- 7 Mayıs 2016
- 575
- 355
- 103
İnşallah canımm Rabbim kavuştursun :)Dokuz senedir evliyiz canım. Biri 25 haftalıkken diğeri 9 haftalıkken iki kaybım var. İnşallah bebişlerimi kucağıma almak nasip olur bu sefer.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımm Rabbim kavuştursun :)Dokuz senedir evliyiz canım. Biri 25 haftalıkken diğeri 9 haftalıkken iki kaybım var. İnşallah bebişlerimi kucağıma almak nasip olur bu sefer.
inşlah canım saolAynen öle kesinlikle başka doktorada bi görün bana 2.düşüğümde etmediklerini bırakmadılar rabbim kimseye yaşatmasın o günleri . En kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah canım
bilmiyorum bekleyemiyorum yaCanim seni hatirladim adet tarihlerimiz ayniydi daha dur şimdi cikmaz ki testte :) dua edelim de aralik ilk haftasi kirmizilar gelmeden bitsin sonra tahlil yapariz. Insallah vardır bebeklerimis insallaaahhhh amin amin amin..
merhaba canım sonuç ne hadi hayırlısı kaç gün geçti adetinKızlar Günaydın
Ben bugün sabah kan verdim 2 saat sonra sonucu çıkacak bakalım hayırlısı. dün gece inanılmaz bi mide bulantım oldu bi ekşime hayırlısı olsun herşeyin.
nane limon yap canımkızlar hamilelikte gribe ne iyi gelir bilginiz var mı çok kötüyüm hapta kullanamıyorum![]()
nane düşüğe yol acıyor dye duydm oyuzdn korkarm içmeye yinede saolnane limon yap canım
ballı süt yap gülümnane düşüğe yol acıyor dye duydm oyuzdn korkarm içmeye yinede saol
Ekle kuzum zaten bugün adet oldumhiranur3419 canım 2017 için yeni liste hazırladım seni de ekleyeyim mi?
aralık ayına umutlarla inşallah canım bu sene inşallah ALLAH nasip eder hayırlarla inşallah amin sabretmemiz bitmiştir inşallah aminEkle kuzum zaten bugün adet oldum
hadi yaMALESEF NEGATİF CANIM![]()
Amin inşallah canım bu ay ek olarak preseed jel kullanicam bakalım olmazsa aşılama olcak artıkaralık ayına umutlarla inşallah canım bu sene inşallah ALLAH nasip eder hayırlarla inşallah amin sabretmemiz bitmiştir inşallah amin
ben de düşünüyorum o jeli yaAmin inşallah canım bu ay ek olarak preseed jel kullanicam bakalım olmazsa aşılama olcak artık
tamam canım ekliyorumBat 23 aralık