2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Bende inanamıyorum 1018 çıktı kan değerim doktor gebesin dedi ama hala inanamıyorum inşallahh Allah her isteyene versinn
hayırlı upurlu olsun canım senin adına çok sevindim ...listemize ekleyeyim mi seni de konuda sohbetler ederiz özel bir şey yapmışmıydın bu ay canım

ben de 2.5 senedir bekliyorum canım ben de hiç bu kadar süreceğini düşünmemiştim bizlere de dua et canım listemize ekleyeyim mi seni de
Biliyorum beklemenin zorluğunu sizi çok iyi anlıyorumm inşallah Allahımm her isteyene bu mutluluğu nasp etsin.ben hiç inanmıyordum klomen kullandım ilk seferde tuttu inşallahh haftaya gel dedi doktor

Biliyorum beklemenin zorluğunu sizi çok iyi anlıyorumm inşallah Allahımm her isteyene bu mutluluğu nasp etsin.ben hiç inanmıyordum klomen kullandım ilk seferde tuttu inşallahh haftaya gel dedi doktor
ben de klomeni 3 kez kullandım ama nasip olmadı zamanı dolmamış bizim için ne diyelim canım..

hayırlı upurlu olsun canım senin adına çok sevindim ...listemize ekleyeyim mi seni de konuda sohbetler ederiz özel bir şey yapmışmıydın bu ay canım
Listeye ekleyin inşallah Allah sağ salim kucamıza almayı nasip eder klomen kullndım hiç sebepsiz infertilite vardı klomeni ilk kullanışımda tuttuu

özele mi gittin canım

Listeye ekleyin inşallah Allah sağ salim kucamıza almayı nasip eder klomen kullndım hiç sebepsiz infertilite vardı klomeni ilk kullanışımda tuttuu
aynen ben rahim filmi de çekindim eşim de gitti sorun yok ama ALLAH OL DEMEDEN OLMUYOR

o anları bizler de yaşar mıyız acaba hayırlısı bakalım ben de inanmam heralde ikinci çizgiyi görsem
Bende daha sabah böyle düşünüyordumm ama bakk hayat ne mucizeler gösteriyor bende inancımı kaybetmiştimm hiç olmayacak kısırım diyordum.

Bende daha sabah böyle düşünüyordumm ama bakk hayat ne mucizeler gösteriyor bende inancımı kaybetmiştimm hiç olmayacak kısırım diyordum.
seni sevindiren RABBİM bizleri de hayırlarla sevindirir inşallah ALLAH evladını hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip eder inşallah canım amin

Back
X