2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

kıyamamm :KK43: bunu yaşayan biri olarak biliyorum ki tesellisi yok tek çare zaman . zaman geçtikçe düzeleceksin. benim ilk bebeğimdi. doktor ilk gebeliklerde sık karşılaştığımız bir durum dedi. ilk düşükte nedenini araştırmıyorlarmış. genellikle gen anomalisinden oluyormuş. yarın kontrole git olur mu? kanama süresi kişiden kişiye değişiyormuş. uzun sürerse korkma. google ye cüneyt özcan yaz düşüklerle ilgili her şeyi o sitede bulabilirsin.
Dr cuma çağırdı test yapalım bchg görelim dedi sanırım kontrol de yapar.
Desteğin ve ilgin için teşekkürler canım.
İlk bebeği olup isteyen herkese rabbim hayal kırıklığini gistermesin hiç inşallah

Dün başladı düşük canım 5+6 haftalık idi.
Benim kanamadan 4 Gün sonra düştü canim 7 haftalikti ve evde tek başıma idim ondan cok zorlandim.. Cok zorlanacagini anlarsan hastaneye gidersin igne yaparlar sana kolay dusurursun canim. Ama seninki biraz daha küçük belki kolay olur ve ben vajinismus idim yani vajinal kasilmalarim coktu ondan dolayi da cok zor düşürdüm

Merhaba canım Allah razı olsun
Canım adet belli değil şu an benim
Dua edin. Kananam tez zamanda bitsin ve adet olayım. Değerim dahada düşmesi gerek.adetle hcgb sifirlaniyormus
Adet olunca eklersiniz ne dersin
Tamam canım tabi olur inşallah en kisa zamanda toparlanirsin sağlıkla sonra inşallah hayırlı si ile sağlıcakla seviniriz cumlemiz amin

Birdilimkek Birdilimkek canım ben de bir şey yazdım ama görmedin heralde adet oldun mu şimdi ne düşünüyorsunuz eşinle aynı hastaneye mi devam edeceksiniz? doktorunla görüştün mğ

Rabbim yüzünü güldürsün hayırlı ve güzel sonuçlar al inşallah canım
ALLAH RAZI OLSUN CANIM CÜMLEMİZ SEVİNİRİZ HAYIRLARLA SAĞLICAKLA İNŞALLAH CANIM BEKLEMEK ZOR SABRETMEK ZOR 3 SENE OLDU DİYORUM DAHA ÇOK SENELER BEKLEYEN ARKADAŞLAR VAR AMA BEN SABIRSIZ BEN NASIL SABRETTİM ACABA DİYORUM AMA ALLAH VERMEYİNCE YAPACAK BİR ŞEY YOK İNŞALLAH BU SENE ALLAH'IM CÜMLEMİZİ HAYIRLARLA SAĞLICAKLA SEVİNDİRİR İNŞALLAH AMİN

Dr cuma çağırdı test yapalım bchg görelim dedi sanırım kontrol de yapar.
Desteğin ve ilgin için teşekkürler canım.
İlk bebeği olup isteyen herkese rabbim hayal kırıklığini gistermesin hiç inşallah
rica ederim ne demek biraz olsun iyi hissetmeni sağladıysam ne mutlu bana. Umarım bugün daha iyisindir.

Birdilimkek Birdilimkek canım ben de bir şey yazdım ama görmedin heralde adet oldun mu şimdi ne düşünüyorsunuz eşinle aynı hastaneye mi devam edeceksiniz? doktorunla görüştün mğ
Görmedim kuzum. Eşime bursada en iyi ürolog araştırıp yarın icin randevu aldık canim bakalim ne diyecek doktor. Ben de o tedavi olurken biraz dinlenmek istiyorum çok şükür benim rahim de yumurtaliklar da güzel verimli.. Biraz zamana birakip bir iki ay cocuk meselesini askiya almayi planliyorum canim

Görmedim kuzum. Eşime bursada en iyi ürolog araştırıp yarın icin randevu aldık canim bakalim ne diyecek doktor. Ben de o tedavi olurken biraz dinlenmek istiyorum çok şükür benim rahim de yumurtaliklar da güzel verimli.. Biraz zamana birakip bir iki ay cocuk meselesini askiya almayi planliyorum canim
olabilir canım ben de yazdım aa neden yanıt vermiyor bizim kuzu dedim birkaç ay dinlen canım evey kafa olarak da iyi olur eşin de bu arada tedavisini olur inşallah onlar hallolur yeter ki spermleri verimli olsun çözümlenecek meseleler onlar canım benim inşallah bende 2 gün erken adet oldum ..
yarın ben de doktora gideceğim rapor çıkartmaya eşimle iğneleri bakalım yarın vurulmaya başla diyecek mi? hiç üzme kendini sende de sorun yok eşinin de bu ay tedavisini görür birkaç ay geç olsun güç olmasın inşallah kuzum benim ya çok güzel haberler alıyoruz bizlere de sıra gelecek inşallah hayırlarla sağlıcakla kuzum ben inanıyorum ALLAH'IN İZNİYLE BU SENE SEVİNİRİZ İNŞALLAH HAYIRLARLA AMİN..

Birdilimkek Birdilimkek canım benimde olmadı bu ay.adet oldum bugün. Hayırlısı olsun hakkımızda. Biraz kafalarimizi da rahatlatsak iyi olacak.sanırım. doktor bana da aşılama demişti bu ay için. Sizinde inşallah cabucak hallolur sıkıntılariniz

Birdilimkek Birdilimkek canım benimde olmadı bu ay.adet oldum bugün. Hayırlısı olsun hakkımızda. Biraz kafalarimizi da rahatlatsak iyi olacak.sanırım. doktor bana da aşılama demişti bu ay için. Sizinde inşallah cabucak hallolur sıkıntılariniz
ay canım senin için de üzüldüm tüh ama hayırlısı sağlıklısı olsun da bakalım birkaç ay olmadı kafanızı dinleyin gülüm dinlenmeden de zaten yeniden başlamak etmek kolay olmuyor...
inşallah peşpeşe sevineceğiz hayırlarla buna inanıyorum ben canı gönülden

Back
X