2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Inşallah ameliyatsız tedaviyle hamile kalabilirim inşallah ya. Hiç bilgim yok doktorum ne tedavi önerecek bakalım. Kisti gördü ama önemsemedi sanırım yani gebeliğe engel görmedi demekki hayret
Canm nereye gittin ? Onemsenmicek birsey degil cikolata kisti gebe kalmaya engel direk tup bebek yapiyorlar sen iyice bir arastir her doktorada guvenme.. Ben tecrube ettim bunu her doktor anlamiyor gercekten

Özele gidicem testlerimi devlette yaptırdım. Çikolata kistinide öğrendik bu yaşta tamda evlendim evladım olsun derken. Tüp bebeğe maddiyatımız yetmez normal yolla olmazsa yapacak bişeyimiz yok maalesef alıştırdım kendimi olmayacağına olursa mucize olmazsa olağan karşılarım. Yolumu çizerim

Özele gidicem testlerimi devlette yaptırdım. Çikolata kistinide öğrendik bu yaşta tamda evlendim evladım olsun derken. Tüp bebeğe maddiyatımız yetmez normal yolla olmazsa yapacak bişeyimiz yok maalesef alıştırdım kendimi olmayacağına olursa mucize olmazsa olağan karşılarım. Yolumu çizerim
Oyle dusunme canim rabbim olmazlari oldurur sen tedbirini al takdir allahin yapcak birseyimiz yok

A
Allah tam ümit kesilmez canım. Bu kadar karamsar olma. Sadece Herşeyin bi vakti var.

Bugün çok ağladım durumumuz yok tüp tedavisi için yani düşündükçe yıpranıyorum. Şok oldum bilmiyorum Rabbim en iyisini bilir sabır ve dua. Elimden gelen bu

Kızlar meraba...bence evliligi uc yılı dolduranlar tüp bebek sartlarını arastrsın...raporlu olunca ucret çok düsuyor..ben eylülü bekliyorum ama oncesinde de arastrcam diger sartlar uyuyo gibi..ve tüp bebekde de şans azımsanmayacak kadar çok...

Arkadaşlar bir beklentide bende var :KK43: martin 25 regl oldum 31 bitti.nisan ayının 3,5,7 sinde eşimle birlikte olduk 7si yumurtlama günümmüş pek alamıyorum bilen varmı hamile kalmış olabilirmiyim bel ağrısı çekiyorum bikaç gündür

Arkadaşlar iyi akşamlar ovulasyon ( yumurtlama) testi yaptım ikinci cizgi cok silik cıktı mesela bugunyarın bir birliktelikte hamile kalma olasılığım varmıdır

Yeni bir güne uyandım ve kistle gebe kalanlar bana umut oldu. Allahtan umut kesilmez vardır bundada bir hikmet napalım bende o kötü psikolojiyi atlatıcam Allahın izniyle. Rabbimin rahmeti benide benim gibi bekleyenleride bulacak inşallah. İsyan etmiyorum sadece sabırla bekliyorum evladımı

