- 22 Temmuz 2014
- 30.142
- 26.882
- 798
yok canım neden uumutsuz oluyorsun ben de 3 yılı doldurdum hayırlarla peş peşe sevineceğiz inşallah aminCanım ben tarih vermiyim umutsuz vakayım ben 3 yılım bitti malum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım neden uumutsuz oluyorsun ben de 3 yılı doldurdum hayırlarla peş peşe sevineceğiz inşallah aminCanım ben tarih vermiyim umutsuz vakayım ben 3 yılım bitti malum
aminALLAH RAZI OLSUN CANIM SEN DE BİZİ SEVİNDİRİRSİN İNŞALLAH..
Benim de ocakta üç yıl bitti canım. Dördüncü yıla döndük. Tüp bebekle uğraşmayı istemiyordum ama belki dekısmetimiz bundadır deyip başladık. Allah hepimize hayırlı, ahlaklı evlatlar nasip etsin.Canım ben tarih vermiyim umutsuz vakayım ben 3 yılım bitti malum
hayırlısıyla gülüm mutlu haberi alınca hepsi geçecek olumlu düşün ki bebeğin yerinde rahat etsin ısınsın döllensin senin evladın olsun hayırla sağlıcakla inşallah aminBenim de ocakta üç yıl bitti canım. Dördüncü yıla döndük. Tüp bebekle uğraşmayı istemiyordum ama belki dekısmetimiz bundadır deyip başladık. Allah hepimize hayırlı, ahlaklı evlatlar nasip etsin.
canım hamile misin?beni listeye ekleyebilirsin canım galiba 14. benim![]()
sen zaten listedesin cnım adet mi oldun hamişlik var mı arkadaşlara tek tek sorayım dedim yeni batları da ekleyyeim dedimbeni listeye ekleyebilirsin canım galiba 14. benim![]()
canım hamile misin?
sen zaten listedesin cnım adet mi oldun hamişlik var mı arkadaşlara tek tek sorayım dedim yeni batları da ekleyyeim dedim
ay canım benim hayırlısyla hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olur inşallah evladın hayırla sağlıcakla kucağına alıp hayırla sağlıkla analı babalı büyütmek nasip olur inşallah canım amin...canım hamileyim, darısı sana ve isteyen tüm arkadaşlaradua et olur mu, rabbim hayırlısı ile kucağıma almayı da nasip etsin....
beni listeye ekleyebilirsin canım galiba 14. benim![]()
ay canım benim hayırlısyla hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olur inşallah evladın hayırla sağlıcakla kucağına alıp hayırla sağlıkla analı babalı büyütmek nasip olur inşallah canım amin...
sen de bana dua et canm şubatta tedavi olacağım aşılama ilaçlarıyla yumurtalarım büyüyecek testosteron hormonum yüksek çıktı heralde ona bir tedavi verecek bu ay adetim bugün bitti abdest alırım artık heyecanla beklemedeyim
ALLAH RAZI OLSUN CANIMamiiin inşallah canım... bende ederim Rabbim senin de kucağını boş bırakmasın çifter çifter versinsağlıkla sıhhatle hayırla kucağımıza almayı nasip etsin
![]()
Canım kasım ayında iki embriyo transfer ettiler ama olmadı, geri kalan yedi taneyi donduracaklardı. Laboratuvarı aradım ve hiçbirini dondurmadıklarını söylediler.Çok üzüldüm, çok ağladım. Kendi kendimi neden hiçbiri dondurulmadı diye.hayırlısıyla gülüm mutlu haberi alınca hepsi geçecek olumlu düşün ki bebeğin yerinde rahat etsin ısınsın döllensin senin evladın olsun hayırla sağlıcakla inşallah amin
Bence de süprizlerle başlamış sana tam süpriz olacak bence bol bol dua et Meryem Suresini dinle canım bol bol ALLAH HAYIRLARLA OL DER İNŞALLAH BEBİŞLERİN İKİSİ DE TUTUNUR DA ÇİFTE MUTLULUK YAŞARSIN İNŞALLAH AMİN..Canım kasım ayında iki embriyo transfer ettiler ama olmadı, geri kalan yedi taneyi donduracaklardı. Laboratuvarı aradım ve hiçbirini dondurmadıklarını söylediler.Çok üzüldüm, çok ağladım. Kendi kendimi neden hiçbiri dondurulmadı diye.
Aradan iki ay geçti, tekrar tedaviye başlamaya karar verdik, hastaneye bir gittim ki "iki tane dondurulmuş embriyonuz var" dediler. Şok oldum. Nasıl böyle bir hata yaparsınız diye laboratuvarı birkaç kez aradım.
Pazartesi günü ikisini transfer ettiler işte :) Yani bunlar sürpriz yumurta oldu bizim için
İnşallah tutunurlar da tam sürpriz olur :)
ahlas canım 14. hamişimiz sensin listemizin hadi hayırlarla kalp atışlarını da duyarsın inşallah yoksa duydun mu ne kadarlık şimdi bebeğin
YOK YOK OLUMSUZLUKLARI AKLINDAN ÇIKAR CANIM AĞIR İŞLER YAPMA GÜZEL BESLEN SÜTÜNÜ YOĞURDUNU YUMURTANI FALAN ALLAH'IN İZNİYLE İNŞALLAH BİR ŞEY OLMAZ HAYIRLA SAĞLICAKLA KAVUŞURSUN BEBEĞİNE İNŞALLAH AMİNduyduk canım 8 haftalık ama işte korkular bitmiyor, yazın 18 haftalık ölü doğum yapmıştım![]()
YOK YOK OLUMSUZLUKLARI AKLINDAN ÇIKAR CANIM AĞIR İŞLER YAPMA GÜZEL BESLEN SÜTÜNÜ YOĞURDUNU YUMURTANI FALAN ALLAH'IN İZNİYLE İNŞALLAH BİR ŞEY OLMAZ HAYIRLA SAĞLICAKLA KAVUŞURSUN BEBEĞİNE İNŞALLAH AMİN
bol bol Meryem suresini dinle canıminşallah canım, dikkat ediyorum, dua ediyorum elimden başka da bişey gelmiyor Rabbimden hayırlısı![]()