2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Oruc girdi gireli kesinlikle ekmek yemedim pilavda tatlida n hep kactim sadce bi Tabak yemekle Oruc actim bir ayin sojnunda 4 Kilo daha vermisim hem siskin kalmamami saglyodu cok iyi geliyodu
iyi vermişsin canım ben de rejime memlekete döndüpümde başlayacağım herkes bebeği sordu kalabalık demedi yalnız demediler utanma demedier hep biz utandık yok derken

ayna canim hamilelik hakkinda liste yaptigin gibi zaqyiflama icinde liste yapabiliyormusun bu sayede belki grup halinde olunca daha güzle Motive olunur54 kiloyum iki Kilo kaldi 52 ye düsmek istiyorum bende diete devam verdikten sonrada dikkat etmeye calsimak lazim
canım benim memlekete döndüğümde kilolarımızı yazayım liste yapayım;)

Merhaba canım.benim adım listede 77. Sırada benide hamis olarak işaretleyebilirsiniz. Sizlerle 2.5 ay civarı yazistik. Rabbim isteyen tüm kullarına nasip etsin inşallah

Merhaba canım.benim adım listede 77. Sırada benide hamis olarak işaretleyebilirsiniz. Sizlerle 2.5 ay civarı yazistik. Rabbim isteyen tüm kullarına nasip etsin inşallah
ay canım memleketteyim ondan anca gördüm ALLAH hayırlı uğurlu etsin canım darısı hayırlısıyla bizlere bu sefer herkes kalabalık demedi tenha demedi bebek sordular çok utandım sıkıldım bizlere de dua et canım hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olur inş bebeğin sağlıcakla kucağına alır güle güle büyütürsün inş eşinle bebeğinizi canım amin

hamişlerimiz kendini saklar oldu :D :nazar::nazar::nazar::nazar:
nazar boncuklarını koyalım onlara nazar değmesin ;)

topiğimiz uğurunu devam ettiriyor :) hamişlere yakın olanlar listeden bulaşıyor mu ne hamiş kalıyor sessizleşenler de hamiş mi ne milletin ses soluk kesildi :D

100 kişiye tamamlayacağız listemiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

*************:KK200:2016 ANNE ADAYLARI:KK200:*********************

1.@aaynaa 22 temmuz
2.@pinkneoneffect :anneadayı:
3.@mavimart
4.@darkgirl1906
5.@arkadasimes
6.@Hulya90
7.@Madam_coco
8.@beyazmelik :anneadayı:
9.@nisamelek :anneadayı:
10.@krkr
11.@smay
12.@miray30
13.@mavimli
14.@kremalicorek :anneadayı:
15.@hijabiqueen
16.@1234emremelek :anneadayı:
17.@avucdolusudua
18.@yagmur559
19.@umut-90
20.@echomare
21.@sema-aaa :anneadayı:
22.@YASMINAAA :anneadayı:
23.@Mezura
24.@sinsirella :anneadayı:
25.@zeynep lia
26.@emelocco :anneadayı:
27.@nlgn2616 :anneadayı:
28.@hayatimin_rengi
29.@Ters Lale
30.@Bet_can
31.@ruziyye :anneadayı:
32.@elay1993

33.@YAGMURTOPRAKK :anneadayı:
34.@sempatico1
35.@sevdaerdgn :anneadayı:
36.@XXYYXXYY
37.@esessevo:anneadayı:
38.@duyguyusuf
39.@hiranur3419

40.@su perim :anneadayı:
41.@lale_cik :anneadayı:
42.@yusuf un annesi :anneadayı:
43.@pink_love_lady
44.@nurcan4419 :anneadayı:
45.@Bonbon1601 :anneadayı:
46.@Bhydmlr :anneadayı:
47.@ardey :anneadayı:
48.@sedefbxl :anneadayı:
49.@Nisa terzIsci
50.@Ahestecik
51.@melekbaby 6 temmuz
52.@ecrinny :anneadayı:
53.@UMUDUMSABRIM:anneadayı:
54.@gemstones
55@.berivanberivan16 :anneadayı:
56.@Vildan_kalp_ibrahim
57.@poncikkkk
58.@Kitapkurdu1903 :anneadayı:
59.@profesor :anneadayı:
60.@showerbaby :anneadayı:
61.@ahucansu28
62.@veraerva :anneadayı:
63.@ebrulic_9
64.@Mrlmerin
65.@jtaime020626 :anneadayı:
66.@cceren1991 :anneadayı:
67.@tkglcn
68.@evTik :anneadayı:

69.@p0ly__
70.@izzetefe :anneadayı:
71.@masalolsunnn
72.@askininaskisi
73.@Derya su
74.@teory
75.@ARIKADIN
76.@sevdalidris
77.@aslibo :anneadayı:
78.@seyhancvn :anneadayı:
79.@Hibele
80.@Love5
81.@ponnyy26
82.@gelecekelbetgelecek
83.@

HAMİŞLERİMİZE MAŞALLAH:anneadayı::anne::nazar::nazar::nazar:
25 aralıkta açılan konumuzda şuan 35 hamilemiz var

benim de annem midemi ve beliimi çekti midem düşmüş ağır kaldırmaktan böyle zaten hamile kalamazsın dedi bakalım işe yarayacak mı merak ediyorum

aaynaa .!.:
benim de annem midemi ve beliimi çekti midem düşmüş ağır kaldırmaktan böyle zaten hamile kalamazsın dedi bakalım işe yarayacak mı merak ediyorum
İnşallah. Rabbim kucaklarinizi doldursun

listede hamişlere yakın olan arkadaşlar hep hamiş oluyorlar dikkatimi çekti

Mide bulantimdan dolayi disari cikamiyorum kizlar ama dualarimdasiniz. aaynaa aaynaa seni unutmadim canim:KK19: tez vakitte sendende guzel haber alacagiz insallah. Benim arkadasimda 4 senedir hamile kalamiyordu asilamayla suan hamile. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.

Mide bulantimdan dolayi disari cikamiyorum kizlar ama dualarimdasiniz. aaynaa aaynaa seni unutmadim canim:KK19: tez vakitte sendende guzel haber alacagiz insallah. Benim arkadasimda 4 senedir hamile kalamiyordu asilamayla suan hamile. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.
cnım benim sağolasın bol bol dinlen
zaten senin bir üstünde tek ben varım üst ve alttakilerden hamiş haberi bekliyorum kendimden de :D:D:D
ben de eylüle kadar olmazsa aşılamaya eşimi ikna ettim

senin bebek 30 ocakta doğarsa tam kardeşimle aynı gün doğmuş olacaklar bitanem

listede 2-3 hamişimiz var ama beklemedeler ben de onlardan haber beklemedeyim ha:DDDDDDDDDDDDDDDDD

senin bebek 30 ocakta doğarsa tam kardeşimle aynı gün doğmuş olacaklar bitanem
Zamaninda olursa nasip ayni gun kis bebegi olacak. Disari cikamamamida niye soyledim turbe ziyaretim aksadi o sebeple:) seni cok opuyorum haberlerini bekliyorum insallah yakinda insallah

Back
X