2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

zilan senin bebiş ikiz olmasın değerin çok yüksek çıkmış
Dua ederim canım benim etmem mi :) ikiz olabilir mi diyorsun :D bilmeemm Rabbim ne münasip görürse hepsi kabulümüz :) dr.nu sevmene çok sevindim canım çünkü tedavide dr çoookkk önemli psikolojik olarak rahat oluyorsun o da en mühimi. Ben şimdiki doktorumdan önce (eşim erkek dr karşı olduğu için) bayan dr.a gitmiştim hiç ama hiç sevmedim içim de rahat etmedi sonra arkadaşlarımın da tavsiyesiyle kendi istediğim dr a gittim ve içim çok rahatladı zaten ilk aydan da hamile kaldım. Çünkü dr.m en iyisini yapıyordur diye düşündüm rahatlattım kendimi hep

evet gttik canım eşim de ben de doktordan çok memnun kaldık canım iyice muayene de etti ...simir aldı utrasonda baktı ufak kist var dedi adetle gider sonra intihabın var dedi ona ilaç yazdı bu ay acele etmeyelim dedi kiloma dğildi bu ay seni gözetiimde bulunduralım dedi kilo vermem için diyetisyene yönlendirdi ama kadın kendi de diyetisyen gibi de tavuk yeme dedi sağlıklı beslen şekere tuza dikkat bol su dedi diğer ay aşılama gibi olacak sadece doğal yolla ilişki olacak muayene ücreti 60 tl idi ama biz 600 tl ile çıktık anam 200 tl bile olmaz derken falan bu kadar açıldı bana mama gibi besinler verdi bu ay 10 kilo vermemi hedefliyorlar insülin direncim var onun için de ilaç verdi derken eşime de sigarayı azaltın dedi ben çok çok memnun kaldım bu kadar derinlemesine ayrıntılı beni dinledi 10 gün sonra yeniden kontrole gideceğim kızlar dualarınıza ihtiyacım var
maşallah canım baya ilgiliymiş Allah yardımcınız olsun.doktor adını verde canım ben gibi ankarada tedavi olacaklar faydalansın.diğer sayfalarda da söylemiştn yine yazarmısın

Dua ederim canım benim etmem mi :) ikiz olabilir mi diyorsun :KK70: bilmeemm Rabbim ne münasip görürse hepsi kabulümüz :) dr.nu sevmene çok sevindim canım çünkü tedavide dr çoookkk önemli psikolojik olarak rahat oluyorsun o da en mühimi. Ben şimdiki doktorumdan önce (eşim erkek dr karşı olduğu için) bayan dr.a gitmiştim hiç ama hiç sevmedim içim de rahat etmedi sonra arkadaşlarımın da tavsiyesiyle kendi istediğim dr a gittim ve içim çok rahatladı zaten ilk aydan da hamile kaldım. Çünkü dr.m en iyisini yapıyordur diye düşündüm rahatlattım kendimi hep
sen özele mi gitmiştin canım hangi doktora gittin canım aynısenin gibi olacak benim de tedavşm bu ay diyet ve kontrol

maşallah canım baya ilgiliymiş Allah yardımcınız olsun.doktor adını verde canım ben gibi ankarada tedavi olacaklar faydalansın.diğer sayfalarda da söylemiştn yine yazarmısın
canım yenimahalle lina kadın doğum sağlığı kliniğini..
dr.mine sıdıka kermalli

sen özele mi gitmiştin canım hangi doktora gittin canım aynısenin gibi olacak benim de tedavşm bu ay diyet ve kontrol
Canım ben şuanda Ankara'da değilim :) aynen özele gidiyorum doktorumu da çok seviyorum

Canım ben şuanda Ankara'da değilim :) aynen özele gidiyorum doktorumu da çok seviyorum
profil ankara diyordu da canım ondan sordum iğneler ne kadara mal oldu canım toplam sen ne kadar harcadın canım sorması ayıp

Kesinlikle canim Allah herkesin yardimcisi olsun ama devlet hastanelerinde bu tarz tedavileri beklemek ömür alır. Uygun ozel hastaneler de var yeter ki doktor tecrübeli olsun. Ben he hep ozele gidiyorum iki ay once vajinismus tedavisi icin 2 bin tl verdik bir ay bekledik ikinci ay klomen arti catlama ignesi kulandik ama sanırım tutumadi bu ay da asilamaya karar verdik 1.500 tl de bu tutuyor. Ayrica her muayene 150 tl... Sabir sabir sabir... Hepsi hayirli saglikli evlat sahibi olabilmek için. Elhamdulillah maddi sorunumuz yok ama eşim normal bir insanın iki kati yoruluyor işi zor.. Rabbim onun helal alın teri hürmetine fazla bekletmez artik insallah