***************:KK200:2016 ANNE ADAYLARI:KK200:*********************

1.aaynaa=========>19 mart
2.pinkneoneffect===>28 mart
3.mavimart========>
4.darkgirl1906=====>22 mart
5.arkadasimes=====>
6.Hulya90=========>
7.Madam_coco=====>
8.beyazmelik=======>9 mart
9.nisamelek========>
10.krkr===========>
11.smay===========>
12.miray30========>
13.mavimli========>
14.kremalicorek :anneadayı:
15.hijabiqueen======>
16.1234emremelek :anneadayı:
17.avucdolusudua====>
18.yagmur559======>
19.umut-90 =========>
20.askininaskisi======>
21.echomare=========>
22.sema-aaa========>
23.YASMINAAA=====>
24.Mezura=========>
25.sinsirella========>
26.zeynep lia=======>
27.emelocco=========>:anneadayı:
28.nlgn2616 :anneadayı:
29.hayatimin_rengi =====>20 mart
30.Ters Lale ==========>16 şubat
31.Bet_can ===========>
32.ruziyye ===========>
33.elay1993 ===========>
34.YAGMURTOPRAKK :anneadayı:
35.sempatico1 =========>
36.sevdaerdgn=========>
37.XXYYXXYY ========>
38.esessevo :anneadayı:
39.duyguyusuf ========>
40.hiranur3419 =======> 27 mart
41.su perim
:anneadayı:
42.lale_cik ===========>
43.yusuf un annesi :anneadayı:
44.pink_love_lady ======>2 nisan
45.nurcan4419 =========>:anneadayı:
46.Bonbon1601 :anneadayı:
47.Bhydmlr :anneadayı:
48.ardey ==============>:anneadayı:
49.sedefbxl :anneadayı:
50.Nisa terzIsci =========>
51.Ahestecik ===========>
52.melekbaby ===========>1 nisan
53.ecrinny ========>
54.nurumesra======>
55.gemstones=======>
56.berivanberivan16 :anneadayı:
57.Vildan_kalp_ibrahim
58.poncikkkk
59.Kitapkurdu1903 :anneadayı:
60.profesor :anneadayı:
61.showerbaby :anneadayı:
62.ahucansu28
63.veraerva
64.ebrulic_9
65.Mrlmerin
66.jtaime020626
67.cceren1991=====>20 mart
68.tkglcn ========>10 nisan
69.evTik======>30 mart
70.p0ly__=====>23 mart

71.

merhaba kızlar son yazılanları anca okuyacağım evime döndüm 20 gün sonra 20 gündür anneme baktım o da bayağı toparlandı ama tam da iyileşmedi ayağındaki yaraları kapandı inş daha da iyi olur amin
ben de bakalım şimdilik biraz dinleneyim diyorum sınavıma da bir ay kaldı kpss belası ve bir aydır adet olamadım arkadaşlar ğazartesi ya da salıya doktora gideceğim

Yeni bir güne uyandım ve kistle gebe kalanlar bana umut oldu. Allahtan umut kesilmez vardır bundada bir hikmet napalım bende o kötü psikolojiyi atlatıcam Allahın izniyle. Rabbimin rahmeti benide benim gibi bekleyenleride bulacak inşallah. İsyan etmiyorum sadece sabırla bekliyorum evladımı
kist mi çıktı canım sende ben de doktora gideceğim

kızlar merhabalar bilmiyorum hatırlayanlar olurmu ama bende 11 aydır gebelik olmuyordu pazartesi gebe olduğumu öğrendim ve sizinle paylaşmayı bir borç bildim çünkü burda nasıl yapsak sunumu denesek diye baya hemhal olmuştuk kızlar ama asıl olan boşvermekmis başka ugraşılar bulmak unutmakmış bile yumurtlama günlerini sanırım kafa rahatlığı biliyorum zor bende diyordum nasıl düşünmeden durucam diye ama gayret edince oyalancak birşey bulunca 1ay geciveriyor kızlar gercekten deneyin 1ay boşvermeyi bedeninizi rahat bırakın elhamdlillah nasip oldu umursamadığım ayda inşallah dualarımşimdi tüm isteyenlere sizde bizE dua edin olurmu daha cok küçüğüz kese ve kalp atışlarımız duyabilelim inşallah hayırlısıyla hakkınzı helaledin kızlar
hayırlı olsun canım darısı bizlere bizlere de dua et

geldim canım bugün çok çok yorgunum anca kendime gelirim gülüm sen nasılsın
Bende iyiyim canm toparlandim haftaya tekrar doktora gidip artik tup bebek tarihini netlestircez :) heyecanliyim.. Cok gecmis olsunn amnene sende sinava kadar biraz kafani dinle canm bir doktora git gecikmelerin medeni vardir illaki..

Doktor ne dedi sana canim tam olarak? Kistlerle ilgili
Doktoruma gidemedim henüz. Birkaç hekime göstericem. Ama doktorum sonucu görmeden önce bana yumurta çatlatıcaz eşinede sperm hızlandırıcı vericez dedi üç aylık sürede. Şimdi ne der bilmiyorum

Back
X