Bana akıl verin lütfen

durumum biraz karisik ama kısaca anlatayim. Iki bucuk senelik evliyim iki seneden fazla vajinismus yaşadım yani ilişkiye giremedim. Ama vajinismus iken iki . kere dışa boşalma ile hamile kaldım. Ama düşük oldu. Geçenlerde tedavi olup vajinismustan kurtuldum. İlk ay deneme yaptik hamile kalamadim. İkinci ay klomen arti catlatma ignesi kullandim ama sanırım bir iki gün icinde adet olacagim test negatif cikti. Adet olunca da aşılama yaptirmaya karar verdik doktorumla görüştüm bu akşam. Çok mu hızlı gidiyoruz ben vajinismus iken bile hamile kalabilmis biriyim. Belki bu tedavilere hiç gerek yok. Ama psikolojim çok bozuldu eşimin ailesi adet günlerimi takip eder oldu kayinpederim ben doktora goturecem deyip duruyor. Bu stresle belki hamile kalmam çok zor. Maddi durumum da elhamdulillah fena sayilmaz. Boşuna mi yapiyorum ben bu masraflari keşke eşimin ailesi beni rahat bıraksa o zaman hiç tedaviye falan gitmezdim

parasi neyse verin olsun artik şu torun diyorlar. Ama psikolojimi eşimden başka düşünen yok

o da belli etmiyor ama çok yipraniyor...