evet gttik canım eşim de ben de doktordan çok memnun kaldık canım iyice muayene de etti ...simir aldı utrasonda baktı ufak kist var dedi adetle gider sonra intihabın var dedi ona ilaç yazdı bu ay acele etmeyelim dedi kiloma dğildi bu ay seni gözetiimde bulunduralım dedi kilo vermem için diyetisyene yönlendirdi ama kadın kendi de diyetisyen gibi de tavuk yeme dedi sağlıklı beslen şekere tuza dikkat bol su dedi diğer ay aşılama gibi olacak sadece doğal yolla ilişki olacak muayene ücreti 60 tl idi ama biz 600 tl ile çıktık anam 200 tl bile olmaz derken falan bu kadar açıldı bana mama gibi besinler verdi bu ay 10 kilo vermemi hedefliyorlar insülin direncim var onun için de ilaç verdi derken eşime de sigarayı azaltın dedi ben çok çok memnun kaldım bu kadar derinlemesine ayrıntılı beni dinledi 10 gün sonra yeniden kontrole gideceğim kızlar dualarınıza ihtiyacım var
Hayirlisi olsun canim..doktor bana da gittiğimden beri zayıfla diyor..veremiyordum bende ama bu ay biraz sıktım 4 kilo kadar verdim kendi çabamla..Bu ayda olmazsa aşılama olacak benimde heralde.seninde allah yardımcın olsun istersen yaparsın canım. ..

Hayirlisi olsun canim..doktor bana da gittiğimden beri zayıfla diyor..veremiyordum bende ama bu ay biraz sıktım 4 kilo kadar verdim kendi çabamla..Bu ayda olmazsa aşılama olacak benimde heralde.seninde allah yardımcın olsun istersen yaparsın canım. ..

profil ankara diyordu da canım ondan sordum iğneler ne kadara mal oldu canım toplam sen ne kadar harcadın canım sorması ayıp
Menogon iki kutu aldık kuzum 250 tl tuttu çat iğnesi de 70 tl ydi istersen rapor yazdırabiliyorsun o zaman ücretsiz olıyormuş ama benim doktorum dedi ki sadece üç rapor hakkımız varmış bu ucuz ilaçlar için rapor yazarsam tüp bebek gerektiğinde ilaçlar belinizi büker dedi

Bana akıl verin lütfen :( durumum biraz karisik ama kısaca anlatayim. Iki bucuk senelik evliyim iki seneden fazla vajinismus yaşadım yani ilişkiye giremedim. Ama vajinismus iken iki kere dışa boşalma ile hamile kaldım. Ama düşük oldu. Geçenlerde tedavi olup vajinismustan kurtuldum. İlk ay deneme yaptik hamile kalamadim. İkinci ay klomen arti catlatma ignesi kullandim ama sanırım bir iki gün icinde adet olacagim test negatif cikti. Adet olunca da aşılama yaptirmaya karar verdik doktorumla görüştüm bu akşam. Çok mu hızlı gidiyoruz ben vajinismus iken bile hamile kalabilmis biriyim. Belki bu tedavilere hiç gerek yok. Ama psikolojim çok bozuldu eşimin ailesi adet günlerimi takip eder oldu kayinpederim ben doktora goturecem deyip duruyor. Bu stresle belki hamile kalmam çok zor. Maddi durumum da elhamdulillah fena sayilmaz. Boşuna mi yapiyorum ben bu masraflari keşke eşimin ailesi beni rahat bıraksa o zaman hiç tedaviye falan gitmezdim :( parasi neyse verin olsun artik şu torun diyorlar. Ama psikolojimi eşimden başka düşünen yok :( o da belli etmiyor ama çok yipraniyor...

Bana akıl verin lütfen :KK43: durumum biraz karisik ama kısaca anlatayim. Iki bucuk senelik evliyim iki seneden fazla vajinismus yaşadım yani ilişkiye giremedim. Ama vajinismus iken iki kere dışa boşalma ile hamile kaldım. Ama düşük oldu. Geçenlerde tedavi olup vajinismustan kurtuldum. İlk ay deneme yaptik hamile kalamadim. İkinci ay klomen arti catlatma ignesi kullandim ama sanırım bir iki gün icinde adet olacagim test negatif cikti. Adet olunca da aşılama yaptirmaya karar verdik doktorumla görüştüm bu akşam. Çok mu hızlı gidiyoruz ben vajinismus iken bile hamile kalabilmis biriyim. Belki bu tedavilere hiç gerek yok. Ama psikolojim çok bozuldu eşimin ailesi adet günlerimi takip eder oldu kayinpederim ben doktora goturecem deyip duruyor. Bu stresle belki hamile kalmam çok zor. Maddi durumum da elhamdulillah fena sayilmaz. Boşuna mi yapiyorum ben bu masraflari keşke eşimin ailesi beni rahat bıraksa o zaman hiç tedaviye falan gitmezdim :KK43: parasi neyse verin olsun artik şu torun diyorlar. Ama psikolojimi eşimden başka düşünen yok :KK43: o da belli etmiyor ama çok yipraniyor...
aşılamaya geçin bence canım bekleme

ahh bu kilolar her yerde karşımıza sorun en azından biraz vereyim de hem daha rahat bir hammilelik yaşarız

