- 22 Temmuz 2014
- 30.142
- 26.882
- 798
inşallah hayırlarla gülüm benimBugün 11. Günüm bitti kızlar az kaldi valla zaman geciyor... Acabaaaa hamile miyim yaaaaaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah hayırlarla gülüm benimBugün 11. Günüm bitti kızlar az kaldi valla zaman geciyor... Acabaaaa hamile miyim yaaaaaa![]()
Ne dersi? ne okuyorsun?evet bu ay çok çalışmam lazım hem bebek için hem de ders çalışmaya başlamam lazım![]()
ayyyy çok heycanlııı son 4 günnnBugün 11. Günüm bitti kızlar az kaldi valla zaman geciyor... Acabaaaa hamile miyim yaaaaaa![]()
kamu yönetimi mezunuyum canım memurluk sınavına hazırlanıyrum kpssNe dersi? ne okuyorsun?
oouuu canımm senin cidden çok çalışman lazımm allah yardımcın olsun .kamu yönetimi mezunuyum canım memurluk sınavına hazırlanıyrum kpss
evet canım bir derslere başlasam tam kendimi versem devamı gelir de tembellik var üzerimde silkelenmem lazımoouuu canımm senin cidden çok çalışman lazımm allah yardımcın olsun .
yeni mi mezun oldun?evet canım bir derslere başlasam tam kendimi versem devamı gelir de tembellik var üzerimde silkelenmem lazım
yok canım 6 yıl olduyeni mi mezun oldun?
zaman geçtikçe insan üşenmeye başlıyor canım haklısınyok canım 6 yıl oldu
öyle canım eriniyor insan kafaya da öok girmiyor yaş gittikçe daha fazla çalışmak gerekiyorzaman geçtikçe insan üşenmeye başlıyor canım haklısın
aayna nasılsın canım tedavin başladı mı baslayacaktin bu aybugün herkes sessizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
adetimi bekliyorum gülüm 6-7 güne gelir inşallah o zaman başlayacak tedavim dualarını esirgeme kuzumaayna nasılsın canım tedavin başladı mı baslayacaktin bu ay
hayırlısıyla inşallah sevinirsin gülüm ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN bir bilgim yok canım ben de aynı şeylerden geçeceğimKızlar merhaba.bu ay tekrar klomen kullandım ve yarın yumurtalık kontrolumuz var ve catlatma iğnesi yapicak doktor ama eşim göreve gitti ve muhtemelen 3gun yok iğne vurulduktan sonra Nezaman yumurtalar catliyor eşim döndüğünde geç kalmış olurmuyuz acaba bu ayda bütün çabalar gene boşa gidecek gibi moralim cik bozuldu![]()
Dualarım seninle ve bebek isteyen bütün arkadaslarimla Rabbim inşallah hayırlısıyla nasip etsinadetimi bekliyorum gülüm 6-7 güne gelir inşallah o zaman başlayacak tedavim dualarını esirgeme kuzum
ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM..heyecan stres karmakarışıkDualarım seninle ve bebek isteyen bütün arkadaslarimla Rabbim inşallah hayırlısıyla nasip etsin
Stres yapmamaya calis ayetel kursiyi oku bol bol şifa olur inşallahALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM..heyecan stres karmakarışık
Amin canım Rabbim cumlemizin yüzünü güldürsünhayırlısıyla inşallah sevinirsin gülüm ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN bir bilgim yok canım ben de aynı şeylerden geçeceğim
okuyorum gülüm dualarınzı eksk etmeStres yapmamaya calis ayetel kursiyi oku bol bol şifa olur inşallah