2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

image.webp

Degerin çok guzel gorunuyor canim maşallah:) ben sanki biraz umitsizlesiyorum ya noluyor bana anlamiyorum. Olmazsa cumartesi sabahi ben de test yaparim ama bir yanim hep olumsuz olacak diyor. Rabbim hayirlisini versin
Sağol canım benim.. Sizin için dua ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah güzel düşün güzel olsun kuzucum.. Ben bu ay hissetmiştim ama baya belirtim oldu

Hayirli olsun canım insallah artar değerlerin..bize biraz belirtilerinden bahsedermisin canım
Tabii ki canım :) göğüslerim baya dolgunlaştı bir de karnım neredeyse 1 hafta acayip şişti dokunamıyordum neredeyse hani saatlerce tuvaletini tutunca hissedersin ya öyleydi.. Adetime son iki üç kala da karnıma kramplar giriyordu böyle aynı adet sancısı gibi. Bir de ben pek hissetmedim ama eşim dokununca falan çok sıcaksın diyordu sürekli bilmiyorum alakası var mı :D

Tabii ki canım :) göğüslerim baya dolgunlaştı bir de karnım neredeyse 1 hafta acayip şişti dokunamıyordum neredeyse hani saatlerce tuvaletini tutunca hissedersin ya öyleydi.. Adetime son iki üç kala da karnıma kramplar giriyordu böyle aynı adet sancısı gibi. Bir de ben pek hissetmedim ama eşim dokununca falan çok sıcaksın diyordu sürekli bilmiyorum alakası var mı :KK70:
Off ne güzel yaallahim sağ salim kucağına almayi da nasip etsin inşallah..sanki bende hiç belirti yok nası geçecek bu dört gün bilmiyorum..

Kızlar adetime 2 gün kaldı test yaptım2. ÇiZgi silik te olsa varrrrrrr. Hamile miyimmmmm

Fotograf ekledim ama orda cok gozukmuyor

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 48
limoncicegi41 limoncicegi41 . @Erva-Taha. Kızlar durumlar nasil bakiiimm naptinizzz hani bebislerr:))))
Canım bir kaç gün giremedim internete. 5 şubat bat bakalım bekliyoruz :işsiz:hayırlısı. Kendi adıma çok umutlu değilim. Ama senden yana umutluyum canım inşallah bu ay olur. Lütfen umutsuzluğa kapılma. Hasta olmadın dimi? bugün 15. günün mü? Eğer bugün hasta olmadıysa umutlarım tavan yapacak :dua::dua: güzel haberini bekliyorum kuzum.

Back
X