpümde açık çıktı ama ben yine de hamile kalamadm ben aşırı stresten paniklemeden dolayı olduğunu düşünüyorum benden abla nasihati içini ferah tut ve olacağını düşünerek bu 3 ayı iyi değerlendir güzel haberlerini bekliyorum bak bir bakmışsın hamilesin :KK66:
Insallah olur bu uc ay icinde abla..benin en cok kafama takılan bu tip durumlarda dıs gebelik ihtimali artiyo dedi doktor tüp tam acik olmadigi icin orda dollenip kaliyomus insallah oyle bisey olmaz...bana da hep dediler ki stres yapma ondan olmuyo ki ben stres yapiyodum ama o kdr engelliycek kadar degildi son ay hic dusunmedim test bile yapmadim normalde yapardım..dedimki kesin bisey var bi boyle karar verdim cektrmeye iyiki cektrdim doktorumu da degistrdim digeri film cekmeden klomen catlatma ignesi vermisti..bu doktor icine sindi..3 ay daha dene olmazsa gel dedi o zaman da zaten 1 senem dolmuş oluyo hayırlısı bakalm keske benimkiler de tam açık olsaydi senin gbi :(

Insallah olur bu uc ay icinde abla..benin en cok kafama takılan bu tip durumlarda dıs gebelik ihtimali artiyo dedi doktor tüp tam acik olmadigi icin orda dollenip kaliyomus insallah oyle bisey olmaz...bana da hep dediler ki stres yapma ondan olmuyo ki ben stres yapiyodum ama o kdr engelliycek kadar degildi son ay hic dusunmedim test bile yapmadim normalde yapardım..dedimki kesin bisey var bi boyle karar verdim cektrmeye iyiki cektrdim doktorumu da degistrdim digeri film cekmeden klomen catlatma ignesi vermisti..bu doktor icine sindi..3 ay daha dene olmazsa gel dedi o zaman da zaten 1 senem dolmuş oluyo hayırlısı bakalm keske benimkiler de tam açık olsaydi senin gbi :KK43:
aa bak canım benimkiler açık çıktı ama bak ben rahim filmi çekineli 8 ay olacak ama bak hala hamile kalamadım hemen hamile kalsam çocuk doğacaktı yani sana şunu diyip ALLAH OL DEMEDEN OLMUYORR....
belki RABBİMİZ seni benden önce sevindirecek bunu bilemeyiz sen önce içini ferah tut bu 3 ayı iyi değerlendir ya yumurtlamayan kadınlar hamile kalıyor tıp ilerledi biraz da ALLAH nasip edecek ama biz inanacağız dua ile bekleyeceğiz bu ay değerlendir durumları eşinle olumsuz düşünürsen kızarım sen yeter ki inan umutla hayırlısı de bekle bir bakmışsın ablaaaaaaaaaaaaaa hamileyim diye yazmışsın ...
ama artık kuru kuru müjde istemiyrum ya çikolata alan yok bana :(((((((((( hehehe şaka atanan arkadaşlardan da çikolata istiyorum hamişlerden de sonra da eşim de ee kilolusun diyip duruyor ona da göstereceğim zayıflayacağım :D

Back
X