2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

canım henüz erken o zaman cıkmaz daha biraz daha sabırla beklicez :işsiz:inşallah hayırlısıyla olur
Ayy çok heycanliym inşallah çıkar..
Belirti varmı diye sorarsan aslında çok tuhaf öyle pek belirtisi bilmiyorum ama degisiklik olan..Aşırı derecede gaz var yani hic böyle olmamisti 3 günden beri..ve işte anlatırım gibi kasik batmalarim şiddetli

S Seazone bende doğma büyüme almanya. Gelin geldim turkiye ye.
Bence bekle varsa zaten adet görmezsin. Yoksa da gelecek aya inşallah

Benim pazartesi günü belli olur cnm..Pazartesi ne kadar gelması lagzim..İlaç kullandım ya 3-4 güne gelmesi lagzim bakalm
Hmmm bencede acele etme ozaman bekle var daha günün arkadaşım yapmıştı negatif çıktığını söyledi ilk denemesiydi 2 . Cocuk icin bekle col erken varsa çıkar gunu geçince ddm yok ya olsa simdiye belli olurdu dedi günü geldi neyse sancim var adet oluyorum galiba ddi ama adet olmadi erteis gun yapmis silik cift çizgi silik ama baktigin da belli direk güvenmedi silik diye bidaha yaptı oda ayni olunca doktora gitmek istedi 2 haftada oyle bekledi 9 haftalik hamileydi sok oldu ya ben ilk yaptım yokti bisey diye sok olmustu :) insallah seninde olur bu ay

Hmmm bencede acele etme ozaman bekle var daha günün arkadaşım yapmıştı negatif çıktığını söyledi ilk denemesiydi 2 . Cocuk icin bekle col erken varsa çıkar gunu geçince ddm yok ya olsa simdiye belli olurdu dedi günü geldi neyse sancim var adet oluyorum galiba ddi ama adet olmadi erteis gun yapmis silik cift çizgi silik ama baktigin da belli direk güvenmedi silik diye bidaha yaptı oda ayni olunca doktora gitmek istedi 2 haftada oyle bekledi 9 haftalik hamileydi sok oldu ya ben ilk yaptım yokti bisey diye sok olmustu :) insallah seninde olur bu ay

Ayy nr güzel vallah..Allah analı babalı büyütsün insallah..cnm inşallah tutmusdur bilemicem..bekliyorum işte bende bugün 2 gün ilacın bitmesine..pazts gelmesse gidicem doktora dua et benm icin

sağol canım Rabbim inşallah tez vakitte hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.Kavuşalım yavrularımıza bu ay gelmesin kırmızılar :sinirli:
hayırlısıyla inşallah canım benim bakalım belki bu ay seviniriz bilemedim benim yanımda kaynanam var şimdi eşimle o işi nasıl yapacağız kadın yıkanmamı takip eder gibi :D:D:D

Kiza hamile oldigumu öğrendigim günler geliyor aklıma karnım büyüyene kadar inanmam icimde bebek olduguna dmeistim sanki hic olmayacak gibi bi his vardi bende 1. Ay olmadı 2. Ay olmadi bu hisse kapilmistim kafaya fazla takma şansım olmamisti cunku trye esimin memlekine tatile gitmiştik yurt disinda yaşıyorum ben gitmden bir gun once ilişki olmustu o gun yurmutalama evrimi başlamış meğerse surekli ara ara giren adet sancilarim vardi aha geliyor derdim sanci giderdi unutururdu kendini sanci cok acayip biseydi 4 hafta durdum trde buraya geldim anmem dedi kizim sen burdan gitemden yıkandn coktan olman lazim demesi uzerine test aldim cikti hemen hasteneye kostum doğum nerde olacak dedi yahu ben daha hamilemiyim onu bile bilmiyorum ki dedim :) cok acayip bi duyguydu evet hamilesiniz kelimesini duymayıcok özledim ben :)
aynen canım ben de kalp atışlarını duyana kadar inanamam sanırım

Kizlar bugün çok fenayim sabah ise gittim gittiğim gibi bi sancılar size anlatamam doktorumu aradım normal diye..bişey demedi gel demedi gelmeden demedi ağrı kesici sakin içme dedi ağrıların olması normalde demedi uykundan uyaniyormusun dedi bende 3 gündür uyuyamadigmu dedim..Net bisey alamadim..anlamadım gitti vallah..eve geldim suan :KK43:
canım bu ne sancıları tedavide misin gülüm

