2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

olabilir canım ben de yazdım aa neden yanıt vermiyor bizim kuzu dedim birkaç ay dinlen canım evey kafa olarak da iyi olur eşin de bu arada tedavisini olur inşallah onlar hallolur yeter ki spermleri verimli olsun çözümlenecek meseleler onlar canım benim inşallah bende 2 gün erken adet oldum ..
yarın ben de doktora gideceğim rapor çıkartmaya eşimle iğneleri bakalım yarın vurulmaya başla diyecek mi? hiç üzme kendini sende de sorun yok eşinin de bu ay tedavisini görür birkaç ay geç olsun güç olmasın inşallah kuzum benim ya çok güzel haberler alıyoruz bizlere de sıra gelecek inşallah hayırlarla sağlıcakla kuzum ben inanıyorum ALLAH'IN İZNİYLE BU SENE SEVİNİRİZ İNŞALLAH HAYIRLARLA AMİN..
Amin canim benim insallah insallah.. Kafamizi dagitacagiz tatile gitmeye firsat yok ama kafalarimiz tatile gidecek biraz :))) gezelim tozalim beklemeyelim.. Beklenmedik anda gelir belki de en güzel haber canim :)))

aaynaa aaynaa canım.bizim senle aynı günlerde olacak sanırım aşılamamiz.yardimlasiriz.seninde mi ilk aşılama olacak
evet canım yarın doktora gidiyorum gülüm nasipse dün adet oldum yardımlaşalım tabii canım ilk kez olacak benim de bakalım iğneleri yazdıracağız rapor çıkacak yarından itibaren vurulmaya başlarım heralde

Diyorum ama yapamiyorum
ay canım senin için de üzüldüm tüh ama hayırlısı sağlıklısı olsun da bakalım birkaç ay olmadı kafanızı dinleyin gülüm dinlenmeden de zaten yeniden başlamak etmek kolay olmuyor...
inşallah peşpeşe sevineceğiz hayırlarla buna inanıyorum ben canı gönülden
Diyorum ama yapamiyorum bende.hiç aklımdan çıkmıyor çocuk fikri.belkide diyorum böylesi daha hayırlıdır. Çünkü geçen salı mülakata girdim.atamam olabilir belki.bilmiyorum Çok da istiyorum ama hayırlısı artik

Amin canim benim insallah insallah.. Kafamizi dagitacagiz tatile gitmeye firsat yok ama kafalarimiz tatile gidecek biraz :))) gezelim tozalim beklemeyelim.. Beklenmedik anda gelir belki de en güzel haber canim :)))
millet tatile gidiyor bir bakıyor ki oradaki ilişki de hamile kalmış :D:D:D
ben de eşime diyordum bir hamama gidelim bari belki olur tatile götüremiyorsan oraya götür diye çok dalga geçiyordum :D biz balayı falan da yapamadık hiç bir yere de gidemedik artık aşılama zamanı ilişki günleri için 2-3 gün izin alda evde beraber olalım dedim en son değerlendirelim deidm

Birdilimkek Birdilimkek canım benimde olmadı bu ay.adet oldum bugün. Hayırlısı olsun hakkımızda. Biraz kafalarimizi da rahatlatsak iyi olacak.sanırım. doktor bana da aşılama demişti bu ay için. Sizinde inşallah cabucak hallolur sıkıntılariniz
Sagolasin kuzucum ben de heralde bu aksam yarin olurum adet sonra da birkac ay rahat kafa :)) eşim de cok kolay tedavisi oluyomus onu olsun.. Sonra da kendiliginden belki olur iki kere hamile kaldim onun spermlerinde vitamin eksikliginden dolayi tutunamama sorunu olmuş. Insallah tedavisini olunca onumuzde bir engel kalmayacak :))

