- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
Hadi bakalim seni de gorecez az kaldi :) bat ne zamaneveeettt teyze olmak istiyorumm tamam biraz daha sabırlı olacağım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalim seni de gorecez az kaldi :) bat ne zamaneveeettt teyze olmak istiyorumm tamam biraz daha sabırlı olacağım![]()
ayyy sorma çok heycanlıyım çünkü kendim içinde umutluyum :) bat 4 martHadi bakalim seni de gorecez az kaldi :) bat ne zaman
Ami amin cok amin cok insallah :)))))ayyy sorma çok heycanlıyım çünkü kendim içinde umutluyum :) bat 4 marthayırlısıyla olacak inşallah
ay son zamanlarda da inşallah hayırlarla bol bol sevinçli haber alacağız inşallah aminayyy sorma çok heycanlıyım çünkü kendim içinde umutluyum :) bat 4 marthayırlısıyla olacak inşallah
aminnn canımm inşallahhhay son zamanlarda da inşallah hayırlarla bol bol sevinçli haber alacağız inşallah amin
Insanlar kendi yapamayacaklari seyleri senin de yapamayacagini söylerlerEvet canım hayırlısı ama çok ağladım ya büyük görümcem anca kpss konuşuyorsun dedi nasibinde yok işte olmayacak kabul etsene dedi milletin içinde ağlattı beni rahmetli kaynatam da sen çalışmayacaksan biz seni neden aldık almazdık dedi ahh ahh şu diplomayı yırtasım geldi hep
kazanınca canım kurumuna girerken bu ablana da dua et![]()
merhabaBEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNN,,,
HADİ BURADA BULUŞALIM KONUŞALIM MUTLU OLUP HAYALLERİMİZİ KURALIM PAYLAŞALIM
(2016 YILINI DOSTLAR 46 HAMİLEMİZLE KAPADIK)
2017 ANNELERİ (İNŞALLAH)
1.@aaynaa 27 şubat
2.@Kereminannesi22
3.@darkgirl1906 17 mart
4.@hiranur3419 24 aralık
5.@Zuhalim23
6.@hsevda
7.@Mrvmdpl
8.@cilekli_sut
9.@elfomr3
10.@nisandeniz
11.@Anti Depresan
12.@arkadasimes
13.@TatliSumaklar
14.@ALYALAL
15.@hayatimin_rengi
16.@umudumvarbenim33
17.@slnchn
18.@dabidap26 28 kasım
19.@lulicik 1 şubat
20.@rdlpstck 1 aralık
21.@eslemvera
22.@maviturna
23.@caDIbetul
24.@Zilan92
25.@tulinkrc 2 mart
26.@Tutu7188
27.@ZehreNur 27 aralık
28.@Ters Lale
29.@nerdeyim
30.@fly0513
31.@EFEMMMMM86 4 ocak
32.@ekimkahvesen
33.@gelecekelbetgelecek
34.@replarse
35.@35_oz
36.@zeynoo esmerim
37.@moonlight2135
38.@dilakiz 14 aralık
39.@kemanist
40.@Yariiimm
41.@sahra41 4 mart
42.@nickminckyok
43.@ahlas
44.@Mutluluk1515 15 ocak
45.@bebegim-gel 13 ocak
46.@meryemim40
47.@kelebekk47 3 mart
48.@jarebom
49.@papatyaozu
50.@mervebil 27 şubat
51.@Melek Karakan
52.@peri_kizin_masali
53.@Seazone
54.@mehtappathem
55.@sweethoney 26 ocak
56.@thaline
57.@aysefeytum 27 şubat
58.@ayparcasi86
59.@Sweet03
60.@Sh2016
61.@Whiteandblue
62.@asli-asli 22 şubat
63.@amaben
64.@Elonee
65.@cimrigelin 16 mart
66.@
şimdiden 17 tane hamişimiz oldu maşallah![]()
2016===>46
2017===>17
______+___
63 hamişimiz
Aminn canım sanırım yeni denemeye başladınız. İnşallah çok beklemeden dileğinize kavuşursunuz. Kaç yaşındasın? evleneli ne kadar oldu? Hiç konuyla ilgili kadın doğum doktoruna gittin mi ?merhaba
herkese hayirli hafta sonlari...
benkm bat 16 mart. bu ayki calismalar bitti beklemedeyiz. biz kiz istedigimiz icin yumurtlama oncesi iliski ile kapatiyiruz. gecen ay bilincsizdik bakalim bu ay neler olacak. hayirlisi olsun. Rabbim gonlumuzdekini hayra cevirsin insallah..
