Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bat gününü paylaşırsın listeye ismini ekliyorum ilk sayfada güncel hali canım burada bol bol yazışırızHanimlar bir 35 40 kilo verebilirsem ben de araniza katilicam ama her seye cok yabanciyim yumurtlama tarihi fln siz beni bilgilendirirsiniz dimi aayna senin topigjnmis bu arada ona da ayrica sevindim canim
Amin cnm inşallah ya. Ben amelyttan sonra ne zaman adet olurum bilmiyorum adet oldugum zamn söylerimhamişlerimiz çoğalır inş bu ay da batlarınızı yazın hanımlar isteyen yazsın
tamam canım benim bakalım bu ay kaç arkadaş hamiş haberi verecek bize listemizi 100 kişi yapmak hedefimAmin cnm inşallah ya. Ben amelyttan sonra ne zaman adet olurum bilmiyorum adet oldugum zamn söylerim![]()
kan testinde çıkmamışsa hamilelik yoktur canım olsa zaten onda çıkardı ben de çok baktırdım kanda çıkmadı hamilelik oluşmadı daArkadaslar deli olcam ayin 9 dan beri hastalanmadim 14 de kan testi yaptim negatif cikti sizce hamile olma ihtimalim halen var midir yani her ay adet olirdum normaldeacaba kanda cikmayip daha sonra hamile kalan olmusmudur
Kızlar;
benımde test gunum 4 ocak benıde yazarmısınızzz