2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

12 haftalık hamileyim ilk bebeğim 2017 temmuzda doğacak hayırlısı ile inşallah tüm bebek bekleyenlere de Allah kolaylık versin bi an önce kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle

12 haftalık hamileyim ilk bebeğim 2017 temmuzda doğacak hayırlısı ile inşallah tüm bebek bekleyenlere de Allah kolaylık versin bi an önce kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle
AY CANIM BENİM ALLAH HAYIRLI UĞURLU ETSİN HAYIRLI SAĞLIKLI SALİH VE SALİHA EVLAT OLMASINI NASİP EDER İNŞALLAH AMİN

listeye ismini ekleyeyim mi canım?

bendeee varımmmm :) ilk gebeliğim nisan ayında kucağıma alacağım inşallah hadii beraber bekleyelim bana zaman geçmiyor sanki :anneadayı::anne:

bendeee varımmmm :) ilk gebeliğim nisan ayında kucağıma alacağım inşallah hadii beraber bekleyelim bana zaman geçmiyor sanki :anneadayı::anne:
ay hayırlı uğurlu olsun canım ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olmasını nasip eder inşallah amin cinsiyeti ne canım bizlere de dua et listeye ekliyorum

KIZLAR GÜNAYDIN

Kuzum kilonun çok bi etkisi yok aslında hatırlıyosan ben demiştim sana 3 hamileliğimdede kiloluydum rabbim sonuncuyu kucağıma almayı nasip etti ama sağlığın için rahat bi hamilelik için vermek lazım biraz bak ben başladım diyet leslie süper gidiyo sanada tavsiye ederim tatlım

Hoşgeldin canım rabbim hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin

Dün yazmışsın ama erken doğum olabilir bi doktora görünmen lazım canım
Dogum yaptim cnm bnm .s erken dgm oldu

ay hayırlı uğurlu olsun canım ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olmasını nasip eder inşallah amin cinsiyeti ne canım bizlere de dua et listeye ekliyorum
erkek evlat bekliyorum :) ekle canım ekle sevinirim :) herkese hergün dua ediyorum emin olunnn :KK200:

Back
X