- 1 Ocak 2015
- 898
- 797
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amh ina da baktirsaydin canim en onemlisi oKızlar hormon testi yaptırdım sonuçlardan anlayan varmı? Daha doktoruma gösteremedim. Estradiol 24 FSH 7,14 LH 6,66 PROLAKTİN 18,59
Bu arada ben adet oldum kizlar asilama negatof( bir daha ayni sureci nasil kaldircam bilmiyorum iki gundur ruh gibiyim isyan etmemek icin direniyorum. Cok yoruldum galiba napcam simdi bilmiyorum
Bende de negatif ama adet olmadım henuz bi olsam rahatlıycam karnım şiş şiş....bugun az once bi doktora daha gittim o da farklı farklı konustu bu konularda doktorlar tek bir ağızdan konuşmuyor...mesela canım işte şunu şunu yapıp aşılama yaparz dedi bnde dedimki asılama daha cok erkekte bi sıkıntı varsa olasıligi arttrmaz mı dedim evet dedi yani benim durumumda aşılama ile basarılı oluncagını sanmıyorum tek tüpüm kapalı cunku...durum boyleyken direk tup bebek istiyorum aslnda 1 senem dolunca onda da bir ton ilac var kilo almak ya da yan etkileri vs.vs. bir sürü soru var aklımda...canım bence biraz kendini rahatlat ben bu kez aglamadım bile..umudumu yitrdim ama bak aslnda yaptigm yanlış hic cocugun olmaz denilen insanlar bile cumleye cocugum olunca diye basliyor cocugum olursa diye degil...bir de daha yaşın 25 diyorlar cıldrtiyorlar bu doktorlar şu an hayatımın merkezinde bu var belki bana ondan hemen istiyorum ama neticede bu da bi arz talep meselesi...herseyden cok kısmet..kendine oyalanıcak birseyler bul canım kafanı dağıt....Bu arada ben adet oldum kizlar asilama negatof( bir daha ayni sureci nasil kaldircam bilmiyorum iki gundur ruh gibiyim isyan etmemek icin direniyorum. Cok yoruldum galiba napcam simdi bilmiyorum
Öyle olumsuz dusunme canım bende annemi pazartesi günü hastaneye yaptiracagim çok yorgunum kızlar
Cok zormus canim o kadar umut edip emek verip sonra husran.. Enerjimin kalmadigini hissediyotum. Cok gerginim kac gundur aglayip duruyorum hayirlisi buymus evet ama yasayinca oyle olmuyor. Bu ay ara vercem kendimi ruhen toparlamam lazim. Sonraki aya artik tup bebek icin baslariz insallah.. Ayrica bencede senin durumunda asilama cok saglikli olmayabilir canim insallah gerek kalmadan kalitsin hamile benim yasadiklarimi yasama insallahBende de negatif ama adet olmadım henuz bi olsam rahatlıycam karnım şiş şiş....bugun az once bi doktora daha gittim o da farklı farklı konustu bu konularda doktorlar tek bir ağızdan konuşmuyor...mesela canım işte şunu şunu yapıp aşılama yaparz dedi bnde dedimki asılama daha cok erkekte bi sıkıntı varsa olasıligi arttrmaz mı dedim evet dedi yani benim durumumda aşılama ile basarılı oluncagını sanmıyorum tek tüpüm kapalı cunku...durum boyleyken direk tup bebek istiyorum aslnda 1 senem dolunca onda da bir ton ilac var kilo almak ya da yan etkileri vs.vs. bir sürü soru var aklımda...canım bence biraz kendini rahatlat ben bu kez aglamadım bile..umudumu yitrdim ama bak aslnda yaptigm yanlış hic cocugun olmaz denilen insanlar bile cumleye cocugum olunca diye basliyor cocugum olursa diye degil...bir de daha yaşın 25 diyorlar cıldrtiyorlar bu doktorlar şu an hayatımın merkezinde bu var belki bana ondan hemen istiyorum ama neticede bu da bi arz talep meselesi...herseyden cok kısmet..kendine oyalanıcak birseyler bul canım kafanı dağıt....
