- 23 Şubat 2016
- 222
- 295
- 53
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısıyla inşallah canım sen de bayağı olmuş sabredeli..amin ayna,sende pozitif sonuç alırsın inşallah,ben 10 yıldır istiyorum,dondurulmuş tedavime başladım, bu yıl hepimiz bebeklerimize hamile kalırız,
merhaba canım aha bir hamiş bize ziyarete gelmişMERHABALAR HERKESE![]()
canım hoşgeldin aramıza inşallah yeni yıl hepimize uğur getirir rabbimin izniyle kucağımıza alırız bebişlerimiziburası banada uğurlu gelsin kızlar,uzun süredir bebeğimin olmasını çok istiyorum,burada Hamileyimmm diye sizlerle paylaşmayı Allahım bana nasip etsin,
aninnn,inşallah yeni yıl uğurlu gelsin ve bebeklerimize kavuşalımcanım hoşgeldin aramıza inşallah yeni yıl hepimize uğur getirir rabbimin izniyle kucağımıza alırız bebişlerimizi
AMİNNNNNN... İnşallah canımaninnn,inşallah yeni yıl uğurlu gelsin ve bebeklerimize kavuşalım
ALLAH RAZI OLSUN...Rabbim isteyen dileyen hakeden her kadına bu duyguyu tattrısın inşallah en kısa zamanda canım![]()
hadi hayırlısı canım benim ben de yarın kan versem mi iyorumkızlarrrrr ben yarın doktura gidicem bakalım ne dicek
Hayırlısı bakalım canım ya kötü bişey olmasında senin günün geldi dimi bi kaç gün daha bekle istersen ama dayanamıyorum dersen ver tatlımhadi hayırlısı canım benim ben de yarın kan versem mi iyorum
bence bekleyeyim diyorum pazartesini beklerimHayırlısı bakalım canım ya kötü bişey olmasında senin günün geldi dimi bi kaç gün daha bekle istersen ama dayanamıyorum dersen ver tatlım
senin adına çok sevindim canım şuan kaç haftalıksınkızlar çok mutluyum iki gün önce bebeğimi gorememştim bugün gttm ve bu sefer gösterdi kndmi içim nasıl rahatladı allah bütün isteyen herkze ysatsın inş bu duyguyu aratmasın yarabbim
Bencede bekle daha iyi olur canım benimbence bekleyeyim diyorum pazartesini beklerim
Ay hadi gözün aydın olsun kuzum rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip etsin inşallah darısı isteyen herkesin hepimizin başınakızlar çok mutluyum iki gün önce bebeğimi gorememştim bugün gttm ve bu sefer gösterdi kndmi içim nasıl rahatladı allah bütün isteyen herkze ysatsın inş bu duyguyu aratmasın yarabbim
ay nasıl sabredeceğim off off :)Bencede bekle daha iyi olur canım benim
Ay hadi gözün aydın olsun kuzum rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip etsin inşallah darısı isteyen herkesin hepimizin başına