Diyorum ama yapamiyorum

Diyorum ama yapamiyorum bende.hiç aklımdan çıkmıyor çocuk fikri.belkide diyorum böylesi daha hayırlıdır. Çünkü geçen salı mülakata girdim.atamam olabilir belki.bilmiyorum Çok da istiyorum ama hayırlısı artik
öğretmenlik mülakatı mı canım hadi hayırlısı gülüm ya benim de kpss çalışmaya biran önce başlamam lazım şu hastane işleri bir bitsin bismillah diyeceğim artık inşallah amin

millet tatile gidiyor bir bakıyor ki oradaki ilişki de hamile kalmış :KK70::KK70::KK70:
ben de eşime diyordum bir hamama gidelim bari belki olur tatile götüremiyorsan oraya götür diye çok dalga geçiyordum :KK70: biz balayı falan da yapamadık hiç bir yere de gidemedik artık aşılama zamanı ilişki günleri için 2-3 gün izin alda evde beraber olalım dedim en son değerlendirelim deidm
Aynen canım cok iyi fikir biz de haftasonu kaplicasi yapabiliriz zaten istiyordukkk:))) ofgg şifalı şifalı tamam plan yapilmistir yakinda kaplicaya gidilecek :)))

Görmedim kuzum. Eşime bursada en iyi ürolog araştırıp yarın icin randevu aldık canim bakalim ne diyecek doktor. Ben de o tedavi olurken biraz dinlenmek istiyorum çok şükür benim rahim de yumurtaliklar da güzel verimli.. Biraz zamana birakip bir iki ay cocuk meselesini askiya almayi planliyorum canim

CANIM EN DOĞRU KARARI VERMİŞSİN İNŞALLAH EŞİNDEN GÜZEL HABERLER ALIR VE BU ARADA RABBİM MUCİZESİNİ GÖNDERİR SANA

liste 65 kişi oldu dostlar bakalım 100 kişi oluruz heralde :) ben geçen sene listemiz 46 hamiş gördü bu sene 86 olur inşallah en az;) hayırlarla sağlıcakla amin

Diyorum ama yapamiyorum

RABBİM İŞ KONUSUNDA DA HAYIRLI NE İSE ONU NASİP ETSİN GÖNLÜNE VERSİN RABBİM CANIM

RABBİM SANADA BU YOLDA YAR VE YARDIMCI OLSUN İNŞALLAH İLK DENEMEDE MUCİZEN SENLE OLUR CANIM
ALLAH RAZI OLSUN CANIM...
cümlemiz için inşallah birimizin haberine seviniriz birimizinkine üzülürüz bir bakmışız üzüldüpümüz arkadaşımıza da birkaç ay sonra seviniriz hayırlarla sağlıcakla inşallah amin yeter ki dualarımzıı eksik etmeyelim birbirimize moral olalım

liste 65 kişi oldu dostlar bakalım 100 kişi oluruz heralde :) ben geçen sene listemiz 46 hamiş gördü bu sene 86 olur inşallah en az:KK66: hayırlarla sağlıcakla amin
UMARIM LİSTEN HERKESE İÇİNDE BANADA UĞURLU GELİR ZAMANI GELİNCE CANIM

UMARIM LİSTEN HERKESE İÇİNDE BANADA UĞURLU GELİR ZAMANI GELİNCE CANIM
inşallah hayırlarla canım geçen sene ummadığımız arkadaşlarımız hamiş kaldı ALLAH OL dedikten sonra gerisi nasip işte diyorsun inşallah bizlerin de nasibi bu sene yazılmıştır alnımıza evlat kokusunu koklamak inşallah hayırlarla sağlıcakla amin

bence de fırsatınız varsa bir dk durmayın kuzum
Bursada tarihi kaplıcalar çok canim belki maaştan sonra kacariz iki gün onumuzdeki ay canik gitmek istiyorduk zatrn iyi hatirlattin valla sağol tatlimmm :)))) ama sen bebek düşünürken hamama falan gitme cok sıcak ito degil bilirsin

Amin canim Rabbimin rahmetinden ümit kesilmez biraz beklemeyeyim belki beklemeyince daha cabuk gelir :))))
BENİM BU AY DÜŞÜK OLMAYIP ADET OLSA İDİM AŞILAMA OLACAKTI O YÜZDEN OCAK DÖNEMİNDE BEN SANKİ HİÇ GEBE KALMAYACAKMIŞIM GİBİ İLİŞKİLER YAŞADIM YUMURTLAMA TESTİNİ ALIŞKANLIK OLDU DİYE YAPTIM VE BİR BAKTIM 12 ŞUBATTA HAMİLEYİM.

CANIM KAFAYA TAKMAMAK GEREKİYOR BEN OĞLUMADA ÖYLE BİR DÖNEMDE HAMİLE KALMIŞTIM

Back
X