Aşılama 3 kez denenmiyo mu canım...bu arada sizde esinde sıkıntı varsa keciboynuzu kürü diyolar bu ay ara vermişken oyle bisiler deneseniz..bence de bnm durumda aşılama boşa para israfı...bugun doktor once laparaskopi yapabilirz dedi 2.500 tl...şaka gibi..kendi doktorum uc ay sonra gel dedi bir ayı gitti iki ay kaldı onu bekliyim diyorum ama kararsızm da...cok yoruldum artk düşunmekten bile bi de pinpirikli oldum doktorlara guvenemiyorum...çok zor bi sureç Allah hepimizin yardımcısı olsun canım..bu arada aşılama ne kadar senin yaptırdigin yerde gercekten de iki uc kez asilama yaptrana kdr direk tüp bebek yaptrma fikri mantikli geliyo bana...Cok zormus canim o kadar umut edip emek verip sonra husran.. Enerjimin kalmadigini hissediyotum. Cok gerginim kac gundur aglayip duruyorum hayirlisi buymus evet ama yasayinca oyle olmuyor. Bu ay ara vercem kendimi ruhen toparlamam lazim. Sonraki aya artik tup bebek icin baslariz insallah.. Ayrica bencede senin durumunda asilama cok saglikli olmayabilir canim insallah gerek kalmadan kalitsin hamile benim yasadiklarimi yasama insallah
Abla naptın nasılsın ??Öyle olumsuz dusunme canım bende annemi pazartesi günü hastaneye yaptiracagim çok yorgunum kızlar
Annemi pazartesi hastaneye yatiriyorun canım bacaginda yara var enfeksiyon lu dua edin saf gibiyim annem gözümün içine bakan çocuk gibi ne diyim kiAbla naptın nasılsın ??
İyiyim bende canım hala bebek filan yok bekliyoruz işteBıraktığın gibiyiz canııımmmm sen nasılsın ne durumdasın? Uzun zaman oldu görüşmeyeli
Abla geçmiş olsun annen nasıl iyidir inşallah.. annenin sorununu biliyodum inşallah çabucak iyileşirAnnemi pazartesi hastaneye yatiriyorun canım bacaginda yara var enfeksiyon lu dua edin saf gibiyim annem gözümün içine bakan çocuk gibi ne diyim ki
3 4 kez deneyen var asilamayi evet ama ben istemiyorum. Hem maddi olarak hemde manevi olarak her defasinda ayni seyleri yasamak cok zor. Tup istiyorum bu sefer o yuzden. Esimde ciddi bir problem yok canm ilac kullaniyor zaten surekli ama ciddi birsey degilmis.senin durumunda bencede asilama mantiksiz. 700 lirayfi benim asilama ilaclar muayene ucrrtleri haricAşılama 3 kez denenmiyo mu canım...bu arada sizde esinde sıkıntı varsa keciboynuzu kürü diyolar bu ay ara vermişken oyle bisiler deneseniz..bence de bnm durumda aşılama boşa para israfı...bugun doktor once laparaskopi yapabilirz dedi 2.500 tl...şaka gibi..kendi doktorum uc ay sonra gel dedi bir ayı gitti iki ay kaldı onu bekliyim diyorum ama kararsızm da...cok yoruldum artk düşunmekten bile bi de pinpirikli oldum doktorlara guvenemiyorum...çok zor bi sureç Allah hepimizin yardımcısı olsun canım..bu arada aşılama ne kadar senin yaptırdigin yerde gercekten de iki uc kez asilama yaptrana kdr direk tüp bebek yaptrma fikri mantikli geliyo bana...
Doğru söyluyosun canım bence ikimiz icin de en iyisi tup bebek gibi görunuyor..bakalm hayırlısı..3 4 kez deneyen var asilamayi evet ama ben istemiyorum. Hem maddi olarak hemde manevi olarak her defasinda ayni seyleri yasamak cok zor. Tup istiyorum bu sefer o yuzden. Esimde ciddi bir problem yok canm ilac kullaniyor zaten surekli ama ciddi birsey degilmis.senin durumunda bencede asilama mantiksiz. 700 lirayfi benim asilama ilaclar muayene ucrrtleri haric
Tamam abla çok gecmis olsun dua ederiz tabiki...sen hastalandın mi bu aradaAnnemi pazartesi hastaneye yatiriyorun canım bacaginda yara var enfeksiyon lu dua edin saf gibiyim annem gözümün içine bakan çocuk gibi ne diyim ki
Bence de kesin cektir canım bak bnm tıkalı cikti teki açıldı teki açılmadı en azından sebebi biliyorum artık...slm kızlar..nasılsınız..benimde moralim bozuktu 1-2 aydır bakmadım pek buralara..bu ay hsg çekilcem büyük ihtimal..gerçekten moral olarak tükendiğimi hissediyorum bazen..Allah çok uzun zamandır bekleyenlere sabır versin..inşallah tez zamanda nasip etsin hepimize..