İşte bilmiyorum cnm bekliyorum dün ilacım bitti 3 gün sonra en fazla 7 gün sonra adet gelmesse hamileyim..Bugün baya ağrıları vardi..bilmiyorum kafam çok karisik..İnşallah hamileyimdir
hayırlarla inşallah gülüm bir hamiş haberi alırız da seviniriz listemiz kalabalıklaşır bakalım bu sene çok bereketli olacağına inanıyorum

Benim pazartesi günü belli olur cnm..Pazartesi ne kadar gelması lagzim..İlaç kullandım ya 3-4 güne gelmesi lagzim bakalm
benim bir arkadaşım da tedavideydi canım adet sancısı gibi sancısı çok oldu tamam adet olacağım heralde dedi meğer hamişmiş canım şimdi ikizleri olacak kalp atışlarını da duydu darısı bizlere ;)
sende gurbette misin canım yanında annen kardeşin ya da kaynanan falan var mı akrabaların insan bir dosta çok ihtiyaç duyuyor buradaki arkadaşlarım dostlarım olmasaydı ben çok çok üzülür ağlardım...
@ponnyy26 gülüm sen nasılsın moral nasıl dualarımdasın tüm listeye dua ediyorum dostlar cümlemiz belirli günlerde dua edelim birbirimize
@kelebekk47 sen nasılsın?

P ponnyy26
gülüm sen nasılsın moral nasıl dualarımdasın tüm listeye dua ediyorum dostlar cümlemiz belirli günlerde dua edelim birbirimize
Yadee Yadee sen nasılsın?

canım bu ne sancıları tedavide misin gülüm
Canim bende anlamadım ki yaa..dün baya kötüydüm..Bugün allah şükür iyim ağrılar gecti..bekliyorum iste..bende..İlaç biteli 2 gün oldu..bittikten sonra 3 4 güne geliyormuş adet tutmadiysa..bakalm

2017 ANNELERİ (İNŞALLAH)

1.@aaynaa 30 ocak
2.@Kereminannesi22 :anneadayı:
3.@darkgirl1906 23 ocak
4.@hiranur3419 24 aralık
5.@Zuhalim23
6.@hsevda
7.@Mrvmdpl :anneadayı:
8.@cilekli_sut
9.@elfomr3
10.@nisandeniz
11.@Anti Depresan
12.@arkadasimes
13.@TatliSumaklar
14.@ALYALAL :anneadayı:
15.@hayatimin_rengi
16.@umudumvarbenim33
17.@slnchn
18.@dabidap26 28 kasım
19.@lulicik 4 aralık
20.@rdlpstck 1 aralık
21.@eslemvera
22.@maviturna
23.@caDIbetul
24.@Zilan92 24 ocak
25.@tulinkrc 9 aralık
26.@Tutu7188
27.@ZehreNur 27 aralık
28.@Ters Lale
29.@nerdeyim
30.@fly0513 :anneadayı:
31.@EFEMMMMM86 4 ocak
32.@ekimkahvesen
33.@gelecekelbetgelecek
34.@replarse
35.@35_oz
36.@zeynoo esmerim :anneadayı:

37.@moonlight2135
38.@dilakiz 14 aralık
39.@kemanist
40.@Yariiimm
41.@sahra41
42.@nickminckyok 8 ocak
43.@ahlas
44.@Mutluluk1515 15 ocak
45.@bebegim-gel 13 ocak
46.@meryemim40 :anneadayı:
47.@kelebekk47 31 ocak
48.@jarebom :anneadayı:
49.@papatyaozu :anneadayı:
50.@mervebil 28 ocak
51.@Melek Karakan 7 şubat
52.@peri_kizin_masali :anneadayı:
53.@Seazone
54.@

şimdiden 9 tane hamişimiz oldu maşallah :nazar::nazar::nazar::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı: :anneadayı:

Canim bende anlamadım ki yaa..dün baya kötüydüm..Bugün allah şükür iyim ağrılar gecti..bekliyorum iste..bende..İlaç biteli 2 gün oldu..bittikten sonra 3 4 güne geliyormuş adet tutmadiysa..bakalm
canım netten kulaklıklarını takip meryem suresini dinle bu dönemlerde ALLAH'ın kelamları belki de sana şifa olacaktır ben de bu ay dinlemeyi düşünüyorum

Back
X