2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

eee 5 aylık evliysen nasıl 1 yıldır deniyoruz diceksin :KK70: aslında kilon çok yok ama 5 kilo falan ver der büyük ihtimal. sen daha tazecikk gelinsin yaa :)
İsteee o yüzden anlar mı dedim bende zatennn :) daha önce ki mesajlarimda demiştim sana canım 5 aylık evliyiz diye :)) neyse en iyisi ben olanı soyleyim hiç değilse adetimi falan düzene sokar

İsteee o yüzden anlar mı dedim bende zatennn :) daha önce ki mesajlarimda demiştim sana canım 5 aylık evliyiz diye :)) neyse en iyisi ben olanı soyleyim hiç değilse adetimi falan düzene sokar
ne zaman evlendiniz diye sormuştu bana doktorum :) pardon ya unutmuşum ben 5 ay dediğini. o zaman 5 aydır deniyoruz de canım. biz ilk yıl düşünmemiştik benm üniversitede alttan dersim kalmıştı ona gidip geliyodum mezun olunca düşünmeye başladık o 1 yıl bana avantaj kalmıştı :)

Çatlatma ignemi vurulali bir hafta oldu. 10 gün sonra sonuç belli olur heralde insallah alırım o müjdeli haberi. Ama bu aralar zor günler geciriyorum sinirlerim çok yiprandi. Elimde degil kocamin suçu olmadigi halde onunla bile dünden beri konusmuyorum aglamaktan perişan oldu adam. Neyse zor bir süreç dediğim gibi. Bana tek iyi gelebilecek şey minik bir kalbin atışı...
Hepimiz aynı durumdayız canım ya :( o kadar çok ihtiyacım var ki o sesi duymaya

ne zaman evlendiniz diye sormuştu bana doktorum :) pardon ya unutmuşum ben 5 ay dediğini. o zaman 5 aydır deniyoruz de canım. biz ilk yıl düşünmemiştik benm üniversitede alttan dersim kalmıştı ona gidip geliyodum mezun olunca düşünmeye başladık o 1 yıl bana avantaj kalmıştı :)
Evet senin için iyi olmuş canım o zaman :) bende şimdi doktordan geldim muayene falan etmedi sadece soru sordu birde yine beta HCG için kan testi istedi benden dün yaptirdiğimi söylemiştim ama tekrar istedi niyeyse, pazartesi günü tekrar gidicem bakalım

Bugün iğneden sonra 8. Gün. Ne kadar da kafaya takmamaya calisiyorsak yine de takiyoruz. Ay sonu test alip yapacagim inşallah vardir bebegim.. Hepimizin vardir insallah
Benim de iğnenin 15.günü canım ısrarla batımı bekliyorum çünkğ daha önce çookk hayal kırıklığı yaşadım :(

Bugün iğneden sonra 8. Gün. Ne kadar da kafaya takmamaya calisiyorsak yine de takiyoruz. Ay sonu test alip yapacagim inşallah vardir bebegim.. Hepimizin vardir insallah
İnşallah canım kafanı dağıtacak bişeylerle oyalanmaya bak sen yine de olur mu çok takmamaya çalış çünkü ne kadar takarsak o kadar olmuyor biliyorum takmamak elde değil ama napalim :( inşallah gelmiştir bebişin , ne zamandır deniyorsunuz peki

İnşallah canım kafanı dağıtacak bişeylerle oyalanmaya bak sen yine de olur mu çok takmamaya çalış çünkü ne kadar takarsak o kadar olmuyor biliyorum takmamak elde değil ama napalim :KK43: inşallah gelmiştir bebişin , ne zamandır deniyorsunuz peki
İki bucuk senelik evliyim canim iki ay öncesine kadar vajinismustum. Yani kasilma nedeniyle eşimle tam ilişki yasayamiyordum. Terapi görerek kurtuldum çok şükür. Bu arada vajinismus oldugum halde iki kere hamile kaldim ama düşük oldu malesef. Artik saglikli iliski yasayabiliyorum cok şükür. Insallah daha fazla beklemem

Evet senin için iyi olmuş canım o zaman :) bende şimdi doktordan geldim muayene falan etmedi sadece soru sordu birde yine beta HCG için kan testi istedi benden dün yaptirdiğimi söylemiştim ama tekrar istedi niyeyse, pazartesi günü tekrar gidicem bakalım
aa neden muayene etmediki? devletemi gittin canm?

İki bucuk senelik evliyim canim iki ay öncesine kadar vajinismustum. Yani kasilma nedeniyle eşimle tam ilişki yasayamiyordum. Terapi görerek kurtuldum çok şükür. Bu arada vajinismus oldugum halde iki kere hamile kaldim ama düşük oldu malesef. Artik saglikli iliski yasayabiliyorum cok şükür. Insallah daha fazla beklemem
Çok üzüldüm canım , hayırlısıyla sağlıcakla bu sefer gelmiştir Allahın izniyle bebişin bol bol dua et

canımmm inşallahh eşini üzme tatlım ya adam arada kalıyo işte belliki . tut kendini canım sana stres üzüntü yasakkkk :) ay sonuna kadar nasıl sabredeceksin yaaa 12-13. gün belli olmaz mmıııı?

canımmm inşallahh eşini üzme tatlım ya adam arada kalıyo işte belliki . tut kendini canım sana stres üzüntü yasakkkk :) ay sonuna kadar nasıl sabredeceksin yaaa 12-13. gün belli olmaz mmıııı?
Belli olur canım ama ben hayal kırıklığına ugramak istemiyorum ne bileyim içimden bir ses acele etme diyor. zaten olan kocama oluyor rn çok o üzülüyor herkes stresini ondan cikariyor.. Onu cok seviyorum ama ailesinin yaptığı haksizliklara dur diyebilmeli biraz savunabilmeli. Az once aklimdan sen geciyordun kiz :) dedim bu hafta onun verimli haftasi iyi degerlendiriyodur insallah diye :)

hadi hayırlısıyla sevineceğine canı gönülden inanıyorum canım hamişlerimiz hayırlarla çoğalır inş amin

Back
X