2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Merhaba hanimlar,
6 yasinda bi kizim var cok sükür. iki yildirda ikinci yi bekliyoruz. belkide üc yil olmustur..
gecen sene bi düsük yaptim. malesef.
9aydir bekliyoruz yine yeniden..
pko lu oldugumu ögrendim, kilo vermeye calisiyorum 4kg verdim bi ayda sükür.
bu ayda yumurtlama hapi kullandim (adini unuttum)
umutla bekliyorum
Allah hepimize hayirlisini versin, kimseyi bu yolda cok bekletmesin. Allah herkezin yuvasini senlendirsin.
klomen mi?

galiba canim. aklimda degil su an..
adetin 4. günü basladim. 5gün kullandim. 11. gün yani yarin dok gitcem kontrole

Kızlar merhaba, bende 2016 da anne adayı olmayı umuyorum, çünkü hamile kalsamda 2017de doğacak. İlk aşılamamı 16 nisanda yaptırdım. 12. gün kan testi yaptırmayı planlıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun, rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.

Kızlar merhaba, bende 2016 da anne adayı olmayı umuyorum, çünkü hamile kalsamda 2017de doğacak. İlk aşılamamı 16 nisanda yaptırdım. 12. gün kan testi yaptırmayı planlıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun, rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.
amin canım inş mutlu haber alırsın bize de haber edersin canım aşılama ne kadar tuttu özelde mi yaptırdınız ne kadardır evlisiniz ay ben de sordum sordum ksura bakma canım

aaynaa aaynaa est. canm nedemek, bizim 4. yılımız bitiyor, 7 yada 8 aydır istiyoruz. 3 ay klomen+çatlatma iğnesi oldum rahim filmi temiz fakat hiç gebelik olmadı, özelde yaptırdım aşılamayı 2,000 i biraz geçti canım. ilaçsız 1,800+350 muayene+300 ilaçlar baya masraflı oldu ama olsunda razıyım. 3 yumurtam vardı 19,20,21 civarında bakalım umutla bekliyorum canım.

aaynaa aaynaa est. canm nedemek, bizim 4. yılımız bitiyor, 7 yada 8 aydır istiyoruz. 3 ay klomen+çatlatma iğnesi oldum rahim filmi temiz fakat hiç gebelik olmadı, özelde yaptırdım aşılamayı 2,000 i biraz geçti canım. ilaçsız 1,800+350 muayene+300 ilaçlar baya masraflı oldu ama olsunda razıyım. 3 yumurtam vardı 19,20,21 civarında bakalım umutla bekliyorum canım.
ben özelde yaptıramam canım borçlarımız bayağı var toprlanamadık henüz ama devlet düşüneceğim bakalım biraz zaman geçsin

aaynaa aaynaa vala bizimde çok borcumz var eşim yaptırmayalım dedi ama ben öyle böyle yaptırttım, annemler destek olur inş, çalışıyorum ben zaten az az öderim dedim. Rabbim hayırlısıyla nasip etsinde. İnş bidaha ihtiyacım olmaz, bu ilk ve son olur. Amin.. Seninde bir an önce olsn inş canm,

aaynaa aaynaa vala bizimde çok borcumz var eşim yaptırmayalım dedi ama ben öyle böyle yaptırttım, annemler destek olur inş, çalışıyorum ben zaten az az öderim dedim. Rabbim hayırlısıyla nasip etsinde. İnş bidaha ihtiyacım olmaz, bu ilk ve son olur. Amin.. Seninde bir an önce olsn inş canm,
ben çalışmıyorum canım ya atanamadım da :( kpss ye de çalışıyordum ama bu sene annemin ve kaynatamın sağlık sorunlarıyla ilgilenince de pek çalışma zamanı kalmadı ama ALLAH büyüktür belki de dualar sayesinde atanırım ya da işim olur hayırısıyla ben de çalışsam bir dk beklemem aşılama için

Canm benm, Allah nasip etsin inş, hayırlısıyla hem güzel bir iş, hem güzel bebişler. Ben evlendiğim günden beri bebek istedim ama eşimin istemesi için tam 3,5 yıl bekledim, şimdi de deniyoruz olmuyor. Çok gücüme gidiyor bazen tüm arkadaşlarm benden sonra evlendi, ve hepsinn bebeği oldu. Bazen eşime çok kızıyorum çok..

Canm benm, Allah nasip etsin inş, hayırlısıyla hem güzel bir iş, hem güzel bebişler. Ben evlendiğim günden beri bebek istedim ama eşimin istemesi için tam 3,5 yıl bekledim, şimdi de deniyoruz olmuyor. Çok gücüme gidiyor bazen tüm arkadaşlarm benden sonra evlendi, ve hepsinn bebeği oldu. Bazen eşime çok kızıyorum çok..
benim eşimde ilk başta korunmak istedi ben hep istedim ama 7-8 ay korunduk şimdi de 2 senedir istiyoruz işte ama nasip ya kimisi korunsa da bırakınca hemen hamile kalıyorlar anlamadım ALLAH OL DEMEDEN OLMUYOR

Evet canm orası öyle hiç şüphem yok, okadar çok dua ediyorum ki içimde çok rahat Rabbim inş hayırlı zamanda yollucak bebişlerimi çok inanıyorum. Ama eltim ben evlendiğimden beri 2 çocuk doğurdu, şimdi kız kardeşm evlendi hemen çocuk istiyrlar, düşündkçe içten içe 4 yıl süren özlemim daha da alevleniyor.

Evet canm orası öyle hiç şüphem yok, okadar çok dua ediyorum ki içimde çok rahat Rabbim inş hayırlı zamanda yollucak bebişlerimi çok inanıyorum. Ama eltim ben evlendiğimden beri 2 çocuk doğurdu, şimdi kız kardeşm evlendi hemen çocuk istiyrlar, düşündkçe içten içe 4 yıl süren özlemim daha da alevleniyor.
Benim eltim de ikinciye hamileydi ben de memlekette anneme bakıyordum hastalanmıştı kaynım hemen eşimi aramış hava atacak ya insan kardeşine söylemeye çekinir söylerse kadınlar söyler zaten sonra biz çok şaşırdık bebek istiyorlar gibi de değil gibi de her şeyleri gizli snra dış gebelik oldu şimdi de araba aldılar onu da hemen arayıp söyledi kaynım gelip arabayı görürsünz diyo:)

Insanlar cok degisik cok.anlamakta gucluk cekiyorum. Bizm iyi niyetlerimzn karsiligi versn ins ALlahim

*************:KK200:2016 ANNE ADAYLARI:KK200:*********************

1.@aaynaa=========>14 mayıs
2.@pinkneoneffect===>
3.@mavimart========>
4.@darkgirl1906=====>
5.@arkadasimes=====>
6.@Hulya90=========>
7.@Madam_coco=====>
8.@beyazmelik=======>:anneadayı:
9.@nisamelek========>:anneadayı:
10.@krkr===========>
11.@smay===========>