- 27 Kasım 2015
- 805
- 517
- 33
İnşallah canım aminn, hepimiz kavusuruz tez vakitte meleklerimize inşallahhoşgeldin aramıza canım seni de ekliyorum lsitemize hadi inşallah hayırlarla sevinirsin sağlıcakla amin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım aminn, hepimiz kavusuruz tez vakitte meleklerimize inşallahhoşgeldin aramıza canım seni de ekliyorum lsitemize hadi inşallah hayırlarla sevinirsin sağlıcakla amin..
amin hayırlarla canım benim inşallah aminİnşallah canım aminn, hepimiz kavusuruz tez vakitte meleklerimize inşallah
Beeeeeennnnn 26 şubatta sonuclarim belli olacak en azindan ilk 20 ye girmem lazimmmmm16. hamişimiz kısmetse hayırla bakalım kim olacak
ay kuzum aynen kılo vermek almak kadar kolay olsaydı keşkeay kilo almak ne kadar kolay ama vermek aman aman ne kadar zor canım benim hayırlısıyla inşallah bu ay doğal yolla hamiş olur hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarına kavuşursun canım cümlemiz de ben de heyecanlıyım bayağı bu ay olmaz diye düşünüyorum tedaviye odaklanmdım bakalım kaynanam da yanımızdaykenzor oluyor ben banyoya girsem aha yine banyoda der içinde diyorum ama bebek istediğimizi biliyor o iş olmadan da olmuyor ki
profil resmindeki yastıklar da ne güzel sahra![]()
ay canım sen mi yapıyorsun yastıkları aaaa ben de isterimay kuzum aynen kılo vermek almak kadar kolay olsaydı keşkekaynanan ne kadar kalcak ya oda zamanını bulmuş . gönder çok kaldı
bebek olmadan gelme de
çalışamıyoruz de
ayy koptum. canım hepimiz kavuşalım bebişlere tez zamanda. yastıklar yeni hobim :) begenmene sevindim
hadi hayırlısı inşallah kuzum bekliyoruzBeeeeeennnnn 26 şubatta sonuclarim belli olacak en azindan ilk 20 ye girmem lazimmmmminsallah hayirlisi olsun hepimiz hakkinda :)))
Hoşgeldin canım :)Ben de umutla bekleyenlerdenim. Pco ve yumurta tembelliği var. Puregon iğne kullandım klomenle birlikte buyumedi yumurtalarım bat 22 şubat. Daha yüksek dozda başlanacak bu ay. İnşallah emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla alırız
Bu yastıkları ınternetten buldum yapmaya calısıyorum becerip yaparsam gönderirim tabikisideay canım sen mi yapıyorsun yastıkları aaaa ben de isterimanam çalışamıyoruz tabii biz banyoya girince bile yok adetin bitti de beklettin mi diyor saf desem saf değil
ne bu ya diyeceğim ama susuyorum bir hafta daha yanımda ondan sonra 2 hafta eltimde kalığ gidecek ...
bir kendi kendimize kalsak zaten aşılama zamanı çok çalışmamız lazım korkuyorum ki neredeyse başımızı tutacakama bir konuşuyor bir konuşuyor uyuyana kadar su kaynatmıyor ya anam şiştim şiştim inan
kaynanam 67 yaşında canım kaynana varken biz o işi nasıl yapardık düzenli şimdi haftada bir yapıyoruzBu yastıkları ınternetten buldum yapmaya calısıyorum becerip yaparsam gönderirim tabikiside. az kalmıs canım az daha sabret merak ediyo belliki, kıskanıyodur da
genç mı kayın validen ? Allahtan gıttıkten sonra aşılama yaptırcan yoksa zor olurdu valla insan kafam rahat olsun istiyor.
D
Canimmmm ben e dikiş kursuna gidiyorum makine aldi kocam sagolsun. Cok zevkli boyle seylerle ugrasmak yaaa ben de diyorum bebegim olursa bir sürü nevresim takimi dikecegim ona :))) bez oyuncak fotograflari biriktiriyorum onlardan dikecegim insallah ve ay bulut yildiz kalp srklinde yastiklar yatagina koymak icinnnnBu yastıkları ınternetten buldum yapmaya calısıyorum becerip yaparsam gönderirim tabikiside. az kalmıs canım az daha sabret merak ediyo belliki, kıskanıyodur da
genç mı kayın validen ? Allahtan gıttıkten sonra aşılama yaptırcan yoksa zor olurdu valla insan kafam rahat olsun istiyor.
D
bir şeylerle uğraşmak çok iyi geliyo kuzumm :) dikiş de çok keyifli olmalı ama ben o kadar becerikli değilim örgüde fena sayılmamCanimmmm ben e dikiş kursuna gidiyorum makine aldi kocam sagolsun. Cok zevkli boyle seylerle ugrasmak yaaa ben de diyorum bebegim olursa bir sürü nevresim takimi dikecegim ona :))) bez oyuncak fotograflari biriktiriyorum onlardan dikecegim insallah ve ay bulut yildiz kalp srklinde yastiklar yatagina koymak icinnnn![]()
Hosbuldum canım. :)Hoşgeldin canım :)
Ahhhh keskeeeee olsa daaaaa:))bir şeylerle uğraşmak çok iyi geliyo kuzumm :) dikiş de çok keyifli olmalı ama ben o kadar becerikli değilim örgüde fena sayılmamayrıca bebeğin olacak sen başla dikmeyeee
![]()
ben de bir havlu kenarı yapıyorumbir şeylerle uğraşmak çok iyi geliyo kuzumm :) dikiş de çok keyifli olmalı ama ben o kadar becerikli değilim örgüde fena sayılmamayrıca bebeğin olacak sen başla dikmeyeee
![]()
ayyy cok şirinmiş buuu