2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

ay biz de geçen ay eşimin iş arkadaşlarına 4 hediye paketi hazırladım :KK43: alırken içim cız etti annem birkaç takım almıştı onları koydum çok da masraf olmasın diye o mağazadaki eşyalara eşim bile şöyle bir baktı o zaman daha çok üzüldüm
:( çok zor cnm biliyorum hep aynı duyguları yaşiyoruz ama bu sabrımızın ve dualrmzin sonu mutlu sonla bitecek ben inanıyorum

:KK43: çok zor cnm biliyorum hep aynı duyguları yaşiyoruz ama bu sabrımızın ve dualrmzin sonu mutlu sonla bitecek ben inanıyorum
ben de geçen ay tesbih duası yaptım balkonda kıbleye astım ALLAH hayırlarla sağlıcakla kabul ederse 41 tesbih dağıtacağım

Nasl oluyor o canm 40 gün süre vermek k.bkma bilmiyorumda
canım tesbih duanı yapınca süre de diyormuşsun gülüm duasını yapan da öyle yapıyormuş ben ALLAH'IM ya 4 gün ya da 40 gün içinde sevindir hayırlarla beni demiştim o zaman da adetime 3-4 gün vardı bakalım ocak ayında kısmet hayırlısı dua eden arkadaşlar da öyle yaptı zaten 40 gün içinde duan kabul olur diyorlar haşa ALLAH OL DEMEDEN OLMAZ HİÇ BİR ŞEY DE DUAYA İNANMAK ÖNEMLİ..

bakalım yeni yıla hayırlarla girdikten sonra daha fazla hareketlenir buralar inşallah

Ay canım bu aralar yoğunluk her yerde var ;işler, ev işleri, yumurtlama dönemi derken yuvarlanıp gidiyoruz :KK23:

Kızlarr sizce gebemiyim?

Eklentiler

• IMG_3853.webp
    IMG_3853.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 50
Back
X