2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

gebelikte-kan-uyu%C5%9Fmazl%C4%B1%C4%9F%C4%B1.jpg

slm kizlar yazilari okudum. isimler aklimda kalmadi. sizlerde dusukler olmus kimyasal gebelik olmus coook gecmis olsun kizlar.INSALLAH bu yasadiklaeiniz son olur. Hayirlisiyla evlatlarinizi,kucaklariniza alirsiniz.
aaynaacigim yarin guzel haberler alirsin.hakkindan hayirlisi olur INSALLAH.

slm kizlar yazilari okudum. isimler aklimda kalmadi. sizlerde dusukler olmus kimyasal gebelik olmus coook gecmis olsun kizlar.INSALLAH bu yasadiklaeiniz son olur. Hayirlisiyla evlatlarinizi,kucaklariniza alirsiniz.
aaynaacigim yarin guzel haberler alirsin.hakkindan hayirlisi olur INSALLAH.
inşallah hayırlarla canım bu akşam Kuran-ı Kerim okuyacağım tüm listeye de dua edeceğim inşallah hayırlarla ALLAH kabul eder inşallah amin

Kızlar GÜNAYDINNNN
inşallah hayırlarla canım bu akşam Kuran-ı Kerim okuyacağım tüm listeye de dua edeceğim inşallah hayırlarla ALLAH kabul eder inşallah amin
Canım rabbim tüm dualarını kabul etsin hadi inşallah bugün güzel haberini alırız

Canim.... Üzülme tamam mi Rabbim bekle diyor bize biz de bekleyecegiz. Insallah az kaldi. Bu ay kür falan yap kendine yumurta gelistirmesi icin ben incir kurü yapacagim sen de yap istersen
olabilir canım aslında evet saha zamanı gelmedi heralde hayırlısı

KIZLAR MERHABA BUGUN 7+0 IM SON ADET TARIHIME GORE. SABAH RANDEVUM VARDI GITTIM GECEN HAFTA KESEYI GORMUSTUK.BUGUN KESEYE BAKTI BAKTI COK BUYUMEMIS DEDI DAHA BUYUK OLMASI GEREKIRDI DEDI TEKRAR BETA ISTEDI OGLEN SONUCU ALMAYA GITTIM 7 GUN ONCE 1500 DU BUGUN 10.000 OLMUS. DOKTOR SASIRDI BU KADAR BEKLEMIYODUM DEDI.YINE BAKTI 10.000 LIK BI KESE DEGIL AMA DEDI. MUCIZE BEBEK GBI SONRADAN MI GOSTERCEK KNDIMI NAPCAK SASIRDIM DEDI.HAFTAYA YINE CAGIRDI. NEDIR BU SIMDI YINE GIDIP SEVINEMEDEN DÖNDÜM. YORUMUNUZ NEDIR ?

KIZLAR MERHABA BUGUN 7+0 IM SON ADET TARIHIME GORE. SABAH RANDEVUM VARDI GITTIM GECEN HAFTA KESEYI GORMUSTUK.BUGUN KESEYE BAKTI BAKTI COK BUYUMEMIS DEDI DAHA BUYUK OLMASI GEREKIRDI DEDI TEKRAR BETA ISTEDI OGLEN SONUCU ALMAYA GITTIM 7 GUN ONCE 1500 DU BUGUN 10.000 OLMUS. DOKTOR SASIRDI BU KADAR BEKLEMIYODUM DEDI.YINE BAKTI 10.000 LIK BI KESE DEGIL AMA DEDI. MUCIZE BEBEK GBI SONRADAN MI GOSTERCEK KNDIMI NAPCAK SASIRDIM DEDI.HAFTAYA YINE CAGIRDI. NEDIR BU SIMDI YINE GIDIP SEVINEMEDEN DÖNDÜM. YORUMUNUZ NEDIR ?
yok canım sonucun güzel hemen pat diye kocaman olacak değil ya bence hiç endişelenme senin bebeğin kız mı olacak ne kendini göstermek istemezlermiş ya kızlar :)

Yaptım çok şükür :) bugün 11. Günümüz.
Rabbim sana ve isteyen herkesede hayırlı sıyla nasip etsin inşallah :KK68:
amin hayırlarla kuzum benim benim de umudum ocak ayına kaldı...
sen nasılsın gülüm normal doğum mu yaptın ağrın sızın ne durumda ALLAH analı babalı büyütsün gülüm

aaynaa nasip degilmis.dedigin gibi onumuzdeki ay INSALLAH hayirli haberi alirsin. kan verdin sonucu alican adet oldun.bende boyle cok olmusdum.o yuzden 1 hafta 19 gun gecmezse test yapmiyicam. bazen 6 gun bile gecikir benim.kan verdikden sonra umitleniyodum. sonrada cok uzuluyodum.artik oluruna birakdim. keske bu kabullenmeyi 3 4 yol once becerebilseydim. bizler elimizden geleni yapmali olurina birakmaliyiz. yoksa cok uzuluyor kendimizi harap ediyoruz.sonucda degismiyor.

yok canım sonucun güzel hemen pat diye kocaman olacak değil ya bence hiç endişelenme senin bebeğin kız mı olacak ne kendini göstermek istemezlermiş ya kızlar :)
Banada erkek gostermez dediler zaten içten içe erkek hissediyorum :) aman saglıklı olsunda hıc onemli değil zaten ilk bebek.inşallah bi sorun olmaz doktoruma değiştircem sanırım cok memnun kalmadım. Haftaya baska bi doktora gdebilirim. Hem calısıyorum akşam iş çıkışı randevu alabılecegım bır doktor. İnşallah hersey yolundadır ama bi gelsin dunyaya anlatıcam bnim aklımı aldın diye :anne::KK48:

Back
X