2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

canım benim annem falan erkek kısırlığına karşı şey der işte yapabilenler için erkek koyun beyni yiyecek der o spermlere çok iyi geliyormuş öyle bir akrabamıza dedi çocukları oldu

İlk defa duydum valla. Eşim yumurta kabuğunu bile yedi ama beyin yer mi artık bilemicem:(

İlk defa duydum valla. Eşim yumurta kabuğunu bile yedi ama beyin yer mi artık bilemicem:KK43:
Annemin babannesi falan bu konularda hani kocakarı ilaçlarını falan çok bilirmiş ondan duymuş eski zamanda canım bir tanıdıkta işe yaradı ben pazar günü annemin yanına gideeğim nasipse istersen yine ayrıntılı sorarım yanında

Allah razı olsn cnm haber verrim tabi başlıcam tedaviye Allahm izniyle bu sefer olumlu olur inşallah
olumlu olacağına inan canım o zaman inan ALLAH'IN İZNİYLE olur bu akşam kısmet olursa Kuran okuyacağım ismini yazarsan isminle dua edeyim sana canım hatmim var ALLAH EN İYİSİNİİ BİLİR bizlerin sevinmesine de az kaldı..

olumlu olacağına inan canım o zaman inan ALLAH'IN İZNİYLE olur bu akşam kısmet olursa Kuran okuyacağım ismini yazarsan isminle dua edeyim sana canım hatmim var ALLAH EN İYİSİNİİ BİLİR bizlerin sevinmesine de az kaldı..
Allah kabul etsin cnm ismim Büşra bende inanıyorum bizmde imtihanimz bitecek.

aaynaa aaynaa annene bu sor ya merak ettim şimdi eğer kelle paça gibi yapıp versek olur mu.

Tesbihi inşallah yapacam bende. İlk defa böyle olur olmaz kanamalar yaşıyorum çok yoruldum. 6ocakta 4ay olacak doğum yapali. Ama toplamda 20gün bbelki temiz kalabilmişimdir :(
Sağlıklı adet olmayı özledim

aaynaa aaynaa annene bu sor ya merak ettim şimdi eğer kelle paça gibi yapıp versek olur mu.

Tesbihi inşallah yapacam bende. İlk defa böyle olur olmaz kanamalar yaşıyorum çok yoruldum. 6ocakta 4ay olacak doğum yapali. Ama toplamda 20gün bbelki temiz kalabilmişimdir :KK43:
Sağlıklı adet olmayı özledim

canım annemi akşam telle arayıp sorayım canım...ben sana yazacağım
tesbih duasını sen de yap canım ben yaptım ALLAH'A dualar ediyoruz bazen insan eksik mi dua ediyoruz diyoruz ALLAH eksiklerimizi tamam eder hayırlarla inşallah sen de bol bol Meryem suresini oku dinle canım bence dualar şifa olacaktır ben de yapacağım...
bu akşam Kuran-ı kerim okuyacağım kısmetse yine sen de ismini söylersen isminle dua ederim sana da canım ben listemize toplu olarak her zaman dualarımda söylüyorum ama ismini söylemek isteyenler burada yazmak istemezseniz de özelden de yazabilirsiniz ALLAH hepimizi hayırlarla sevindirsin dostlar ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip eder cümlemize inşallah amin

bakalım şistemizin 49. annesi kim olacak
Selam canim benim icimde çok kuvvetli bir his var insallah bu ay regl olmayacagim :) seninle ayni donemlerdeyiz bu hafta bizim en verimli haftamiz iyi degerlendirmek lazim. Allah in izniyle inancım tam bu ay hamile kalacagim sen de kalacaksin insallah

Selam canim benim icimde çok kuvvetli bir his var insallah bu ay regl olmayacagim :) seninle ayni donemlerdeyiz bu hafta bizim en verimli haftamiz iyi degerlendirmek lazim. Allah in izniyle inancım tam bu ay hamile kalacagim sen de kalacaksin insallah
dün akşamı değerlendirdik eşimle canım :KK22:progestan ilacı kullandım ilk defa da beni mal gibi etti ama ne yapayım

bu ay ben de içten içe umutluyum ama bakalım ALLAH EN İYİSİNİ BİLENDİR..belki bizim de sabrımızın sonu selamet gelmiştir kapıdadır..

2017 ANNELERİ (İNŞALLAH)

1.@aaynaa 6 ocak
2.@Kereminannesi22 :anneadayı:
3.@darkgirl1906 27 aralık
4.@hiranur3419 24 aralık
5.@Zuhalim23
6.@hsevda
7.@Mrvmdpl :anneadayı:
8.@cilekli_sut
9.@elfomr3
10.@nisandeniz
11.@Anti Depresan
12.@arkadasimes
13.@TatliSumaklar
14.@ALYALAL :anneadayı:
15.@hayatimin_rengi
16.@umudumvarbenim33
17.@slnchn
18.@dabidap26 28 kasım
19.@lulicik 4 aralık
20.@rdlpstck 1 aralık
21.@eslemvera
22.@maviturna
23.@caDIbetul
24.@Zilan92 24 aralık
25.@tulinkrc 9 aralık
26.@Tutu7188
27.@ZehreNur 27 aralık
28.@Ters Lale
29.@nerdeyim
30.@fly0513 :anneadayı:
31.@EFEMMMMM86 4 ocak
32.@ekimkahvesen
33.@gelecekelbetgelecek
34.@replarse
35.@35_oz
36.@zeynoo esmerim :anneadayı:

37.@moonlight2135
38.@dilakiz 14 aralık
39.@kemanist
40.@Yariiimm
41.@sahra41
42.@nickminckyok 8 ocak
43.@ahlas
44.@Mutluluk1515 15 ocak
45.@bebegim-gel 13 ocak
46.@meryemim40 :anneadayı:
47.@kelebekk47
48.@jarebom :anneadayı:
49.@

şimdiden 7 tane hamişimiz oldu maşallah :nazar::nazar::nazar::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Back
X