2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

gezmeye mi geliyorsun canım Türkiye ye..
kafanı dağıt tatil sonrasında hamile kalan çok arkadaş oldu:KK66:
Evet canim bu cok önemli bende kızıma tatilde hamile kalmıştım trye gittim geldim olmustu :) ama gecen sene de gittim bisey olmadı bu sene belki olur hayırlısı bakalım 2 haftalığına geliyoruz ailecek kayananmlar gorumcemler kaynim damat baya kalabalik geliyoruz :)

Evet canim bu cok önemli bende kızıma tatilde hamile kalmıştım trye gittim geldim olmustu :) ama gecen sene de gittim bisey olmadı bu sene belki olur hayırlısı bakalım 2 haftalığına geliyoruz ailecek kayananmlar gorumcemler kaynim damat baya kalabalik geliyoruz :)
sizin için de iyi olur canım dua ettiğimiz çoğu arkadaşımız hamiş kaldı darısı bizlere yumurtlama zamanında falan buraya yaz da dua edeyim sana canm

Dediğim gibi adetim 32 den 28 gune düştüğü icin tabi yurmtlama da değişti takvim ayin 29 u olarak gösteriyor yurmtlama günümü

Bende bi takvim var orasi gösteriyor normalde ben yumurtladigimi hissediyordum agri giriyordu tam tarihinde artik girmiyor bende gelişi guzel tarihe gore yapıyorum

Bende bi takvim var orasi gösteriyor normalde ben yumurtladigimi hissediyordum agri giriyordu tam tarihinde artik girmiyor bende gelişi guzel tarihe gore yapıyorum
ben de gelişi güzel yapıyorum canım bir de akıntım oluyor ondan anlıyorum

ben de gelişi güzel yapıyorum canım bir de akıntım oluyor ondan anlıyorum
Akıntıyı hic anlamıyorum ben bi kere ovu testi yaptım agrim oldu o gun hemen yaptım kop koyu cikti sonraki ay bidaha yaptım adetime kadar yaptım çıkmadı valla bende anlamıyorum :)

Akıntıyı hic anlamıyorum ben bi kere ovu testi yaptım agrim oldu o gun hemen yaptım kop koyu cikti sonraki ay bidaha yaptım adetime kadar yaptım çıkmadı valla bende anlamıyorum :)
ben de ovulasyondan anlamıyorum yapasım da yok :::::::(

Back
X