34 derceydi bugün :)hehe sıcak mı oralar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
34 derceydi bugün :)hehe sıcak mı oralar
oo bayağı sıcakmış34 derceydi bugün :)
ilk sayfada güncel hali ekliyırum şimdicanım hoşgeldin canımBeni de ekleyin 80.oalyım :)
valla gecen sene sitresten bi sene icinde 70 kilo ya çıkmıştım 49 kilodan izinden geldim sıkı bi diyet bol yürüyüş derken 59 a kadar düştüm şu anda da 56 oldum hayatımda ilk defa kendimi 70 kiloda görmüştüm şok olmuştumyaz geldi iyice desene ponny benim kilo vermem lazım yaDDDDDDDDDDDDDDDD
ay canım benim sen çıtırsın :)valla gecen sene sitresten bi sene icinde 70 kilo ya çıkmıştım 49 kilodan izinden geldim sıkı bi diyet bol yürüyüş derken 59 a kadar düştüm şu anda da 56 oldum hayatımda ilk defa kendimi 70 kiloda görmüştüm şok olmuştum
sitres yapıp kafaya takma ozaman da veremezsin kiloyu hic düşünme sen güzel dietler yap onlara uy verirsin inşallahay canım benim sen çıtırsın :)
ben de şuan 70 e inme peşindeyim 85 kilodan 100 e çıktım
bayramdan sonra rejim diyorum sıkıldım bir şey olmuyor çok üzülüp ağlıyrum
inş canım benimsitres yapıp kafaya takma ozaman da veremezsin kiloyu hic düşünme sen güzel dietler yap onlara uy verirsin inşallah
belki çok yakınlaşmıştır bizim için sevinçççççççççççççççinşallah hamile olduğumuz o gün burda sevincimizi paylaşırız birbirimizle bu ay pek umutlu degilim üç aydir adet günlerim şaştı 28 güne düşmüş 32 den bu ay nezaman gelecek tam kestiremiyorum inşallah Allah hepimize nasip eder anne olmayı ilkten sonra ikincinin zor olacağını hayatta tahmin edemezdim gerçekten cok üzücü ve sabır gerketiren bi durum her ay beklemek hayal kırıklığı yaşamak cok zor tamam diyorum bitti bu aydan sonra saldım diyorum ama adet günüme az bi süre kala bi heyecan bi düşünce kendimi dinleme moduna giriyorum bi bakmışım sonra beklenti içindeyim allahım hakkımızda hayırlısıni nasip etsin hayatta en çok isteidgim şey bir sürü çocuğum olmasaydı ama bezen diyorum benim imtihanında belki en cok isteidgim şeyden oluyor sabır diyorum bi umutla bekliyorum ama cooook zor![]()
teşekkür ederiz canım sağolasınçok tatlısınız kızlar :)
Batı'n 22 temmuz Muş yumurtlama döneminin geldi mi ovü testi kullanıyormusunbiri kız mı doğurdu ne ne kadar sessiz ortalık
yok canım ovulasyon kullanmıyorum akıntım var yumurtlama dönemindeyim sanırım ama eşimle yakınaşamayız ki bayram için memleketteyizBatı'n 22 temmuz Muş yumurtlama döneminin geldi mi ovü testi kullanıyormusun