- 28 Kasım 2016
- 201
- 110
- 18
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önceki ay tam bir ay adetim gecikmişti canım stres yorgunluktan falan kaynatam vefat ettti tüm işlere ben koşturdum tek balına yemek bulaşık çay ikram eltim de kızını bahane edip 2. gün kaçtı gitti bu ay hayıt otu suyu içtim bu ay sadece 3 gün gecikti adetim biraz adetim düzene girmiş oldu ona sevindim gülüm bu ay daha fazla kafama takmadan zaman geçrmeye çalışacağım kpssye hazırlanmaya başladım yeniden çalışmadan olmuyor mutsuzum üçün beşin hesabını yapıyorsun anneme de yardımım olmuyor daha fazla üzülüyorum o zaman daaaynaa nasip degilmis.dedigin gibi onumuzdeki ay INSALLAH hayirli haberi alirsin. kan verdin sonucu alican adet oldun.bende boyle cok olmusdum.o yuzden 1 hafta 19 gun gecmezse test yapmiyicam. bazen 6 gun bile gecikir benim.kan verdikden sonra umitleniyodum. sonrada cok uzuluyodum.artik oluruna birakdim. keske bu kabullenmeyi 3 4 yol once becerebilseydim. bizler elimizden geleni yapmali olurina birakmaliyiz. yoksa cok uzuluyor kendimizi harap ediyoruz.sonucda degismiyor.
günaydın canım ben de çayımı koydum bir demliği indiririm artıkGünaydın Kızlar
Sağol Allah razı olsun :) Rabbim umudunu gerçeğe cevirsin inşallah :)amin hayırlarla kuzum benim benim de umudum ocak ayına kaldı...
sen nasılsın gülüm normal doğum mu yaptın ağrın sızın ne durumda ALLAH analı babalı büyütsün gülüm
duanı eksik etme canım ben bu ay çok umutlanmıştım ama adetim gelince ağlayamadım bile hayırlsı diyorumSağol Allah razı olsun :) Rabbim umudunu gerçeğe cevirsin inşallah :)
Normal oldu doğum ağrı sızı yok çok şükür toparladik bebis de iyi yoruyor biraz ama olacak o kadar. Allah in izniyle sizde yaşarsınız bunları :)
Slm cnm cevabım geç oldu biraz kusura bakma. Canım ben 32 yaşındayım ve 12 yıllık evliyim.Evlendikten birkaç ay sonra bebek istedik ama olmadı maalesef. 2 aşılama 3 Tüpbebek tedavisi denedik ama sonuç hüsran.Tüpbebek tedavilerinde tutmadı diyemiyecem çünkü transfer bile olmadı. Çünkü yumurtalarım boş çıkıyor hepsinde de öyle oldu anlamıyorum neden öyle oluyorKızlar Günaydınnnn
İnşallah kuzum rabbim ne verirse hayırlısını versin
Hoşgeldin canım aramıza sen ne zamandır evlisin ne zamandır bebek bekliyosun
kuzummmmm hayırlı mutlu haberlerini bekliyorum
Canım inşallah bugün güzel haberler alırsın ve bizimle paylaşırsın benim 2 düşükten sonra oğlumda çok sıkıntılar çektim her kontrole gittiğimde bişey dicekler diye aklım çıkıyodu ama rabbim çok şükür kucağıma almayı nasip etti darısı sana ve tüm hamişlerin başına
Estagfurullah kuzum kusur ne demek canım benim lütfen kendini yıpratma rabbim inşallah senin ve diğer bütün bebek isteyenlerin kucagını boş bırakmasınSlm cnm cevabım geç oldu biraz kusura bakma. Canım ben 32 yaşındayım ve 12 yıllık evliyim.Evlendikten birkaç ay sonra bebek istedik ama olmadı maalesef. 2 aşılama 3 Tüpbebek tedavisi denedik ama sonuç hüsran.Tüpbebek tedavilerinde tutmadı diyemiyecem çünkü transfer bile olmadı. Çünkü yumurtalarım boş çıkıyor hepsinde de öyle oldu anlamıyorum neden öyle oluyorşimdi tekrar denemek istiyorum ama hem maddi hem de manevi olarak pek hazır değilim çok da korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan.Rabbime güvenip umutla bekliyorum.Rabbim İnşallah o güzel duyguyu bizede nasip eder en kısa zamanda.Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah.
![]()
AMİNNNNN
ben de daha iyiyim canımAMİNNNNN
Ben iyiyim şükür canım sen nasılsın
Merhaba cnm çok şükür iyi diyelim iyi olsun.Moralim yine sıfır yılın son ayından biraz umutluydum ama yine yıkılış bugün adet oldum yinemerhaba hanımlar nasılsınız?
Amiinnn canım İnşallah. Ama gerçekten çok yoruldum artık etrafımda o kadar çok hamile varki kimi duysam hamile bide.Kıskanmıyorum ama çok imreniyorum o duyguyu bende yaşamak tatmak istiyorum.2016 dan çok umutluydum ama olmadı maalesef.Umutlar 2017 ye kaldı Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...Estagfurullah kuzum kusur ne demek canım benim lütfen kendini yıpratma rabbim inşallah senin ve diğer bütün bebek isteyenlerin kucagını boş bırakmasın