evet canım bende kesinlikle başkente gidicem..ama şuan eşimin işinden dolayı indirimli bakıldığımız bi hastane var..en azından klomen ve çatla tedavilerimi burda yaptırıp sonra başkentte geçmek istiyorum..biraz da ters bir yerde gidip gelmem sıkıntı olcak diye yumurta takiplerim burda yapılsın bari dedim. ama amh söyleyeyim gittiğimde benim lh fsh e2 normal gibi bunlardan anlaşılmıyor mu canım yumurta rezervi..neyse aklımda kalmasın yaptırayım ben:S tromboli paneli şeklinde değilde pıhtılaşmaya meğil var mı yok mu diye başka tetler yaptılar bana da ben isteyince..ama bir sıkıntı yok dedi bıraktılar.ama ben o sırada coaspirin kullanıyordum pek güvenmedim testlere başkente geçince hepsini yaptırırım.aşılamanı hulisi hocamı yaptı canım? tutmaması için sebep ne diyorlar bişey söylediler mi?baskentte yaptirdim canm evet ilaclar haric 700 asilamaya verdim muayene ucretleride haric.. Amh yumurta rezervini olcuyor canm mutlaka yaptirmani oneririm. Malesef her doktor cok titiz olmuyor ya ben o acidan baskentten cok memnunum. Bana kan pihtilasmasi testini yapmadi ve bunu erkenden ogrenmem benm icin buyuk bir seydi ki insanlar bu testi dusuk yaptiktan sonra yaptiriyorlar. o yuzden ben herseyi her ayrintiya bakilmasi taraftariyim.