2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

sorma kuzum Rabbim vicdanlı drlarla denk getirsn .istanbulda pek bulamadm bakalım şırnakda iyisine denk gelirim inşallah. Ankdaydın demi canım hangi dr a gitceksin
evet canım ankaradayım mine kermallı adında doktor canım yenimahalle lina kadın doğum kliniğine gideceğim

evet canım ankaradayım mine kermallı adında doktor canım yenimahalle lina kadın doğum kliniğine gideceğim
bend2 ankda canım ank cebeci tıp fak dosya açtılar aşılama için bakalım yaza kadar gebelik olmazsa tedavi için iyi bi yer bakıyorum şimdiden.memnun kalırsan haber et canım inşallah vesilen olur gelir bebişin hayırlısıyla

bend2 ankda canım ank cebeci tıp fak dosya açtılar aşılama için bakalım yaza kadar gebelik olmazsa tedavi için iyi bi yer bakıyorum şimdiden.memnun kalırsan haber et canım inşallah vesilen olur gelir bebişin hayırlısıyla
yazarım tabii canım haber ederim ben de tesadüfen yazdım sitede bir arkadaşa hangii doktora gittiğini sordum aşılamaya geçmeden iğne ile yumurtaları büyümüş ve ikize hamile şuan çok memnundu bu doktordan bakalım ben gidince memnun kalacak mıyım mine hanımın yanına gelen hiç bir hasta boş çıkmadı demiş eczaneden ilaç alırken bile eczacı bakalım vesile oradadır belki de

bana vesile olan arkadaş kardelen2558 kardelen2558 nickli arkadaşım ALLAH ONDAN RAZI OLSUN inşallah ben de memnun kalırım doktordan sevincimi tüm konularda paylaşırım

Arkadaşlar ben de 4-5 aydır uğraşıyorum ama henüz olmadı.
Yumurta takibi nasıl oluyo bilginiz var mı? Ben de yaptırmak istiyorum.

yazarım tabii canım haber ederim ben de tesadüfen yazdım sitede bir arkadaşa hangii doktora gittiğini sordum aşılamaya geçmeden iğne ile yumurtaları büyümüş ve ikize hamile şuan çok memnundu bu doktordan bakalım ben gidince memnun kalacak mıyım mine hanımın yanına gelen hiç bir hasta boş çıkmadı demiş eczaneden ilaç alırken bile eczacı bakalım vesile oradadır belki de
eczanecide onayladıysa canım baya hastası var demekki çatlatma iğnesiylemi ikiz hamile maşallah bende hep ikiz olsun istiyorum hayırlısı hakkımızda

Arkadaşlar ben de 4-5 aydır uğraşıyorum ama henüz olmadı.
Yumurta takibi nasıl oluyo bilginiz var mı? Ben de yaptırmak istiyorum.
doktor tedaviye başlamışsa yumurtalarını büyütmek için ilaç falan verdiyse seni ilaç bittikten sonra çağırıyor yumurtaların büyümüş mü ne kadar büyümüş diye canım

eczanecide onayladıysa canım baya hastası var demekki çatlatma iğnesiylemi ikiz hamile maşallah bende hep ikiz olsun istiyorum hayırlısı hakkımızda
evet bayağı yoğun zaten randevu almak istediğinde bile en erken 20-30 gün sonrasına bulabiliyorsun

batları yenileyecek arkadaşlar nerelerdesiniz herkes suskun

benim 3-4 gün içinde regl gelmesi lazım. şunu merak ediyorum. ovudan sonra 14 gün ya, ilk pozitif gösterdiği gün mü ? yoksa silikleşip çatlama olduktan sonra 14 gün mü ?
benim 17.gün pozitifti. bugün 31. günüm :dua:

ben yazdım ama kaynadı iki sayfa önce canım :KK59:

ben de istiyorum ve diliyorum rabbimden.. 2017'de inşallah bebişler gelir hayırla :)

Back
X