2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

gittim canım yeni geldim eve adetlerim düzensizleşmeye başladı son zamanlarda da kilo aldım dedim onun etkisi vardır aldıklarını ver dedi hsg raporuma baktı evlat sorun yok 6 ay normal seyrine bırakıyoruz zaten dedi ama senin 7 ay olmuş klomene devam edelim dedi tamam dedim doktorum erkek ama çok rahat hissediyorum yanında kendimi evlat diye konuşması yetiyor bakalım bu ay klomen inş işe yaracakmış gibi geliyor bana rejime de başladım yeter gari be :KK70:
Canm s n 2 yildir olmuyor dememismiydin? 7 aysa erken daha canm :)) olur insallahh

kızlar busenebenimsenesem adındaki arkadaşımız dileğinin kabulü niyetine tesbih dağıtıyor isteyen üyelere verecek tükenmeden yazın dileğiniz için namaz kılıp 3 ihlas bir fatiha okuyup niyet edip evinizin yüksek bir yerine asıp niyetiniz kabul olduğunda da siz de tesbih sanırım...
evTik evTik canım yazdığım doğru değil mi_?

kızlar busenebenimsenesem adındaki arkadaşımız dileğinin kabulü niyetine tesbih dağıtıyor isteyen üyelere verecek tükenmeden yazın dileğiniz için namaz kılıp 3 ihlas bir fatiha okuyup niyet edip evinizin yüksek bir yerine asıp niyetiniz kabul olduğunda da siz de tesbih sanırım...
evTik evTik canım yazdığım doğru değil mi_?
Evt ablam

Benim de sağda 3 solda 1 tane yum. Var normalde yasaklarlarmis ilişkiyi ama geçen ayda iki tane vardı tutmadı biri tutsun yeter tprabbim bilir catlatma iğnesi de oldum bugün ama hemen çatlamis gbi geliyor günü kaçıracagim diye korkuyorum sizler igneden önce ve sonra ilişkileriniz nasıl

kızlar nasılsınız ne kadar sessizsiniz bugün yarına klomeni içmeye başlıyorum

Kızlar doktorum kistlerle ilgili bişey demedi iltihap varmış iğne verdi kistleri tehlikeli yada gebelik engeli olarak görmedi ay hadi inşallah
hadi bakalım canım gözün aydın iltihap olduğunu nasıl anladı test mi yaptı canım kasık ağrın çok oluyor mu?

hap canım yumurtaları büyütmek için sonra fazla yumurta büyürse çatlatma iğnesi veriyor bakalım beklemedeyim canım
Bal,tarçın ve çörek otu da yumurtaları geliştiriyordu galiba yumurtalarla ilgili bir şey yapıyordu ama tam hatırlayamadım. Bunu deneseydin keşke ablam ilaçtan önce.

Kasık ağrım var akıntı oluyor inşallah kurtulucam bu meretten.
benim de kasık ağrım çok oluyor ama olur dedi doktor bakalım klomen bittikten sonra 2 gün geçecek haftaya perşembe ya da cuma yumurtalarıma baktırmaya gideceğim

Back
X