Merhabacanim. Yas 33. İki oglim var biri 7 biri 2 yasinda. 7 yasindakine ilk ay hamile kaldim. 2 yasindakine bir senede oldu meger tsh yuksekmis. İlac kullanmaya basladigim ay kaldim ve o ay corekotu kuru denemistim erken yumurtlamistim. Simdi formul kiz icin olunca yumurtlamadan once yorgun sperm gondermeye calisiyoruz. Bakalim bu ay denedik neler olacak. İki oglanin arasi 5 yas bu sefer cok olmasin istiyorum. 25 yasimda evlendim 8 yillik evliyim cnm. Kiz icin kadin doguma gitmedim. Rutin muayene icin gittim. Rahim temiz ve dogaldi. Gecen aydi. Bakalim hayirlisi.Aminn canım sanırım yeni denemeye başladınız. İnşallah çok beklemeden dileğinize kavuşursunuz. Kaç yaşındasın? evleneli ne kadar oldu? Hiç konuyla ilgili kadın doğum doktoruna gittin mi ?
Seninde az kalmis bata cnm hayirlisi bakalim. İnsallah guzel haberler verirsin.ayyy sorma çok heycanlıyım çünkü kendim içinde umutluyum :) bat 4 marthayırlısıyla olacak inşallah
Merhaba hosgeldin cnm. Oncelikle gecmis olsun. Rabbim.en kisa surede tekrar hamile kalmayi nasip etsin. 4.t yil hic dr gittin mi cnm uzun bir sure ilk ogluna nasil hamile kaldin?Merhaba arkadaşlar
Ben Ekim annesi olacaktım ama bebiş tutunamadı değerim düştü kese göremedik ve dün kanama başladı demek nasip böyleymiş
4.5 yıldır ikinci kez anne olmak istiyorum.
İnşallah sizlere 2017 de anne olma duygusunu tadarim
inşallah hayırlarla sevinirsin gülüm hepimiz hayırlarla sağlıcakla sevinriz inşallah aminmerhaba
herkese hayirli hafta sonlari...
benkm bat 16 mart. bu ayki calismalar bitti beklemedeyiz. biz kiz istedigimiz icin yumurtlama oncesi iliski ile kapatiyiruz. gecen ay bilincsizdik bakalim bu ay neler olacak. hayirlisi olsun. Rabbim gonlumuzdekini hayra cevirsin insallah..
canım çok geçmiş olsun ALLAH inşallah hayırlarla sağlıcakla en hayırlı kısa zamanda cümlemizi sevindirir...Merhaba arkadaşlar
Ben Ekim annesi olacaktım ama bebiş tutunamadı değerim düştü kese göremedik ve dün kanama başladı demek nasip böyleymiş
4.5 yıldır ikinci kez anne olmak istiyorum.
İnşallah sizlere 2017 de anne olma duygusunu tadarim
doğru söylüyorsun canım beni akılları sıra beğenmediler hiç halbuki hani zengin aile olur çok kültürlü olur arada dağlar kadar fark olur o başka..Insanlar kendi yapamayacaklari seyleri senin de yapamayacagini söylerler
Aynisi bana da oldu hakimlik sinavini yeni mezunlar kazanamaz herkes ikinci girisinde kazaniyor dediler ama takmadim 6 ay calistim balayina falan gitmedik sonuc kazandim.
Halen de calisiyorum nerdeyse 1 yil olacak ders calisiyorum
Sen de yaparsin ins günlük 2 3 saat de olsa bakmaya calis derslerden kopma hem boylece bebek fikrini takinti haline getirmezsin stresten uzak kalirsin o arada oglusun gelir inş![]()
aa süper ben sandım yeni evlisin ve ilk gebeliğin olacak . allah bağışlasın çocuklarını ve en kısa zamanda kız versin sana :) cinsiyet için formuller olduğunu bilmiyordum :) . Benim bata az kaldı evet umarım güzel haber veririmMerhabacanim. Yas 33. İki oglim var biri 7 biri 2 yasinda. 7 yasindakine ilk ay hamile kaldim. 2 yasindakine bir senede oldu meger tsh yuksekmis. İlac kullanmaya basladigim ay kaldim ve o ay corekotu kuru denemistim erken yumurtlamistim. Simdi formul kiz icin olunca yumurtlamadan once yorgun sperm gondermeye calisiyoruz. Bakalim bu ay denedik neler olacak. İki oglanin arasi 5 yas bu sefer cok olmasin istiyorum. 25 yasimda evlendim 8 yillik evliyim cnm. Kiz icin kadin doguma gitmedim. Rutin muayene icin gittim. Rahim temiz ve dogaldi. Gecen aydi. Bakalim hayirlisi.
Hadi bakalim hayirlisi olsun canim benim asilamanin 16. Günü sabah sari akinti geldi Sanirim adet olacagim..kızlar adet oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yarın ya da salıya doktora gideceğim iğneler başlar heralde...dua edin dostlar heyecan bastı
YOK CANIM NE ADETİ HAMİŞLERDE DE GELİYOR OHadi bakalim hayirlisi olsun canim benim asilamanin 16. Günü sabah sari akinti geldi Sanirim adet olacagim..
Ayyy hadi bakalım hayırlısıyla sonuçlansın bu aykızlar adet oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yarın ya da salıya doktora gideceğim iğneler başlar heralde...dua edin dostlar heyecan bastı