- 22 Temmuz 2014
- 30.142
- 26.882
- 798
biz kan tahlilini bekleyelim bakalım ne olacak hadi hayırlarla sevinirsin inşallah canım aminAynen canim benim yaaa bu arada benim adetlerim duzenlidir cok naddiren gecikir. Genelde 28 30 gun arasi olurum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz kan tahlilini bekleyelim bakalım ne olacak hadi hayırlarla sevinirsin inşallah canım aminAynen canim benim yaaa bu arada benim adetlerim duzenlidir cok naddiren gecikir. Genelde 28 30 gun arasi olurum
ediyorum etmem mi inşallahh canımEvet kuzum olmadik ya şaka gibi.. Negatif bir idrar testi ve hala adet olmayan ben... Ama teste inanmiyorum yaniltabiliyor daha once de yanıtlamıştı beni.. Yarin da adet olmazsam gidip kan verecegim canim dua edin banaaaa![]()
aynen bende negatif cıkınca gğvenmiyorum ama pozitif cıktıgında yanıltma payı cok daha az diye biliyorumtestlere ben de güvenmiyorum
evet ben de öyle biliyormaynen bende negatif cıkınca gğvenmiyorum ama pozitif cıktıgında yanıltma payı cok daha az diye biliyorum
evet ben de onu kaç kez etiketledim ama bir şey yazmadı
Merhaba ben de aranıza yeni katıldım inşallah Rabbim evlat isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah2016 YILINI DOSTLAR 46 HAMİLEMİZLE KAPADIK)
2017 ANNELERİ (İNŞALLAH)
1.@aaynaa 30 ocak
2.@Kereminannesi22
3.@darkgirl1906 16 şubat
4.@hiranur3419 24 aralık
5.@Zuhalim23
6.@hsevda
7.@Mrvmdpl
8.@cilekli_sut
9.@elfomr3
10.@nisandeniz
11.@Anti Depresan
12.@arkadasimes
13.@TatliSumaklar
14.@ALYALAL
15.@hayatimin_rengi
16.@umudumvarbenim33
17.@slnchn
18.@dabidap26 28 kasım
19.@lulicik 1 şubat
20.@rdlpstck 1 aralık
21.@eslemvera
22.@maviturna
23.@caDIbetul
24.@Zilan92
25.@tulinkrc 9 aralık
26.@Tutu7188
27.@ZehreNur 27 aralık
28.@Ters Lale
29.@nerdeyim
30.@fly0513
31.@EFEMMMMM86 4 ocak
32.@ekimkahvesen
33.@gelecekelbetgelecek
34.@replarse
35.@35_oz
36.@zeynoo esmerim
37.@moonlight2135
38.@dilakiz 14 aralık
39.@kemanist
40.@Yariiimm
41.@sahra41
42.@nickminckyok
43.@ahlas
44.@Mutluluk1515 15 ocak
45.@bebegim-gel 13 ocak
46.@meryemim40
47.@kelebekk47 31 ocak
48.@jarebom
49.@papatyaozu
50.@mervebil 28 ocak
51.@Melek Karakan 7 şubat
52.@peri_kizin_masali
53.@Seazone
54.@mehtappathem
55.@sweethoney 26 ocak
56.@thaline
57.@aysefeytum 31 ocak
58.@
şimdiden 12 tane hamişimiz oldu maşallah![]()
2016===>46
2017===>12
______+___
58 hamişimiz![]()
Geçen ay çok umutlandim..hayırlısı degilmis..Çok üzüldüm..Kendimi baya ise..verdim..kullandığım ilacda beni baya etkiledi..suan iyim ama..bekliyorum yarın gidm..dualarinizi bekliyorum cnmevet ben de onu kaç kez etiketledim ama bir şey yazmadı
Canım gebeligin ilk haftalarinda cok az kanama olabilir uzulma. Masallah degerin cok guzel artmış daha ne olsun :))) dün adet gununse henüz 4 haftalik hamilesin. 5 haftalikken kese rahatca görünebilir üstten görünmese de alttan muayene ile görülür. Allah in izniyle kavuşursun insallah bebegineMerhabalar
Cuma gunu kan testıyle 48 degeriyle hamile oldugumu ogrendım. Bugun ader gunumdu ve pembe kahveli akıntılarım oldu hepcok agrım oldu, bitti galiba hamilelik derken aksamustu kan tahlılı yaptırdım deger 204 olmus. Ikı gunde 4 kat artmıs. Hamilelik devam ediyordur di mi? Kese en erken ne zaman gorunebılır?
:) canım merak etme her sey yolunda görünüyor. ama sakin olmaya çalışmalısın. kahverengi akıntılardan korkma kırmızı tehlikeli canımMerhabalar
Cuma gunu kan testıyle 48 degeriyle hamile oldugumu ogrendım. Bugun ader gunumdu ve pembe kahveli akıntılarım oldu hepcok agrım oldu, bitti galiba hamilelik derken aksamustu kan tahlılı yaptırdım deger 204 olmus. Ikı gunde 4 kat artmıs. Hamilelik devam ediyordur di mi? Kese en erken ne zaman gorunebılır?
Saol canı. İnşaallah oyledır. Tetıkte beklıyorum bugun gelmedı pek.:) canım merak etme her sey yolunda görünüyor. ama sakin olmaya çalışmalısın. kahverengi akıntılardan korkma kırmızı tehlikeli canım
hoşgeldin canım listemize ekleyeyim mi ismini sohbetlerimizde her zaman burada bulunmanı isteriz sevinçlerimizi hüznlerimizi bir anne olarak bizlere de dua edin lütfen..Merhaba ben de aranıza yeni katıldım inşallah Rabbim evlat isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
canım adet mi oldun ?Geçen ay çok umutlandim..hayırlısı degilmis..Çok üzüldüm..Kendimi baya ise..verdim..kullandığım ilacda beni baya etkiledi..suan iyim ama..bekliyorum yarın gidm..dualarinizi bekliyorum cnm
6. haftada tam gözükür canım 1000leri geçsin değerin o zaman gözükür endişelenmeMerhabalar
kan akıntıların devam ederse kesinlikle doktora git progeston ilacı veriyorlar ama kahverengi akıntı falan yerleşme kanaması deniyor o olabiliyor çoğunda gülüm6. haftada tam gözükür canım 1000leri geçsin değerin o zaman gözükür endişelenme
bol bol selavat getir canım her şeyin hayırlısıİğneden sonra 18. Gün ve hala adet olayan ben ve hala stres ve hala şaşkınlık... Bu idrar testi negatif cikinca adetimi bekler oldum ama o da gelmiyor. Bu sabah aile saglik merkezine gittim kan vereyim öğrenip rahatlayayim diye sonuclar yarın cikacak dediler.. Ayyyyy vallaaa diyecek bişey bulamiyorum şu durumuma Ya Sabır...