Niye kiz nolduküstüm sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye kiz nolduküstüm sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kimse yazmıyor halbuki bir ara ne kadar aktifti hamile olan bile müjdeyi vermiyorNiye kiz noldu
hadi inş canım benim bu ay bakalım kaç hamiş çıkacakSelamlar nasılsınız canlar çalışmalar nasıl gıdıyor herkes nasıl hamişler nasıllar bebişler ne alemde bende yumurtalama günlerimdeyim hatta bugun gunum değerlendirildi artık beklensın bat gunu gelmesın kırmızılar gelsin bebişim inşallah![]()
merhaba hoşgeldinizBerf0o0o
sezenorhan nasilsinz uzun zamandır giremedim cok zor günler gecirdim sizler naptnz merk ettim
Berf0o0o
sezenorhan nasilsinz uzun zamandır giremedim cok zor günler gecirdim sizler naptnz merk ettim
Merhaba hosbulduk benide listeye eklermsnz :) yumurtalklarmda cikolata kistleri vardi asiri agrilrm olmasna ragmen sirf bebegm olsn dye yumurtalklrma zarr gelmesn diye amelyt olmadm mart ayinda tüp bebek yaptrdm tutmadi ve enfeksiyon kaptm vs. 15 gün önce Laparoskopi oldm kistlerm temizlndi doktrm doğal yolla olmasni beklicez dedi inşallah en kisa zamanda hepimz evlat sahibi oluruzmerhaba hoşgeldiniz
:) valla canm tüp bebek tedavisi tutmadı bide üstüne enfeksiyon kaptm bi hafta hastanede yattm snra agrilarm dhada çoğaldı hic gözümü acamadm hep hastanelerdydm iki hafra önce Laparoskopi amelyti oldum kistlerm temizlenmis inşallah bidaha agrim olmaz 1 sene içinde hamile kalmani beklicez dedi doktr. Sen nelr yaptn cnmCanimmm seni gordugume çok sevindimmmm Ayyy nasilsin tedavin ne oldu
:) valla canm tüp bebek tedavisi tutmadı bide üstüne enfeksiyon kaptm bi hafta hastanede yattm snra agrilarm dhada çoğaldı hic gözümü acamadm hep hastanelerdydm iki hafra önce Laparoskopi amelyti oldum kistlerm temizlenmis inşallah bidaha agrim olmaz 1 sene içinde hamile kalmani beklicez dedi doktr. Sen nelr yaptn cnm
Cnm bnm ya senin bi sorun yoktu ama iyi geçmiştir ne dedilerOyy kurban olurum yaa bende ameliyat oldum laparoskopi şimdi bekliyorum:)
Cnm bnm ya senin bi sorun yoktu ama iyi geçmiştir ne dediler
Merhaba hosbulduk benide listeye eklermsnz :) yumurtalklarmda cikolata kistleri vardi asiri agrilrm olmasna ragmen sirf bebegm olsn dye yumurtalklrma zarr gelmesn diye amelyt olmadm mart ayinda tüp bebek yaptrdm tutmadi ve enfeksiyon kaptm vs. 15 gün önce Laparoskopi oldm kistlerm temizlndi doktrm doğal yolla olmasni beklicez dedi inşallah en kisa zamanda hepimz evlat sahibi oluruz
Çok şükür bi sorun kalmadi ozamn Allahn izniyle mutlu haberni aliriz :) ne zamn ameliyat olmustunEvet canım ameliyatla öğrenildi iki tupum de kapaliymis sukur actilar
Amin cnm İnşallahtabii sizi listeye eklerim canım aramıza hoşgeldiniz inş sevinçli haberler alırız en yakın zamanda amin
Çok şükür bi sorun kalmadi ozamn Allahn izniyle mutlu haberni aliriz :) ne zamn ameliyat olmustun
çok geçmiş olsun canım tüplerinin açılmasına sevindim ne kadar oldu operasyonu geçireliCanım benim hayirlisi neyse o olsun nisan ayında oldum
gezmeye mi geliyorsun canım Türkiye ye..Ben adet oldum insallah ayın 30 unda Türkiye'ye balikesir edremite tatile geliyorum yurmtlama günüm henüz trye gelmeden oluyor hadi inşallah hayırlısı olsun diyorum :)