Bana akıl verin lütfen :KK43: durumum biraz karisik ama kısaca anlatayim. Iki bucuk senelik evliyim iki seneden fazla vajinismus yaşadım yani ilişkiye giremedim. Ama vajinismus iken iki kere dışa boşalma ile hamile kaldım. Ama düşük oldu. Geçenlerde tedavi olup vajinismustan kurtuldum. İlk ay deneme yaptik hamile kalamadim. İkinci ay klomen arti catlatma ignesi kullandim ama sanırım bir iki gün icinde adet olacagim test negatif cikti. Adet olunca da aşılama yaptirmaya karar verdik doktorumla görüştüm bu akşam. Çok mu hızlı gidiyoruz ben vajinismus iken bile hamile kalabilmis biriyim. Belki bu tedavilere hiç gerek yok. Ama psikolojim çok bozuldu eşimin ailesi adet günlerimi takip eder oldu kayinpederim ben doktora goturecem deyip duruyor. Bu stresle belki hamile kalmam çok zor. Maddi durumum da elhamdulillah fena sayilmaz. Boşuna mi yapiyorum ben bu masraflari keşke eşimin ailesi beni rahat bıraksa o zaman hiç tedaviye falan gitmezdim :KK43: parasi neyse verin olsun artik şu torun diyorlar. Ama psikolojimi eşimden başka düşünen yok :KK43: o da belli etmiyor ama çok yipraniyor...
Bence de aşılamaya geçin canım diğer süreçlerde çok yoruyor..her ay umut...gerçi aşılama da tutmaya biliyormuş ama yine de siz bilirsiniz tabi

Bence de aşılamaya geçin canım diğer süreçlerde çok yoruyor..her ay umut...gerçi aşılama da tutmaya biliyormuş ama yine de siz bilirsiniz tabi
Simdiden o korku sardi icimi ya tutmazsa? Ne sacma ya ben hic tedaviyle ugrasacagimi sanmazdim ama el birligi ile psikolojimin icine ettiler. Benim bütün tahlillerim testlerim temiz genetik tahlillerimi bile yaptirdim kromozom uyumu pihtilasma .. Bi sürü zimbirti hepsi temiz...

Simdiden o korku sardi icimi ya tutmazsa? Ne sacma ya ben hic tedaviyle ugrasacagimi sanmazdim ama el birligi ile psikolojimin icine ettiler. Benim bütün tahlillerim testlerim temiz genetik tahlillerimi bile yaptirdim kromozom uyumu pihtilasma .. Bi sürü zimbirti hepsi temiz...
olumsuzlukları düşünme canım bak ben de bu ay bekleyeceğim diğer ay tam aşılama gibi değil zilanın tedavisi gibi olacak yumurtalar büyütükecek çatlatma ipnesi

olumsuzlukları düşünme canım bak ben de bu ay bekleyeceğim diğer ay tam aşılama gibi değil zilanın tedavisi gibi olacak yumurtalar büyütükecek çatlatma ipnesi
O nasil bisey bilmiyorum ama benim yumurtaliklarim calisiyor canim ya klomeni de boşa veriyorum dedi doktor sirf ben acele ediyorum diye. Yine de iki olgun yumurtam vardi catlatma ignesi vuruldum ama kocamin bazi sorunlarindan dolayi tam degerlendirememis olduk galiba bugun ignenin 15. Günü bitti test negatif ama adet olmam gerekiyordu olmadim.. Cok tuhaf

O nasil bisey bilmiyorum ama benim yumurtaliklarim calisiyor canim ya klomeni de boşa veriyorum dedi doktor sirf ben acele ediyorum diye. Yine de iki olgun yumurtam vardi catlatma ignesi vuruldum ama kocamin bazi sorunlarindan dolayi tam degerlendirememis olduk galiba bugun ignenin 15. Günü bitti test negatif ama adet olmam gerekiyordu olmadim.. Cok tuhaf
canım eşine bol bol kavrulmamış badem fındık yedir keçiboynuzu suyu içir kendinde iç bu ay bende yapacağm doktor da dedi

Belki boşuna endiseleniyorsundur canım insallah hamilesindir❤❤ bide olmasa bile esinle konuş oda ailesiyle konuşsun.sizi biraz kendi halinize biraksinlar çünkü baş sorun stres...aynı dert bizde de var di da çok şükür biraz azaldı fazla uErimize gelmiyorlar artık. Her detayı da vermeyin ailenize nacizane tavsiyem

Back
X