2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

tamam inşallah canım...
internetten bol bol dinle canım insan suresini meryem suresini edepli olması için de dinliyorlar güzel yüzlü olması için yusuf süresi bir arkadaşım da demişti ben senin yerinde olsam tüm Kuran-ı Kerimi dinlerim hatim edip hamileliğim boyunca hayırlısıyla nasip olursa ben öyle yapacağım

aaynaa aaynaa naa canım daha öncede yazdım ama araya kaynadı bugün bekliyorum adetimi ama 5 şubata kadar uzayabilirde ağrılarım başladı hafif hafif. istersen yazma benim batı adet olunca yeni batı yazarım :)

aaynaa aaynaa naa canım daha öncede yazdım ama araya kaynadı bugün bekliyorum adetimi ama 5 şubata kadar uzayabilirde ağrılarım başladı hafif hafif. istersen yazma benim batı adet olunca yeni batı yazarım :)
adet belirtilerin başladı sanırım hayırlısı olsun bakalım canım bugün bir hamiş haberi daha aldık sıra sıra hepimize gelecek inşallah amin

Benim de ocakta üç yıl bitti canım. Dördüncü yıla döndük. Tüp bebekle uğraşmayı istemiyordum ama belki dekısmetimiz bundadır deyip başladık. Allah hepimize hayırlı, ahlaklı evlatlar nasip etsin.
Amin canim inşallah ilk denemende olur
Ben eylülde denedim negatif oldu..Temmuz da yeniden dusunuyoruz

Doktorum hipertiroidi bebeğe zarar vermez anneye çarpıntı ve ellerde titreme yapar dedi 3. Ay bitmeden de ilaç kullanamazsın dedi hipotirodi bebek için tehlikeliymis hipertiroidi olan başka arkadaşlar var mi

normalde iki günde kendini ikiye katlıyor senin ki dörde katlamış bildiğim kadarıyla değerin az artması sorun ama fazla artması iyi bazen çoğul gebeliği düşündürüyormuş hayırlısı olsun canım hakkında :KK76::KK76:

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benimde reglime bir hafta var ve büyük bir umutla bekliyorum inşallah bu ay hamileyimdir

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benimde reglime bir hafta var ve büyük bir umutla bekliyorum inşallah bu ay hamileyimdir
hoşgeldin aramıza canım ilk bebeğin mi olacak kısmetse ne kadardır istiyorsun inşallah hayırlısıyla hamilesindir istersen listemize de ekleyeyim seni ilk sayfadagüncel hali

hoşgeldin aramıza canım ilk bebeğin mi olacak kısmetse ne kadardır istiyorsun inşallah hayırlısıyla hamilesindir istersen listemize de ekleyeyim seni ilk sayfadagüncel hali
Hosbuldum canim 6aylik evliyim ve 6 aydır istiyoruz tabiki ekleyebilirsiniz

Merhabalar bugun doktora gıttım 1600 degerim diyince umıtlendı keseyı goruruz diye ama goremedık:( aslında 4+5 haftalıgım daha gorulemeyebılır dı mı kızlar. Haftaya pazartesı gel bakalım dedı ama ben persembe gıbı gıdeyım diyorum ne dersiniZ?

Merhabalar bugun doktora gıttım 1600 degerim diyince umıtlendı keseyı goruruz diye ama goremedık:KK43: aslında 4+5 haftalıgım daha gorulemeyebılır dı mı kızlar. Haftaya pazartesı gel bakalım dedı ama ben persembe gıbı gıdeyım diyorum ne dersiniZ?
daha erken görülemeyebilir bunda olumsuz bir şey yok canım pazartesi gitmezsen salı git canım o zamana kadar görürsün inşallah

Back
X